(P) Aspiratorul inteligent fără fir ROIDMI X30 VX face toată treaba în locul tău

(P) Aspiratorul inteligent fără fir ROIDMI X30 VX face toată treaba în locul tău
Data publicarii: 07 Octombrie 2021
Data actualizare: 07 Octombrie 2021
Aspirarea și spălarea podelelor este una dintre treburile casnice obositoare și de durată, însă acum totul devine mult mai ușor cu acest device 2 in 1 – aspirator și mop. Și dacă unele aspiratoare cu funcție dublă îndeplinesc mai bine una dintre cele două sarcini, ROIDMI X30 VX exceleaza la ambele.

Puterea mare de aspirare face ca mizeria să dispară fără urmă de pe orice tip de podea. Mopul are două capete care se rotesc sincronizat cu o viteza de 200 rpm, iar rezervorul de apă este controlat electronic, optimizand astfel cantitatea de apă eliberată – mopul rămâne ușor umed pentru a curăța, dar suficient de uscat pentru a absorbi apa de pe podea.

Aspiratorul Roidmi X30 VX este ultra-subțire, are doar 6 cm grosime, iar manerul foarte comod, cu unghi de prindere la 270°  îl face ușor de folosit și în zonele cele mai greu accesibile, ca de exemplu spațiul de sub masa de cafea, de sub canapea, sau colțurile unde praful se încăpățânează sa se adune. 

Este ușor și plăcut să faci curat când poti mânui aspiratorul cu o singura mână. Nu este nevoie să folosești ambele mâini nici când cureți mopul, pentru că de acest aspect se ocupă stația de curățare cu sifon, la o simplă apăsare pe buton. Curățarea tip sifon este echivalentă cu spălarea manuală a mopului timp de 10 minute.

Și întreținerea aspiratorului este una ușoară și lipsită de efort – filtrul nu trebuie curățat frecvent mulțumită sistemului de conducte Air-X 2.0 cu 8 filtre ciclon paralele. Acestea trimit foarte eficient praful si murdăria în recipientul de praf, pentru a evita reducerea vitezei de aspirare, cauzată de blocarea conductelor de aer.

Recipientul de praf este foarte încăpător, 0,55 L și trebuie golit, cu o simplă apăsare de buton, după aspirarea unei suprafețe de aproximativ 450 m2.

Aspiratorul ROIDMI X30 VX este un dispozitiv SMART, care se conectează la telefon prin bluetooth – astfel se poate verifica puterea de aspirare, autonomia ramasă, starea recipientului de praf și a filtrelor. Încărcarea se face ușor, fără fir, prin încărcare magnetică.

Chiar dacă nu este cel mai ieftin aspirator fără fir, ROIDMI X30 VX se bucură de cea mai avansată tehnologie de aspirare și spălare, performând ambele funcții excelent, ceea ce economisește bani pe termen lung. Și, cel mai important, îți ușurează munca și îți câștigă mai mult timp alături de cei dragi!

Produsul se afla in stoc pe Geekmall.ro, Emag.ro, Evomag.ro, CEL.ro si pcgarage.ro.

Cine suntem?

Compania ROIDMI a fost fondată în 2015 și a devenit în foarte scurt timp liderul de piață local pe segmentul de aspiratoare verticale fără fir. Acum, compania este prezentă în peste 60 de țări.

Produsele ROIDMI sunt cunoscute pentru calitatea care depășește orice așteptări, oferind servicii la nivel profesional. Design-ul produselor ROIDMI este extraordinar, acestea câștigând 6 din cele mai prestigioase competiții de design din lume.

ROIDMI participă la toate expozițiile și târgurile internaționale importante de tehnologie inteligentă și inovație tehnologică, având nici mai mult nici mai puțin de 317 brevete tehnice proprii.

Inovația tehnologică, înțelegerea nevoilor clienților și adaptarea constantă la cerințele în schimbare ale pieței globale sunt forțele care au făcut din ROIDMI un brand internațional de succes.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies