(P) Az Piese Auto, un altfel de magazin de piese auto

(P) Az Piese Auto, un altfel de magazin de piese auto
Autor: Maria Rusu
Data: 26 Noiembrie 2020
Mașina personală nu este un moft, ci o necesitate. Pentru confortul pe care îl aveți în călătorii, pentru siguranța șoferului și a pasagerilor, întreținerea mașinii este desigur un interes constant. Aparent, este mai simplu ca oricând să comandați piese auto. Există magazine online și magazine fizice accesibile. 

Totuși nimic nu se compară cu experiența în sine, cu alegerea potrivită, cu piesele 100% compatibile. AZ Piese Auto vine cu o abordare diferită, centrată pe client, nevoile sale și pe o experiență de cumpărare care aduce satisfacție.

Cine este AZ Piese Auto

Vorbim despre un magazin care, aliniat cu tendințele actuale, este prezent și online. Aici totul devine o experiență, clienții au parte de consiliere și sunt ghidați să aleagă piesele auto corecte, în funcție și de buget.

AZ Piese Auto este în mod clar diferit. Cei care au nevoie de orice tip de piesă auto trec pragul magazinului cu încrederea absolută că vor fi ajutați să cumpere piesele de care au nevoie. Asta pentru că aici oferta înaintată clientului are la bază piesele auto 100% compatibile, ce au fost în prealabil identificate cu ajutorul unor programe special concepute.   

De câte ori nu ați comandat online, simplu ce-i drept și fără prea multă bătaie de cap, piese auto ce s-au dovedit numai bune de retur? Asta pentru că din multitudinea de opțiuni, oricare ar părea potrivită, alegeți din stoc ceea ce vag știți că s-ar potrivi mașinii. AZ Piese Auto vine cu o soluție pentru aceste scenarii, tocmai pentru că varietatea de produse din online nu trebuie să însemne confuzie privind alegerea corectă.

De asemenea, vorbim de opţiuni variate. Știm cu toții, piesele auto pot fi costisitoare. Schimbați plăcuțele de frână, schimbaţi și discurile, plus câteva filtre, uleiul și deja vorbim de sute de lei. AZ Piese Auto propune clienților piese noi atât originale, cât  și aftermarket. Clientul știe imediat ce costuri implică ambele variante și alege în funcție de bugetul său, de necesitate, dar poate face o alegere în cunoștință de cauză.

Cum puteți cumpăra

E simplu și rapid, așa cum de altfel ne dorim să definim mai toate task-urile la ora actuală. Cei care ajung în magazinul  AZ Piese Auto din Calea Griviței 204A, sector 1, București cu lista de piese pot obține pe loc o ofertă personalizată cu variante de piese compatibile cu mașina lor.  Pentru toți ceilalți, experiența de cumpărare a pieselor auto la preț corect, la pachet cu garanția că ceea ce aleg este compatibil cu mașina lor și cheltuie banii pe ce trebuie, înseamnă solicitatea ofertei de preț pe pagina - az-piese-auto.ro.

Un alt avantaj  este și reactivitatea, orice solicitare primește un răspuns rapid.  Nu veți aștepta prea mult până când primiți oferta de preț, iar dacă e urgent puteți contacta  echipa AZ Piese Auto telefonic. În orice caz, fie în contact direct sau online, personalul este prompt și vă ajută cu identificarea pieselor auto necesare.

Simplu? Cu siguranță că da. Rapid? Desigur. AZ Piese Auto livrează oriunde în țară și oferă transport gratuit pentru comenzile de peste 1000 lei. Cei interesați trebuie să știe că vor avea parte și de asistență online. Dacă online-ul aproape că a făcut mai toate conexiunile impersonale între publicul consumator și prestatorii de servicii, iată că AZ Piese Auto vine cu o altfel de viziune și demonstrează că mediul online, deși este un instrument util pentru a ajunge la publicul larg ,baza rămâne în continuare abordarea  complexă a nevoilor clientului; vorbim despre servicii complete, despre o experiență de cumpărare, nu doar de piesele auto pe care le vând.

Detalii despre cum puteţi comanda regăsiţi aici: www.az-piese-auto.ro. 

(031) 433 49 13

0736 887 887

office@az-piese-auto.ro 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies