• PRO TV
  • (P) Cât de sigure sunt pariurile pe Euro 2020

(P) Cât de sigure sunt pariurile pe Euro 2020

(P) Cât de sigure sunt pariurile pe Euro 2020

La fiecare turneu final de o asemenea anvergură cum e Campionatul European, foarte multă lume începe să parieze. Motivele sunt diverse: meciurile sunt atractive, ai pe ce să pariezi aproape în fiecare zi timp de o lună, promoțiile sunt foarte bune etc. Mulți pariori se întreabă însă cât de sigure sunt pariurile pe EURO 2020?

În primul rând, acei pariori ar trebui să știe că în pariuri nimic nu e sigur, deci nici EURO 2020 nu îți va aduce bani în buzunar garantat. Într-adevăr, echipele tari (Germania, Spania, Italia etc.) au triumfat de mai multe ori în competiție și ai tinde să crezi că și în acest an va avea succes tot o națională bine cotată. 

Să nu uităm totuși de două mari surprize care au dat peste cap calculele pariorilor în trecut: Grecia 2004 și Danemarca 1992. Dacă vrei să fii la curent cu evoluția și forma echipelor în timpul Campionatului European, intra pe pagina predictii pariuri EURO 2020, unde, tipsterii 10pariuri.ro vor oferi ponturi gratuite în fiecare zi.

Există multe surprize?

Dacă ar fi să catalogăm și succesul Portugaliei din 2016 în finala contra țării-gazdă putem spune că astfel de surprize se repetă o dată la 12 ani. Conform calculelor, ar trebui ca până în 2028 să fim feriți de alte ”bombe” la pariuri în ceea ce privește câștigătoarea. 

Totuși, rezultate spectaculoase s-au mai văzut și în fazele inferioare ale competiției, chiar la turneul din urma cu 5 ani: Islanda, o țară cu mai puțin de 500.000 de locuitori a eliminat Anglia, patria fotbalului. Nu mai vorbim de faptul că Țara Galilor a scos-o pe Belgia, una dintre favoritele la trofeu, și a ajuns până în semifinale.

Pe scurt, aș spune că pariurile pe EURO nu vin la pachet fără o doză mare de risc. Fiecare selecționată, oricât de modestă ar fi valoric, se va motiva să facă „meciul vieții” în compania unui adversar în fața căruia nu primește nici o șansă din partea bookmakerilor.

Cum poți paria astfel încât să îți crești șansele de câștig?

Unul dintre marile avantaje ale caselor de pariuri online este acela că ai o gamă foarte variată de piețe de pariere. De ce să te rezumi la a paria doar pe rezultatul final când ai la dispoziție alte câteva sute de pariuri? Poți evita foarte ușor rezultatele-surpriză mizând pe altceva decât echipa câștigătoare.

De cele mai multe ori nici nu merită să riști foarte mult pe echipa favorită fiindcă primești o cotă foarte mică la victorie. Te poți orienta însă să pariezi pe numărul de goluri, de șuturi, pe marcatori în meci, cornere sau chiar posesie. 

Să luăm ca exemplu meciul Germania - Ungaria. Știm din start care dintre echipe este mai bună, și în absența vreunei conjuncturi nefavorabile, probabil că Germania va câștiga. Însă s-ar putea ca nemții să prindă o zi cu ghinion sau maghiarii să înscrie un gol devreme în meci și apoi să se apere eroic. 

În ambele cazuri, Germania va domina jocul și va avea posesia, un astfel de pariu pe dominația nemților fiind câștigător. În schimb, pariind pe rezultatul final vei avea mai multe șanse să pierzi, dacă echipa mai slab cotată reușește să smulgă un rezultat pozitiv.

În concluie, pariurile pe EURO 2020 nu sunt sigure 100% (de aceea se numesc „pariuri”), însă ca și parior ai acum avantajul de a putea alege dintr-o mulțime de linii de pariere, astfel având șansa de a alege cele mai inspirate pariuri, cu o probabilitate mai mare de reușită.

Nr. licență: Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni