(P) Apisan Forte - cel mai recomandat produs pentru imunitate!

(P) Apisan Forte - cel mai recomandat produs pentru imunitate!
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 31 Ianuarie 2022
Data actualizare: 31 Ianuarie 2022
Apisan Forte este considerat de specialiști cel mai complex produs pe bază de ingrediente apicole. Ingredientele active crude, neprelucrate termic, il definesc ca fiind unic si adjuvant natural pentru susținerea imunității, în special în sezonul rece. 

Apisan Forte are o formulă unică și reprezintă o sursă bogată în nutrienți pe care o oferă organismului in susținerea activității imunologice. 

Realizat de Ing. Victor Bogdan din produse apicole 100% naturale, de calitate premium, crude, fără prelucrare termică, Apisan Forte a reușit prin eficiența sa, să obțină numeroase atestări la saloane de invenții de prestigiu din București, Geneva și Bruxelles la secțiunea Sănătate. 

Vă doriți un produs natural pentru susținerea imunității și organismului?

Specialiștii recomandă Apisan Forte deoarece are un conținut bogat în polen, miere, aminoacizi esențiali și enzime, vitamine liposolubile și hidrosolubile cât și acizi nucleici (ADN și ARN). Toate aceste ingrediente active oferă o sursă naturală de antioxidanți, ceea ce ajută la creșterea activității imunologice, susținerea barierei de apărare a organismului în fața diferiților factori patogeni ( viruși, bacterii, fungi) și menține sănătatea întregului corp. 

Apisan Forte reprezintă o alegere optimă pentru creșterea imunității și prevenirea diferitelor afecțiuni cronice sau acute cât și a complicațiilor acestora. 

Compoziția sa unică și foarte bine asimilată la nivel celular, poate reduce simptomatologia diferitelor afecțiuni grave. Apisan Forte datorită formulei sale bogate în vitamine și minerale esențiale ajută la stimularea producției de celule cu rol de apărare a organismului și optimizarea proceselor sistemului imunitar. Proprietățile sale sunt deosebite și unice prin complexul de ingrediente apicole ce cresc producția de citokine. 

Acestea, sunt esențiale în cazul inflamațiilor tisulare, în prevenirea agenților infecțioși, prevenirea dezvoltării tumorilor sau a diferiților agenți patogeni și dezvoltă prima barieră de apărare a organismului. 

Fiecare doză de Apisan Forte oferă suport în aceste procese și susține creșterea energiei și vitalității organismului. 

Apisan Forte se poate administra astfel în perioadele în care organismul este slăbit de infecții virale, microbiene, fungice sau în cazul afecțiunilor cronice severe precum cele oncologice pentru creșterea activității sistemului imunitar și restabilirea metabolismului. 

De asemenea, printre numeroasele beneficii oferite de acest produs apicol natural se numără și susținerea funcțiilor neurocerebrale și revitalizarea organismului. În cazul afecțiunilor cardiovasculare, hepatice, renale, pulmonare sau ale aparatului respirator se poate administra pentru reducerea inflamațiilor, eliminarea toxinelor și stimularea procesului de regenerare celulară. 

Mai multă energie, vitalitate și sănătate cu Apisan Forte! 

Eficiența Apisan Forte este apreciată și la nivel internațional de numeroși specialiști, medici, fitoterapeuți, nutriționiști. Aceștia recomandă produsul apicol Apisan Forte pentru mai multe afecțiuni cronice sau acute și amintim mai jos câteva dintre efectele cele mai evidente: 

  • crește activitatea sistemului imunitar, energia și vitalitatea organismului 
  • deține proprietăți antivirale, antimicrobiene, antifungice, ajută la eliberarea căilor respiratorii și calmarea tusei, gripei, răcelii 
  • ajută în prevenirea și reducerea inflamațiilor atât cele articulare cât și a organelor interne 
  • menține sănătatea organelor interne în special a ficatului, rinichilor, plămânilor și creierului 
  • ajută la prevenirea deteriorării celulelor și stimularea procesului de regenerare celulară 
  • prin efectul antioxidant al ingredientelor active contribuie la reducerea acțiunii radicalilor liberi 
  • ajută în prevenirea și reducerea inflamațiilor atât cele articulare cât și a organelor interne 
  • menține sănătatea organismului în special a ficatului, rinichilor, plămânilor și creierului 
  • imbunătățește circulația sanguină 
  • previne dezvoltarea afecțiunilor degenerative, precum degenerescență maculară, afecțiuni oncologice sau neurocerebrale 

Ingredientele apicole din care se prepară Apisan Forte sunt de cea mai bună calitate și provin din ferma apicolă a d-lui ing. Victor Bogdan, apicultor cu o vechime de peste 35 de ani. 

Produsul Apisan Forte este unic și apreciat de specialiști datorită proprietăților terapeutice complexe. Adesea, este utilizat și în paralel cu terapia alopată de specialitate pentru creșterea randamentului acestora și recuperarea sănătății. 

Utilizați-l cu încredere, este un produs apicol deosebit care vă ajută la menținerea sănătății generale și vă susține imunitatea în special în sezonul rece.

Mai multe detalii pe https://epret.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies