(P) Apelează numai la meșteri autorizați pentru șeminee de calitate superioară și montaj profesional

(P) Apelează numai la meșteri autorizați pentru șeminee de calitate superioară și montaj profesional
Citeste mai mult despre: utile,
Autor: Diana Oprea
Data: 17 Februarie 2021

Începând de la clasica sobă de tip semineu sau tradiționalul șemineu care funcționează pe bază de lemne, gaz, bioethanol sau peleți și până la modelele inedite de încălzitoare de terasă pe gaz sau șemineele electrice care reușesc să reproducă fidel atmosfera mistică a unui șemineu, echipa PEFOC, prin produsele sale de calitate superioară și serviciile profesionale de montaj, oferă soluții complete de încălzire, atât pentru cei care stau la casă și își permit spațiul construcției unui dispozitiv impunător cu coș de fum, cât și pentru aceia care locuiesc la bloc, în zone rezidențiale sau zone centrale cu restricții arhitecturale.

Citește și

Și pentru că vedeta din catalogul sibienilor este reprezentată de gama de șeminee clasice pe lemne, rândurile care urmează le vom dedica unor modele, poate mai puțin cunoscute publicului larg, dar nu și mai puțin eficiente. În funcție de tipul de focare semineu cu care sunt dotate, acestea se împart în modele pentru distribuție de aer, acumulare de căldură, pentru recuperare sau doar pentru ambianță.

Termoșemineele sau șemineele de tip centrală termică sunt ideale pentru încălzirea completă a casei (prin racordare la calorifere), prezentând un confort crescut, prin reglarea temperaturii interioare din termostat.

Șeminee pe peleți - sunt practice și economice, au avantajul că se alimentează mai rar cu combustibil și își mențin alura de șemineu, cu toate că funcția lor este aceea a unei centrale termice. Cu ajutorul acestora, poți încălzi toată casa prin încălzirea apei din calorifere, păstrând totodată, eleganța unei atmosfere calde. Sunt trainice, robuste și extrem de eficiente din punct de vedere termic. În plus, focarele pe peleți beneficiază de tehnologie de ultimă generație, ce permite inclusiv controlul wireless.

Șeminee pe gaz - acestea oferă cel mai înalt grad de confort pentru utilizator, cu pornire/oprire și reglaj al temperaturii din telecomandă, păstrând frumusețea unei flăcări adevărate. Pot fi montate și în apartamente sau în locuințe foarte vechi, ori care trebuie să respecte o anumită arhitectură, deoarece nu necesită un coș de evacuare al fumului sau alte elemente de tubulatură, specifice șemineelor clasice.

Sobele de tip șemineu – sunt mai ușor de amplasat și mult mai rapid de pus în funcțiune, fără implicațiile majore întâlnite la un șemineu clasic. Nu puțini dintre clienții noștri, preferă cele mai bune sobe pe lemne, datorită aspectului plăcut și a costurilor mai scăzute de întreținere. Practic, ai un șemineu la tine acasă, de dimensiuni reduse, dar la jumătate de preț!

Șeminee decorative - la fel ca și șemineele pe gaz, acestea sunt foarte confortabile și ușor de utilizat, fiind și cele mai accesibile tipuri de șeminee ca preț. Electrice sau pe bioetanol (unde flacăra este reală), pot fi utilizate atât la interior, cât și în exterior, pe terase sau în grădină. Se bucură de o versatilitate deosebită, tipurile de montaj fiind practic inepuizabile. Imaginează-ți un șemineu pe colț cu un design modern, care va reuși să aducă un plus de atmosferă, trezind admirația tuturor celor care îți vor trece pragul casei tale.

La final, vrem să-ți dăm un pont extrem de important: apelează pentru montajul șemineului tău, la meseriașii calificați precum sunt și cei care formează echipa de specialiști de la Pefoc! Aceștia investesc constant în educarea și formarea lor, pentru a-și îmbunătăți constant cunoștințele tehnice și abilitățile practice. Doar în acest fel te poți asigura că șemineul tău se va bucura de un montaj sigur și la cele mai înalte standarde de calitate și funcționalitate.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies