(P) Alege să dăruiești cutii cu flori deosebite de Crăciun

(P) Alege să dăruiești cutii cu flori deosebite de Crăciun
Autor: Ionela Lupu
Data publicarii: 17 Decembrie 2019
Data actualizare: 17 Decembrie 2019
Crăciunul este una dintre cele mai frumoase sărbători din întreagă lume. Și deși nu ne place să recunoaștem acest lucru, a devenit și cea mai comercială sărbătoare. 

Foarte multe persoane pun mai mult accent pe alegerea cadourilor perfecte în loc să prețuiască momentele pe care le vor petrece alături de cei dragi. Este adevărat că sunt importante și cadourile, însă mult mai important este timpul, pe care nu poate să ni-l aducă nimeni înapoi.

Ar trebui că Sărbătorile de iarnă să fie despre bunătate, despre aducerea împreună a familiilor și a prietenilor și nu în ultimul rând, despre ajutarea celor din jur, mai puțîn norocoși. Normal ar fi să dăruim tot timpul anului cât de puțîn avem, nu doar în perioada Sărbătorilor.

Și pentru că spuneam că mai ales Crăciunul a devenit o sărbătoare comercială și o cursa pentru alegerea celor mai frumoase cadouri, astăzi vrem să va demonstrăm că nu aveți nevoie de cadouri mult prea scumpe și care nu semnifică nimic pentru a-i mulțumi pe cei dragi. Întotdeauna îndreptați-va atenția spre cadouri simbolice, perfecte pentru a va arată dragostea și recunoștință, cadouri inocente, care vor bucură sufletul oricui.

Printre aceste cadouri se numără și superbele flori. Da, ați citit bine! De Crăciun, va recomandăm să dăruiți flori. Poate vi se pare puțîn ciudat, însă va garantăm că este un gest foarte frumos și care va fi foate apreciat! Florile simbolizează bunătatea, dragostea, recunoștință, cu ajutorul lor puteți să va exprimați sentimentele și să aduceți bucurie oricând. Așa că mai ales în perioada Crăciunului este recomandat să dăruiți flori, pentru că oamenii nu se vor aștepta la un astfel de gest care le va bucură inima. 

Este la alegerea voastră ce fel de flori dăruiți, bineînțeles în funcție și de preferințele celor dragi. Însă, dacă ne permiteți să va dăm câteva sfaturi, cel mai bine ar fi să alegeți flori în cutii speciale, care se vor păstra mult mai bine și de care cei dragi se vor bucură foarte mult timp! Iar în continuare o să va arătăm două dintre preferatele noastre de Crăciun! 

Așa cum probabil știți și voi, roșul și verdele sunt culorile predominante ale Crăciunului. De aceea, primul aranjament recomandat este o Cutie Cu Amaryllis Și Garoafe - Colecția De Crăciun. Este superbă și este compusă din amaryllis roșu, garoafe crem,  mere cerate decorative, scorțișoară, conifer și alte materiale. 
 


Dacă vreți un aranjament deosebit, care să emane bucurie, o să fiți încântați de Cutia Cu Trandafiri Galbeni Și Protea - Colecția De Crăciun. În cazul în care nu știați deja, trandafirii galbeni sunt simbolul bucuriei, nu al geloziei, iar Protea este considerată a fi cea mai veche floare din lume (a apărut încă de pe vremea dinozaurilor). Așa că acesta cutie este specială nu doar datorită modului în care arată, dar și datorită florilor din care este compusă! 

Așa cum vedeți, cutiile sunt superbe și le puteți dărui fără probleme oricui doriți. Bineînțeles că acestea au fost doar două exemple. Ce spuneți? Anul acesta alegeți să dăruiți un cadou cu adevărat simbolic în locul cadourilor fără esență? 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies