(P) Ce avantaje aduce un watercooler in viata de zi cu zi a angajatilor?

(P) Ce avantaje aduce un watercooler in viata de zi cu zi a angajatilor?
Autor: Redactia
Data publicarii: 19 Decembrie 2019
Data actualizare: 19 Decembrie 2019
Existența unor watercoolere pentru firma sau pentru casă este un mare plus pentru că oferă apă proaspătă ori de câte ori ai nevoie.

Nu doar disponibilitatea apei reprezintă un avantaj, ci și faptul că un watercooler îți pune la dispoziție apă fierbinte sau rece ca gheața în orice moment, printr-o singură apăsare de buton. Mai mult decât atât, watercoolerul are beneficii și asupra sănătății.

Apă rece și apă caldă la dispoziție non-stop

Cu siguranță ai trecut vara prin situația în care frigiderul tău nu răcea atât de repede apa, iar tu trebuia să consumi apă la temperatura camerei. Și iarna când voiai să bei un ceai cald, dar pentru asta trebuie să aștepți să se încălzească apa. 

Ei bine, un watercooler rezolvă aceste situații neplăcute, astfel încât tu te poți bucura de un pahar de apă proaspătă și rece, atunci când te confrunți cu temperaturi crescute, iar iarna cu un pahar de apă caldă pentru a-ți face ceaiul preferat.

Orice nevoie ai avea, fie că vrei să bei o cafea, un ceai sau o ciocolată caldă, cu un watercooler acestea pot fi gata în doar câteva secunde, iar doza ta de energie va fi livrată mult mai repede.

Apa, beneficiu pentru angajați

Instalarea unui watercooler la locul de muncă înseamnă un beneficiu în plus pentru angajați. Hidratarea este extrem de importantă atât pentru muncă, cât și pentru sporirea capacității de concentrare.  Experții în sănătate recomandă să comuni 2,5 litri de apă pe zi, ceea ce poate fi un lucru greu atunci când nu ai apă proaspătă la îndemână. Un watercooler la locul de muncă poate însemna un colectiv sănătos.

Beneficiul suprem: apă curată pentru consum

Un alt beneficiu extrem de important pe care un watercooler îl aduce în viața ta este nivelul de calitate al apei  pe care o consumi, iar acest lucru este posibil datorită filtrelor care există în aparat. De câțiva ani se încearcă educarea populației, în ceea ce privește apa de la chiuvetă care nu este recomandată pentru consum. Datorită clorului folosit pentru purificare, adesea apa de la chiuvetă are un miros și un gust ciudat.

Filtrele de apă dintr-un watercooler folosesc tehnologii inovatoare, care permit obținerea apei pure fără gust și fără miros. 

Un astfel de aparat este ideal atât pentru consum, cât și pentru gătit pentru deoarece nu afectează gustul mâncării.

Spune adio stresului aprovizionării apei

Indiferent de anotimp, în fiecare zi te gândești să nu rămâi fără apă. Spune adio căratului de bidoane de apă grele, transportului acestora care este destul de dificil, acumulării de sticle goale, cu un watercooler.

Pentru a scăpa de toate problemele legate de apă, poți face o investiție eficientă ale cărui avantaje sunt disponibile din primul moment. Îți poți face un abonament care să includă și un watercooler, de la lafanatana.ro.

În acest fel, te vei asigura de disponibilitatea continua a apei curate atunci când ai nevoie de ea și scapi de grijile cotidiene în ceea ce privește aprovizionarea cu apă. Un watercooler se va afla în posesia ta, iar tu va trebui să plătești doar costul aferent achiziției apei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies