(P) Call of Duty, Activision: măsuri împotriva celor care le încălca termenii de utilizare

(P) Call of Duty, Activision: măsuri împotriva celor care le încălca termenii de utilizare
Autor: Maria Rusu
Data: 30 Septembrie 2020
Activision a introdus o serie de reguli importante de conduită, iar playerii care le încălca sunt sancţionaţi în consecinţă. Battlelog.co prezintă cele mai importante astfel de reguli pe care playerii trebuie să se străduiască să le respecte pentru a nu fi restricţionaţi pe site. 

Codul de conduită este un document viu, care este actualizat în mod regulat, pe baza evoluţiei programului şi trebuie să fie respectat de toţi playerii care vor să se bucure în continuare de acest joc.

De ce sunt banate anumite conturi de Call of Duty Warzone?

Pentru a proteja integritatea programului şi a comunităţii, Activision şi-a rezervat dreptul de a suspenda sau de a elimina orice player din program în cazul în care echipa determina că playerul are o conduită necorespunzătoare în oricare dintre jocurile companiei, inclusiv Call of Duty Warzone. Este vorba despre încălcări ale codului de conduită sau despre persoane care încalcă alte politici sau acorduri aplicabile. De asemenea, în momentul în care un cont este banat sau suspendat, echipă nu are obligaţia de a oferi motive pentru această decizie.

Sfaturi importante pentru playerii care sunt banati sau suspendaţi

Există posibilitatea ca anumite conturi să fie blocate pentru comportament sau limbaj neadecvat şi de asemenea, pentru aceste motive playerul poate pierde accesul şi la alte servicii Activision sa la informaţiile pe care le aveau în conturi. Echipa de asistenta şi coordonatorii comunităţii sunt cei care examinează toate cererile de reintegrare şi care procesează solicitările de asistentă. Este necesar ca playerii care au conturile banate să ia legătura cu echipa pentru a discuta despre eventuala ridicare a restricţiilor.

Cei care folosesc cheaturi ar trebui să fie foarte atenţi atunci când utilizează Warzone PC Hacks deoarece este foarte important că jocul să nu le detecteze. Atât timp când jocul nu detectează eventuale utilizări ale cheaturilor, nu există niciun risc şi de aceea jucătorilor li se recomandă să îşi selecteze cu foarte mare atenţie aceste programe şi coduri pentru a se asigura că sunt în afara pericolului.

Tentativele de a elimina suspendarea prin utilizarea altor conturi, identităţi, persoane sau prin prezenta în contul altui utilizator sunt practic descurajate de echipa Activision şi reprezintă încălcări ale regulamentului. Toate suspendările sunt obligatorii până când expira sau până când sunt eliminate la alegerea Activision şi sunt încurajate comunicările cu specialiştii din echipă.

În momentul în care playerul încearcă să “păcălească” suspendarea şi să găsească diverse tactici pentru a continua să se joace, există riscul ca el să fie complet eliminat din program şi să piardă definitiv accesul la joc. De aceea, în momentul în care contul este suspendat recomandarea este aceea de a discuta pe forum cu specialiştii de la Activision, din echipa de suport pentru a solicita ridicarea suspendării şi pentru a înţelege care au fost motivele pentru care contul este suspendat şi pe ce perioadă este contul suspendat.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies