(P) Bucură-te la preț de chilipir de atmosfera feerică a șemineului electric!

(P) Bucură-te la preț de chilipir de atmosfera feerică a șemineului electric!
Data publicarii: 30 Iulie 2021
Data actualizare: 30 Iulie 2021
Când vine vorba despre semineuri electrice în stilul PEFOC, tehnologia de ultimă generație, calitatea premium, designul spectaculos și funcționalitatea, reprezintă beneficiile principale de care te poți bucura la un preț incredibil de mic!

Meșterii sibieni cu peste 20 de ani încununați cu multă muncă și pasiune pentru tot ceea ce înseamnă industria soluțiilor termice alternative din România, ne prezintă o gamă de șeminee electrice 3D prevăzute cu telecomandă și panou inteligent de control pentru reglarea setărilor în funcție de preferințele fiecărui client în parte.

În acest fel, șemineul electric devine cea mai potrivită alegere pentru decor și suplimentarea căldurii, reușind să împrumute de la șemineele clasice pe lemne, designul și ambianța de intimitate a unui cămin cu adevărat confortabil.

Modelele electrice 3D reușesc cu succes să încorporeze tehnologia avansată de fabricare cu un consum redus de energie și un design exclusivist, aducând eleganța, confortul și căldura tipice pentru un semineu clasic pe lemne, chiar și în confortul unui apartament la bloc, unde, spațiul redus și interdicțiile legale, n-ar fi permis montajul unei astfel de soluții de încălzire.

Prietenii noștri de la Pefoc își doresc ca noi să reușim să economisim bani și în același timp să ne putem bucura de designul atrăgător al acestor șeminee prevăzute cu tehnologie 3D LED încorporată, ce garantează reducerea considerabilă a consumului de energie. Beneficiezi de o ambianță plăcută care are rolul de a conferi personalitate locului tău special din casă, fără să încarci factura de la energia electrică. 

Mai mult, încălzirea cu termostat și afișajul numeric al temperaturii, garantează control total celui care operează șemineul.

Chiar și hornarul de bistrita ar rămâne fără obiectul muncii, deoarece, cum era și evident, modelele electrice funcționează fără necesitatea utilizării unui coș de fum, putând fi folosit și doar în scop decorativ, cu funcția de căldură oprită - situație în care, consumul de energie electrică s-ar reduce la acela al unui singur bec economic cu LED!

Iar ca experiența să fie perfect autentică, șemineele electrice 3D sunt prevăzute cu tehnologie de reglare a luminozității și vitezei de propagare a flăcărilor simulate în funcție de preferințele fiecărui client.

Pentru obținerea unui feeling extrasenzorial desăvârșit, trebuie să mai știi și că unele modele, permit instalarea unui sistem audio care imită inclusiv zgomotul produs de trosnetul liniștitor al lemnelor ce ard pe foc. 

Cele peste 100 de combinații și efecte ale flăcării virtuale, îți vor permite să-ți configurezi atmosfera pe care ți-o dorești în locuința ta. Timer-ul permite oprirea automată a focului, exact la momentul dorit de proprietar. Toate opțiunile încorporate în aceste șeminee electrice 3D sunt proiectate pe un afișaj digital special care se aprinde și dispare după 5 secunde. 

Din punct de vedere al prețurilor, site-ul oficial pefoc.ro este “casa” virtuală a marilor reduceri și ofertelor speciale pentru șeminee pe lemne, șeminee clasice sau moderne, termoșeminee care se pot conecta la sistemul de încălzire al casei, sobe pe lemne, coșuri de fum profesionale, focare șemineu, burlane și multe alte accesorii pentru construcția proiectului tău termic.

Mai mult decât atât, stocurile sunt refăcute constant pentru ca fiecare român să-și poată permită un dispozitiv termic de calitate superioară, în condiții oneste și transparente de achiziție - fără *steluțe, clauze ascunse, intermediari sau adaosuri astronomice de prețuri, doar de dragul profiturilor peste noapte.   

În plus, grație echipelor de montaj formate din profesioniști experimentați, anual sunt executate peste 150 de modele de șeminee și coșuri de fum oriunde în țară, folosind doar materiale de calitate, care se bucură de garanție extinsă de până la 5 ani, la șeminee și 30 de ani, la coșurile de fum, alături de transport gratuit -  din showroom, direct la tine acasă!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies