(P) Câte ponturi pariezi pe un bilet?

(P) Câte ponturi pariezi pe un bilet?
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 30 Martie 2022
Data actualizare: 30 Martie 2022
În lumea pariurilor sportive există multe întrebări frecvente la are fiecare parior răspunde diferit, în funcție de experiență și de tipul de parior. 

Una dintre cele mai frecvente întrebări este legată de numărul de ponturi pe care trebuie să le pui pe un bilet. Cu siguranță ai văzut pariori care joacă câte 15 pronosticuri pe un bilet și cu siguranță ai văzut că de cele mai multe ori aceștia au bilete pierzătoare. 

Trebuie să știi că numărul de ponturi pariuri pe un bilet este invers proporțional cu șansele de câștig ale acelui bilet. Cu cât ai mai multe pronosticuri pe un bilet, cu atât vei avea o cotă mai mare, dar șanse de câștig mai mici. 

Fii atent la pariorii profesioniști

Pentru a vedea câte ponturi trebuie să pariezi pe un bilet, este important să ne uităm la pariorii care câștigă constant și care obțin profit din această activitate. Aceşti pariori sunt pariorii profesioniști. Ca în orice alt domeniu, cheia pentru succes este să înveţi de la cei mai buni. Pariorii profesioniști recomandă ca numărul de pronosticuri de pe un bilet să nu depășească 3/4. Variația aceasta se datorează cotelor. 

Nu este indicat să joci cote foarte mici, dar nici foarte mari. Pronosticurile care au cote de 1.10 nu te vor ajuta prea mult, deoarece pentru a obține o cotă rezonabilă de 2.00 vei avea nevoie de multe pronosticuri și aici intervine regula prin care șansele de câștig se micșorează cu cât avem mai multe pronosticuri pe bilet. Este important să mergi pe pronosticuri care au cote de minim 1.60, pentru a putea obține un profit sesizabil. 

Pronosticurile pe care le plasezi

Un aspect foarte important este să analizezi foarte bine pronosticurile pe care le plasezi. Trebuie să te bazezi cât mai mult pe analiza ta și cât mai puțin pe noroc atunci când pariezi. Este mai indicat să plasezi un bilet cu 3 pronosticuri pe care le-ai analizat și despre care ai o anumită siguranță că le vei nimeri, decât să plasezi 10 pronosticuri la care te-ai bazat pe noroc. Pariorii profesioniști recomandă ca biletele să aibă cote de 2 sau 3. Acest lucru se explică prin faptul că atunci când ai o cotă de 2 sau 3 per bilet, poți aplica cu ușurință strategii. 

Mai multe strategii

Orice parior care dorește să obțină profit din pariuri trebuie să folosească una sau mai multe strategii. În acest fel, vei avea instrumentele necesare să ajungi la profitul pe care ți l-ai propus pentru o anumită perioadă. Există multe strategii de pariere și fiecare se potrivește anumitor tipuri de pariori. 

Unele strategii implică o bancă mai mare și un timp de realizare mai scurt,iar altele implică o bancă mai mică și un timp mai îndelungat. Sunt pariori care folosesc strategii pe termen lung și durează până ajung la rezultatul dorit, iar alți pariori care riscă mai mult și doresc un profit mai rapid. 

Una dintre cele mai populare strategii care se folosește în multe jocuri de noroc este strategia Martingale. Aceasta este o strategie care implică o bancă mai mare deoarece se poate ajunge la pariuri destul de mari într-un timp scurt. 

Nr. licență: Decizia ONJN nr. 907/19.05.2016


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies