(P) Care este prețul corect al unui tratament de remodelare corporală?

(P) Care este prețul corect al unui tratament de remodelare corporală?
Data publicarii: 02 Aprilie 2020
Data actualizare: 02 Aprilie 2020
Există multe clinici cu tratamente de remodelare corporală și facială în România, care vând speranța obținerii unui corp perfect, atâta timp cât ești dispus să dai prețul cerut. Și nu este vorba doar de terapii corporale, pentru că inclusiv tratamente faciale, la prima vedere identice, pot să aibă un preț total diferit, de la o clinică la alta. 

Specialiștii de la clinica SKiN MedSpa au răspuns afirmativ provocării de a pune punctul pe “i” în ceea ce privește modul în care este stabilit prețul unui tratament de remodelare corporală, care sunt procedurile care “merită” banii și, mai ales, cum poți fi sigur că nu plătești de fapt zona sau renumele clinicii, dar și că primești rezultatele dorite. 

Criolipoliza, de exemplu, este o procedură standard despre care ai crede că este peste tot la fel dar în realitate mai mulți producători - începând cu cei de renume din industria de estetică și până la fabrici obscure din China au pus la vânzare echipamente de slăbire prin înghețare, la nici un sfert de preț. 

Unele echipamente de tip replică vând proceduri care durează 30 minute însă studiile medicale au demonstrat că criolipoliza este eficientă doar dacă procedura durează minim 60 minute.

Multe echipamente de criolipoliză de tip replică lucrează până la maxim -2 grade; dacă operatorul încearcă să seteze manual o temperatură mai mică, riscul de cangrenă este foarte mare.

Criolipoliza Cooltech răcește controlat și are studii medicale care au demonstrat că nu afectează alte organe decât grăsimea localizată vizată iar echipamentul pleacă din fabrică cu setări precise care elimină acest risc.

Totodată, e bine de știut că, deși este procedura cu cele mai bune rezultate în materie de eliminare a grăsimii localizate, în anumite cazuri criolipoliza singură nu dă rezultate optime decât în combinație cu alte proceduri precum undele de șoc, radiofrecvența etc. și în protocoale clar stabilite.

Și nu doar echipamentele de tip replică sunt problema, deoarece în lupta pentru profit, inclusiv producători renumiți vin cu facelift-uri noi la aparate vechi dar care fac în realitate același lucru,  inovații mai mult sau mai puțin necesare și folositoare, care se reflectă direct în prețul procedurii. 

Cel mai recent echipament de criolipoliză promite că îngheață grăsimea la -11 grade Celsius, față de -8 grade la versiunea anterioară, însă această temperatură este atinsă doar în zonele unde stratul de grăsime este suficient de mare.

Concret, în zone precum grăsimea de sub bărbie de care vrei să scapi, va îngheța la -5 grade și nicidecum la -11 grade cât poate maxim aparatul, doar că prețul plătit va fi mult mai mare.

Este adevărat că ultima versiune de criolipoliză Cooltech poate lucra cu 4 aplicatoare simultan și că nu mai stai de 2 ori câte 70 minute, dar ești dispusă să plătești de 3 - 4 ori mai mult? Da, economisești timp însă tot de 3 repetări pe fiecare zonă ai nevoie, pentru a avea cu adevărat rezultate.

Toate costurile pe care clinicile de remodelare corporală le au cu achiziționarea echipamentului dar și a consumabilelor originale, se răsfrâng asupra consumatorilor finali, care nu știu ce și cum să aleagă între oferte aparent la fel, una mai tentantă decât cealaltă, când prețul mare sau mic poate să nu reprezinte cel mai bun diferențiator, în ceea ce privește calitatea serviciului oferit. 

Cum poți verifica dacă prețul plătit pentru un tratament de remodelare corporală este corect? 

Onestitatea și transparența ar trebui să fie niște valori universale pentru orice prestator de servicii, inclusiv când vine vorba despre slăbire și remodelare corporală. 

Orice cabinet, studio sau clinică specializată în terapii corporale și faciale are obligația legală și etică să ofere toate informațiile despre proveniența echipamentelor folosite, despre procesul de instruire a personalului sau despre măsurile luate pentru a garanta siguranța clienților, în timpul și după finalizarea procedurilor efectuate.

Așadar, înainte de a alege o clinică din motive dictate doar de preț sau de influencerul tău favorit de pe Instagram, verifică următoarele aspecte: 

Echipamente

Care este proveniența echipamentelor folosite? Echipamentele din China arată la exterior la fel cu cele medicale, dar cum poți fi sigur că livrează rezultate în același număr de ședințe ? Ce garanție oferă că nu activează în corpul tău un proces cu efecte adverse, al cărui preț îl plătești mult mai târziu ?

Cine sunt producătorii? Din ce an sunt ? De exemplu, un echipament LPG de acum 8 - 15 ani se vinde pe piața de second hand de 15 - 20 ori mai puțin decât unul nou.

Da, ajungi la destinație și cu un mercedes de acum 15 ani, dar în aceleași condiții ?

Da, orice procedură e mai bună decât nimic, dar când vrei eficiență și rezultate iar tu alegi cel mai mic preț, oare nu îți vei pierde rapid încrederea?

În cate ședințe livrează un echipament vechi sau de tip replică rezultatele promise și ce studii le garantează siguranța? 

Nu merită să te supui nici celui mai mic risc, pe termen mediu sau lung. Procedurile de remodelare corporală cu echipamente de tip replică sunt mai ieftine deoarece nu sunt deloc testate.

Acest lucru înseamnă că nu se știe dacă pot avea sau nu efecte negative asupra sănătății tale. Deși procesul de slăbire salvează și transformă vieți, asta nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri în ceea ce privește sănătatea ta. 

În al doilea rând, verifică echipamentul pe pagina producătorului pentru a te asigura că merită să plătești pentru o procedură nouă și că nu plătești de fapt renumele și marketingul producătorului sau al clinicii de remodelare corporală, în timp ce “beneficiezi” de o versiune veche de câțiva ani.

Pune întrebări despre diferențele dintre diferitele tipuri de proceduri, pentru a hotărî singură care ți se potrivește ție și bugetului tău, cel mai bine.

Personal

Cât se investește în formarea personalului? Dacă majoritatea se laudă cu echipamentele folosite, prea puțini vorbesc despre oameni și despre importanța lor în succesul oricărui tratament. 

Modul în care personalul este tratat și motivat, dar mai ales investiția în instruirea acestuia, se vede în rezultatele obținute de clienți. 

Un terapeut bun va ști cum să folosească echipamentul pentru a obține cele mai bune rezultate, va ști cum să adapteze procedura pentru a se potrivi particularităților fiecărei persoane, cum să motiveze, să încurajeze și să celebreze cu tine fiecare mică victorie.

Multe clinici au în dotare aceleași echipamente, iar diferența de rezultate este dată de finețea cu care operatorul lor știe să jongleze cu setările, de la caz la caz.

De asemenea, trebuie să te facă să te simți confortabil și să îți spună când un tratament nu îți va oferi rezultatele dorite și că poate ai nevoie de cu totul altă terapie corporală. 

Preț

Dacă ai verificat punctele de mai sus, rămâne prețul, poate cel mai important  factor pentru orice consumator. 

Poți verifica oricând pe piață costurile unei proceduri de remodelare corporală.

Ofertele care au prețuri reduse cu 90% sunt pentru terapia dorită? În aceleași condiții de igienă? Cu consumabile originale? Cu un echipament care sigur nu are efecte adverse sau cu o replică din China? 

Te îndemnăm să cauți istoricul acelui aparat și review-urile internaționale. 

Care este prețul în două - trei clinici pentru aceeași procedură, efectuată cu același echipament? 

Până la urmă, serviciile bune costă, însă cât de mult ești dispus să plătești? Este normal să fie mici diferențe dictate de propriile politici de prețuri, dar când diferențele sunt foarte mari, acest lucru poate reprezenta un semnal de alarmă. 

Sunt puține persoanele mulțumite și fericite de cum sunt, care nu își doresc să schimbe nimic la propria persoană, așadar clinicile de remodelare corporală vor avea întotdeauna clienți. 

La SKiN MedSpa nu facem promisiuni false, ne dorim cât mai mulți mulțumiți de rezultate, care să poată beneficia de grijă și expertiză, de echipamente sigure și eficiente, dar și de prețuri accesibile. 

Dacă vrei să îți remodelezi corpul, însă ai nevoie de un partener onest, care îți va fi întotdeauna alături, vino la SKiN MedSpa! Hai să ne cunoaștem! 

Sună la 0729.740 704 sau scrie-ne pe adresa [email protected]
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies