(P) Blaturi pentru bucătărie în nuanțe de beige. Idei de amenajare a bucătăriei

(P) Blaturi pentru bucătărie în nuanțe de beige. Idei de amenajare a bucătăriei
Autor: Maria Rusu
Data: 24 Noiembrie 2020
Bucătăriile în nuanțe de beige reprezintă trendul principal în materie de amenajări interioare pentru anul 2021, așa că, dacă ai decis că e timpul să renovezi bucătăria și vrei să alegi nuanțe de beige, trebuie să știi și care sunt cele mai potrivite blaturi de bucătărie pentru un asemenea spațiu.

Așadar, în cele ce urmează îți prezentăm cinci idei de blaturi de bucătărie în nuanțe de beige care să te inspire. Am ales exclusiv blaturi din quartz compozit pentru că blaturile din acest material sunt printre cele mai rezistente și durabile și, în plus, au un aspect estetic deosebit.

Iată care sunt propunerile noastre:

Blat de bucătărie Terra

Blatul de bucătărie Terra este un produs Cimstone și, asemenea tuturor produselor Cimstone, oferă un rafimanent aparte oricărei bucătării. Poate fi integrat cu succes în aproape orice stil de amenajare interioară, de la cele clasice la cele moderne, cu accente contemporane.

Prețul acestor blaturi este în general unul destul de accesibil, așa că reprezintă o variantă ideală inclusiv din punct de vedere al costurilor.

Blat de bucătărie Lapaz

Blatul de mai jos este, de asemnea, un produs semnat Cimstone, cu aspect de granit, de culoare beige-maro și cu suprafață lucioasă pigmentată. Un asemenea blat creează, de obicei, un ambient cald și totodată modern, așa că, dacă vrei să obții un rezultat spectaculos în urma amenajării, acest blat poate fi alegerea ideală.

În plus, vorbim despre un blat foarte versatil, care se va potrivi atât într-o bucătărie mai mică, cât și și într-un spațiu mai generos.

Blat de bucătărie Crystal Creme Beige

Blatul Crystal Creme Beige are tonuri de beige pigmentat și este un produs marca Technistone. Acest blat este se va potrivi foarte bine atât într-o bucătărie normală, cât și într-o bucătărie profesională, datorită caracteristicilor sale estetice și funcționale deosebite.

Rezistent și foarte durabil, acest blat reprezintă o achiziție excelentă și va înnnobila spațiul pe care îl ocupă. În plus, quartzul este un material foarte rezistent și durabil, așa că un asemenea blat poate dura chiar și o întreagă viață, atunci când este întreținut corespunzător.

Blat de bucătărie Chakra Beige

Chakra Beige este un model marca Cimstone, din quartz compozit, cu aspect de granit beinge și suprafață lucioasă, îmbogățită cu particule crem-brun. Se potrivește de minune într-o încăpere care are deja tonuri de beige, însă va face casă bună și cu o bucătărie în nuanțe complementare.

De asemenea, fiind vorba despre un blat din quartz compozit, mai trebuie să știi că acesta rezistă foarte bine la pete de tot felul, la temperaturi înalte și, în plus, se curăță foarte ușor.

Blat de bucătărie Nevers

Iubitorii stilului clasic, care se simt apropiați de culorile naturii, vor fi încântați de blatul de bucătărie Nevers, un produs marca Cimstone. Din quartz compozit de culoare beige-brun, cu suprafață lucioasă bogat pigmentată și aspect de granit natural, acest blat va oferi un aspect deosebit oricărei bucătării.

De asemenea, fiind vorba de o nuanță versatilă, poate fi integrat cu succes atât într-un spațiu amenajat în stil clasic, cât și într-o bucătărie modernă.

Așadar, acestea sunt blaturile pe care ți le propunem dacă vrei ca bucătăria ta să fie în tendințe în anul 2021. Beige-ul este o culoare caldă și rafinată, care se poate plia atât pe un spațiu amenajat în stil clasic, cât și pe un spațiu modern, așa că nu este de mirare că designerii de interior și-au îndreptat atenția și recomandă bucătăriile în nuanțe de beige pentru anul viitor.

În concluzie: nu uita că anul viitor este anul nuanțelor beige, așa că, dacă plănuiești să renovezi nu numai bucătăria, ci întreaga casă, beige-ul ar trebui să fie culoarea dominantă ddin fiecare încăpere. Succes!
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies