(P) Care sunt cele mai populare jocuri pentru telefonul mobil și tabletă?

(P) Care sunt cele mai populare jocuri pentru telefonul mobil și tabletă?
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 12 August 2021
Data actualizare: 12 August 2021
Telefoanele și tabletele devin tot mai accesibile, iar pentru mulți tineri aceste gadgeturi sunt și principala sursă de divertisment. De aceea, industria jocurilor pentru dispozitivele mobile s-a dezvoltat foarte mult, iar utilizatorii au acum numeroase opțiuni din care pot alege: de la jocuri simple și ușoare la unele foarte complexe și cu o grafică performantă.

Cele mai populare sunt jocurile gratuite, deși cele disponibile contra cost au o grafică mult mai atrăgătoare și un scenariu mai complex, fiind alegerea favorită pentru gamerii adevărați. Îți prezentăm în acest articol doar câteva dintre cele mai apreciate jocuri pentru Android și iPhone, accesibile oricui.

Fruit Ninja

Acesta este un joc care se bazează pe viteză de reacție, atenție și concentrare, pentru a putea trece la nivelul următor. Jocul, lansat în anul 2010, presupune tăierea cât mai rapidă a unor fructe care apar pe ecran, fiind astfel o alegere foarte bună chiar și pentru copiii mai mici. Fructele sunt tăiate prin atingerea ecranului tactil și există mai multe opțiuni, inclusiv posibilitatea de-a alege un anumit tip de sabie. Jocul are și opțiunea de multiplayer și poate să creeze dependență, mai ales în cazul utilizatorilor foarte tineri.

Angry Birds

Primul joc pentru telefon care s-a bucurat de un succes uriaș este, cu siguranță, Angry Birds. Foarte simplu și intuitiv, jocul permite chiar și unui gamer fără prea mare experiență să avanseze rapid până la nivelurile superioare, depășind diferite obstacole. Pentru variație, utilizatorul poate alege diferite jocuri din serie, precum Angry Birds Space, Angry Birds Rio sau Angry Birds Star Wars, astfel încât să nu se plictisească. Desigur, acest joc are o grafică simplă și poate fi destul de monoton, pentru că nu are un scenariu prea complex.

Fast & Furious 

Gamerii amatori de curse cu mașini trebuie să încerce Fast & Furious, joc devenit celebru în urma seriei de filme cu acest nume. Acesta este unul dintre cele mai apreciate jocuri pentru telefon și tabletă, deoarece combină cursele de mașini cu lupta împotriva unei organizații infracționale, pe care jucătorul trebuie să o scoată din competiție. Fiecare obstacol depășit îl trimite pe gamer la un nivel superior, unde poate primi o altă mașină. În acest fel, jucătorul va avea acces la autoturisme din ce în ce mai puternice, care îl vor ajuta să devină cel mai rapid dintre toți.

Candy Crash Saga

Cel mai cunoscut joc pentru mobil este probabil Candy Crash Saga, care poate crea foarte rapid dependență. Regulile sunt extrem de simple, fiind vorba despre un joc de tip puzzle, cu 300 de niveluri pentru iPhone și 100 de niveluri în versiunea pentru Android. Există și opțiuni suplimentare, care pot fi obținute contra cost, deși jocul în versiunea lui de bază este gratuit. Ideal pentru copii, tineri sau persoane în vârstă, Candy Crash Saga va rămâne în continuare un joc greu de egalat în popularitate.

Acestea sunt câteva dintre cele mai apreciate jocuri pentru smartphone sau tabletă. Le poți încerca pe toate, dar, dacă nu ți se par interesante, nu uita că poți găsi multe altele, inclusiv jocuri educaționale, cum sunt cele produse de această companie de dezvoltare de aplicații. În funcție de preferințele și nevoile tale, poți găsi relativ ușor orice tip de joc îți dorești. Ține cont că ai nevoie și de un telefon performant, ca să te poți bucura din plin de o experiență de gaming cu adevărat de calitate.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies