(P) Angry Bears - Proiectul românesc care cuprinde 9999 de NFT-uri unice!

(P) Angry Bears - Proiectul românesc care cuprinde 9999 de NFT-uri unice!
Citeste mai mult despre: Angry Bears, NFT, proiect NFT,
Data publicarii: 08 Februarie 2022
Data actualizare: 08 Februarie 2022
NFT-urile oferă adevărate oportunități în reușita pe plan financiar în ziua de astăzi iar cel mai bun exemplu este reprezentat de un tânăr de doar 17 ani, elev în Sighișoara la Liceul Teoretic Joseph Haltrich - Limba Germană - pe numele său Horațiu și un alt tânăr de 24 de ani, inginer în domeniul hidrocarburilor, tot din Sighișoara - pe numele său Rareș.

Angry Bears este denumirea proiectului 100% românesc gândit și pus în aplicare de acești doi tineri, reprezentând o colecție care cuprinde 9999 de NFT-uri unice.

Aceste NFT-uri sunt bazate, după cum sugerează și denumirea “Angry Bears”, pe urși. Toate cele 9999 NFT-uri unice Angry Bears au fost construite pe rețeaua Elrond. În ceea ce privește animalul ales drept simbol și denumirea proiectului, cei doi tineri declară: “Urși pentru că sunt destul de fioroși și mulți la număr în România. De acolo vine și numele de Angry Bears.”

Până în acest moment, a fost lansat și vândut integral un prim lot de 2000 de NFT-uri, iar pentru data de 12 februarie 2022, ora 20:00 a României, se va lansa un nou lot de 2000 de bucăți cu un preț de 0.5 EGLD, echivalentul a 250 – 400 lei, în funcție de fluctuația pe piața crypto.

Dintre NFT-urile care au fost disponibile în primul lot, multe dintre acestea au fost achiziționate chiar de prieteni și colegi ai celor doi tineri din Sighișoara. “Din grupul meu de prieteni undeva la 5-6 au și cumpărat chiar și peste 3-4 urși.” spune Horațiu.

Un NFT Angry Bear poate ajunge chiar și la 10 EGLD, echivalentul a 1.500 – 2.000$, în funcție de piața crypto. 

Ca planuri de viitor, Horațiu și Rares își doresc ca acest proiect să evolueze din ce în ce mai mult, iar o lansare pe plan internațional reprezintă un pas care trebuie făcut, planuri care se pot extinde chiar și în domeniul imobiliar - “Unul dintre planurile de viitor ar fi să ne lansam și pe piața internațională, să ajungem cât mai sus și să atingem cheia succesului împreună cu deținătorii noștri” declară Horațiu. “Un main focus pentru viitor ar fi să activăm ca un linker între piața imboliară și NFT-uri”, declară Rareș. 

O altă viziune mai amplă despre AngryBearsClub - “ABC - Club este clubul deținătorilor de NFT-uri, acolo învățam de la A la Z, NFT’s, Crypto și Business. Toți vor avea parte de meetings și petreceri toată vara pentru deținători pentru a învăța și a ne distra împreună.”  spun cei doi tineri. 

Este de menționat faptul că există și o serie de NFT-uri Ultra Rare Bears pe lângă cele clasice, NFT-uri care sunt mai rare și care vin cu recompense mai mari pentru cei care le dețin și anume o tombolă în valoare de aproximativ 5.000$. 

În plus, ca planuri de viitor,  cei care dețin un NFT Angry Bears, pot avea șansa să intre în posesia unui pământ propriu în Sandbox, “bucată de pamant” prin intermediul careia au posibilitatea sa ofere “animalului”, cele mai bune conditii. 

Persoanele care au NFT Angry Bears vor avea de câștigat din farming LK-MEX.

Pentru mai multe detalii urmăriți activitatea tinerilor și a proiectului Angry Bears Club pe site, Instagram sau vă puteți alătura comunității de pe Discord care cuprinde peste 10.000 de persoane. 

https://angrybearsclub.io/ 

https://www.instagram.com/angrybearsclub/

https://discord.com/invite/ENDG7mE4DR/ 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies