(P) BrandGsm este locul unde noutățile te întâmpină

(P) BrandGsm este locul unde noutățile te întâmpină
Data: 09 Decembrie 2019
Brandgsm.ro este locul perfect pentru pasioantii de gadgeturi și telefoane smart, deoarece este printre puținele magazine care chiar oferă produse originale pentru diverși producători de telefoane.

Dacă ai de gând să achiziționezi noul telefon iPhone, consider că este mult mai sigur să întâmpini venirea unui gadget, care costă mai mult, cu o protecție în plus. Faptul că site-ul oferă mai multe modele de huse Apple iPhone 11 Pro Max este un plus, deoarece clienții pot alege în funcție de preț și culoare. 

Pentru a evita defectarea imediată a telefonului, specialiștii din lumea tehnologiei recomandă utilizarea unei huse destinate protecției corespunzătoare, pentru un timp cât mai îndelungat. În acest sens este important că husă aleasă să fie potrivită în funcție de marca și modelul dispozitivului, astfel că randamentul oferit să fie unul satisfăcător.

De preferat ar fi că protecția să fie aplicată încă din prima zi de utilizare a telefonului pentru a evita orice posibilitate de zgâriere, crăpare sau deteriorare a carcasei originale. În vederea alegerii unei huse cât mai adecvate, în continuare sunt menționate câteva aspecte demne de luat în considerare pentru o investiție pe măsură așteptărilor:

Nu opta niciodată pentru o husă universală! Atunci când această este singură opțiune cu care ești întâmpinat în calitate de client al unui magazin, reorienteaza-te!

Chiar dacă pe moment o husă universală, cu extragere, poate părea acceptabilă, sfatul a fi acela de a evita pe cât posibil această alegere. De ce? Numai un articol special destinat modelului de telefon pe care îl deții va fi în măsură să-i ofere acestuia un grad ridicat de protecție, ferindu-l de diverși factori la care ar putea fi expus.

Singurul avantaj pe care-l prezintă o husă universală este că telefonul nu va intră în contact direct cu celelalte lucruri din geantă, însă o altă utilitate nu prezintă. Materialul și culoarea husei trebuie alese în funcție de preferințele proprii. Desigur, pe lângă aceste aspecte trebuie avută în vedere și funcționalitatea produsului.

O husă din policarbonat elastic, în combinație cu TPU moale, una din silicon tratat pentru a capta un grad înalt de duritate sau un model flip, confecționat din piele eco, ar putea reprezenta soluții ideale de protecție.


Desigur că pe lângă husă de protecție este recomandată și o folie de protecție pentru ecran, asta în cazul în care husă acoperă doar spatele dispozitivului. Însă, pe site-ul magazinului brandgsm.ro clienții pot găși o gama vastă de huse, carcase sau huse book cover care acoperă atât ecranul, cât și spatele telefonului.

Cu o astfel de husă telefonul va fi aproape “indestructibil”, iar șansele de a zgâria dispaly-ul scad cu până la 90%. De asemenea, tot pe site-ul acestui magazin găsim tot felul de accesorii utile precum cabluri de date, carduri de memorie, soluții de întreținere si tot ce ai nevoie pentru a prelungi viață telefonului tău. 

Cea mai versatilă gama de accesorii de telefoane o găsim pe Brandgsm.ro, odată cu gama de huse iPhone 11 Pro Max!

FULLSCREEN
(P) BrandGsm este locul unde noutățile te întâmpină
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO