(P) Bijuterii deosebite pe care le poți oferi cadou de Crăciun

(P) Bijuterii deosebite pe care le poți oferi cadou de Crăciun
Data: 28 Noiembrie 2019
Sărbătorile de iarnă sunt un prilej bun pentru a le arăta celor dragi toată admirația și recunoștința pe care le-o purtăm, însă lucrurile se schimbă puțin în momentul în care începem să ne gândim la cadourile pentru ei. 

Cel mai probabil, de cele mai multe ori, este destul de dificil și pentru tine să găsești un cadou potrivit pentru persoanele dragi, poate chiar pe acela care să fie lucrul pe care și-l doreau de multă vreme. Dacă vrei să scapi cât mai repede de grija cadourilor de Crăciun, ne-am gândit să te ajutăm.

Nu este nimic mai frumos decât să te trezești în dimineața de Crăciun cu o minunată bijuterie sub brad, așa că ți-am pregătit o listă cu cele mai interesante bijuterii pe care le poți oferi în dar.

Brățară cu pietre prețioase

Este un cadou potrivit atât pentru ea, cât și pentru el, chiar dacă cel mai des sunt observate la mâna femeilor. Fie că este vorba despre o brățară cu pietre de rubin, fie că e vorba despre o piesă cu smarald sau safir, perle sau diamante, aceasta va impresiona pe oricine o va primi. Pietrele îi vor oferi un plus de strălucire și vor adăuga un plus de rafinament oricărei ținute.

Cercei

Poți alege din peste 100 de modele de cercei din argint de pe metaphora.ro: mai mari sau mai mici, cu sau fără pietre, cerceii întotdeauna vor fi un cadou deosebit. În cazul în care persoana pentru care sunt este într-adevăr specială, poți alege o pereche de cercei cu pietre prețioase sau cu un design aparte. De asemenea, ține cont de faptul că cerceii de mici dimensiuni sunt mai fini și mai ușor de integrat în ținute.

Pandantiv

Chiar dacă ți se poate părea puțin, un pandantiv reprezintă un cadou ideal pentru o persoană dragă. Acesta poate semnifica ceva pentru voi, fie că este o inițială, fie că este o cifră sau un simbol de care vă leagă foarte multe amintiri. De asemenea, poți apela la un pandantiv care se poate deschide și în interiorul căruia se află un mesaj sau o fotografie cu voi. Nu este unul dintre cele mai scumpe cadouri pe care i le poți oferi cuiva drag, dar cu siguranță este unul dintre cele mai frumoase.

Colier

Un colier din perle sau cu pietre prețioase se potrivește de minune cu luminile de sub bradul de Crăciun, iar iubita ta se va bucura nespus de un asemenea cadou. Cele care se prind la baza gâtului sunt speciale și o vor face să radieze de fiecare dată când le poartă. Dacă nu știi exact ce i se potrivește, vorbește cu un bijutier și cu siguranță te poate ajuta să alegi un colier care să o impresioneze.

Inel

Chiar dacă inelul poate fi un clișeu pentru sărbătorile de iarnă și, de cele mai multe ori este asociat cu un eveniment important din viață, el continuă totuși să fie o alegere inspirată de cadou. 

Renunță la ideea unui inel cu pietre sclipitoare și alege unui vintage, cu piatră mare verde sau roșie. Inelele vintage vor aduce mereu un plus de rafinament oricui le poartă, deci ai toate șansele să o impresionezi pe cea căreia îi vei oferi o astfel de piesă. Ai grijă să fie pe măsura ei și, mai ales, pe gustul ei. Inelul poate fi un cadou special și pentru el, mai ales că îi poate da un aer misterios.

Fie că alegi un inel, fie că alegi un pandantiv sau o brățară, bijuteriile pot fi cea mai bună alegere pentru cadoul de Crăciun. Indiferent de vârstă, oricine se va bucura să descopere o bijuterie aleasă din inimă și oferită cu drag. Apelează la ajutorul unui bijutier în cazul în care nu te descurci și fă-le celor dragi o surpriză memorabilă!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO