(P) Avantajele unui credit online pentru finanțări rapide de care ai nevoie

(P) Avantajele unui credit online pentru finanțări rapide de care ai nevoie
Data publicarii: 02 August 2021
Data actualizare: 02 August 2021
Viața este o suită de provocări, așa că, situațiile în care avem nevoie urgentă de bani pe care nu îi avem apar inevitabil. Fie că este vorba despre un eveniment nefericit sau, dimpotrivă, de un lucru care ne face viața mai frumoasă ori de o oportunitate de neratat, obținerea rapidă a sumei necesare este imperativă.

Împrumuturile de la prieteni sau rude se dovedesc mai greu de obținut decât am crede și, deseori, sunt însoțite de sentimente neplăcute sau interacțiuni stânjenitoare. Alegerea unui credit online pentru finanțare rapidă reprezintă o alternativă care te scapă de grija acestor lucruri. Prin intermediul unui astfel de împrumut poți obține banii de care ai nevoie fără complicații. În plus, îți oferă o serie de avantaje pe care te invităm să le descoperi în rândurile care urmează. 

Se poate solicita de oriunde

Pentru a accesa un credit online rapid nu trebuie să mergi la ghișeul fizic al unei bănci sau a altui tip de creditor. Poți alege împrumutul, negocia condițiile contractului și stabili termenul de rambursare din confortul propriei locuințe sau din orice loc în care ai acces securizat la internet, indiferent de momentul zilei. Asta înseamnă că poți obține un credit online de pe orice laptop, calculator, tabletă sau telefon mobil. 

Condițiile de creditare sunt permisive

Creditele online pentru finanțare rapidă se obțin de la instituții financiare nebancare (IFN-uri), instituții care funcționează legal, pe baza reglementărilor emise de BNR. IFN-urile nu acumulează depozite, ci oferă împrumuturi mici și cu dobânzi diferite, tocmai pentru a răspunde nevoilor clienților care au nevoie urgentă de o sumă de bani. Poți folosi creditul pentru orice, pentru că nu ți se cer explicații legate de cheltuirea banilor. De la achiziționarea de medicamente sau tratamente medicale la cumpărarea unui aparat sau achitarea unei călătorii, posibilitățile de utilizare a acestui credit sunt nelimitate.

Obținerea creditului nu necesită proceduri birocratice

Creditele online pentru finanțare rapidă se obțin ușor, prin proceduri simple și transparente. Nu vrei să pierzi timp cu documentația sau cererea de solicitare, așa că o IFN orientată spre client îți pune la dispoziție modalități rapide de aplicare. De exemplu, dacă vrei să iei un credit online prin Viaconto, trebuie să completezi o cerere de creditare, direct pe site. Aceasta este dovada faptului că solicitantul își exprimă dorința de a obține creditul și că a înțeles și acceptat termenii și condițiile aferente. 

Urmează completarea informațiilor legate de credit: valoarea și termenul de rambursare plus anexarea documentelor necesare:

  • copie a cărții de identitate;
  • extras de cont bancar de salariu sau pensie, perioada solicitată fiind de 1-3 luni;

Decizia legată de credit se comunică, de obicei, prin SMS, în scurt timp de la depunerea aplicației. Banii se trimit, în cel mai scurt timp, în contul înscris de solicitant la completarea înregistrării ca utilizator. 

Rambursarea creditului, amânată în caz de imposibilitate de plată

Multe IFN-uri oferă posibilitatea de a amâna rambursarea creditului, în caz de nevoie. Solicitantului i se acordă o perioadă de grație care variază în funcție de creditorul ales, însă, de obicei, aceasta este de maxim 30 de zile. Solicitantul trebuie să plătească apoi banii datorați, dobânda aferentă și o taxă de prelungire. Este bine de știut că IFN-urile oferă împrumuturi gradual, pe măsură ce dovedești că ești bun platnic. De exemplu, primul împrumut va fi de maxim 600 lei, dar, dacă plătești la timp, vei putea accesa apoi un credit de 1000 lei sau mai mult. 

Creditul online pentru finanțare rapidă poate reprezenta o soluție salvatoare în multe situații care necesită cheltuieli. Analizează cu atenție ofertele diferitelor IFN-uri și alege-o pe cea mai potrivită, astfel încât să te poți bucura de avantajele împrumutului rapid.

Foto: Pexels.comVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!