(P) Când nu știi ce să mai cumperi de la Samsung, întreabă-i pe Cabral Ibacka și Cătălin Neamțu!

(P) Când nu știi ce să mai cumperi de la Samsung, întreabă-i pe Cabral Ibacka și Cătălin Neamțu!
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 22 Aprilie 2021
Data actualizare: 22 Aprilie 2021
Fă ce zic actorii, fiindcă zic bine! Cabral Ibacka și Cătălin Neamțu fac echipă într-un show online amuzant, în urma căruia te poți alege cu unele dintre cele mai inovatoare tehnologii pentru casa ta de la Samsung.

Cabral și Neamțu vor intra LIVE vineri seară, începând cu ora 19:30, pe site-ul https://liveshopping.protv.ro pentru a vorbi despre unele dintre cele mai apreciate gadgeturi Samsung de ultimă generație. Cam din acelea de care ai și tu nevoie prin casă, dar pe care, poate, le-ai pus pe locul doi pe lista de priorități.

Vestea bună e că pe 7 dintre dispozitive, rezultat al celor mai inovatoare tehnologii, le vei putea cumpăra la preț redus. C-așa-i în viață, mai trebuie să ne și bucurăm de micile plăceri! 

Vorba lungă, sărăcia omului! Așa că urmărește LIVE-ul, interacționează cu Cabral și Neamțu și descoperă codul de discount care îți poate aduce dispozitive de ultimă generație la prețuri pe placul tuturor.

Și, ca să-ți faci o idee, Cabral și Neamțu vor întoarce pe toate părțile și vor butona la greu produse precum: Galaxy S21 Ultra 5G 128GB - telefonul mobil care duce fotografia și clipurile video la alt nivel, tableta Samsung Galaxy Tab S7+ sau Neo QLED 4K Smart TV - televizorul smart cu imagine 8K, model 2021, care te face să te simți în mijlocul acțiunii.

Făcute să te impresioneze sunt și smartwatch-ul Galaxy Watch Active3 LTE, televizorul smart The Frame 4K, aspiratorul Jet 75 premium și purificatorul de aer cu flux în 3 direcții R5080. 

Umărește LIVE-ul și află de la Cabral și Neamțu de ce merită să ai măcar unul dintre ele în casă!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!