(P) Ce cadou merită iubita ta cu ocazia aniversării unui an de relație

(P) Ce cadou merită iubita ta cu ocazia aniversării unui an de relație
Data publicarii: 30 August 2021
Data actualizare: 30 August 2021
A trecut deja un an de când sunteți un cuplu și parcă mai ieri trăiai fiorii primei nopți petrecute împreună. Ți-e dragă și vrei să-i arăți acest sentiment minunat printr-un cadou deosebit, care să rămână o amintire a acestei perioade frumoase din viața voastră.

Cauți ceva care să-i placă și în același timp să o surprindă plăcut și s-o vezi zâmbind fericită. Iată câteva idei de cadouri pentru iubita ta, ca să alegi cea mai bună variantă pentru un dar memorabil:

Set de bijuterii de aur 

Ce poate fi mai potrivit pentru aniversarea unui an de relație decât un set de bijuterii din aur pentru damă, pe care să-l oferi într-o cutie elegantă, de catifea roșie. Optează pentru monturi moderne și modele originale, ca să o impresionezi prin atenția pe care o acorzi detaliilor.

Găsești oferte de vânzări bijuterii la amanet online, la magazine clasice și pe platforme de tip marketplace. Comandă din timp cercei, inele, brățări, lănțișoare din aur cu pietre prețioase și cristale. Alege culorile care-i plac și nu uita că ai la dispoziție pe lângă piesele de aur galben și bijuterii din aur alb sau roz.

Ceas cu pietre prețioase

Un cadou simbolic la un an de la primul sărut este un ceas cu pietre prețioase, care să-i arate cât de mult apreciezi timpul pe care l-ați petrecut împreună și că îți dorești ca minutele, orele, zilele și anii care urmează să vă găsească unul lângă celălalt, ca pe un cuplu fericit.

Reține că ceasul este o bijuterie în sine, pe care femeile o apreciază și caută să o asorteze la cele mai elegante ținute de zi, chiar și de seară. Alege un model original, care să-i sugereze că este o persoană unică pentru tine, iar relația voastră reprezintă o legătură puternică, ce va trece testul timpului.

Cină romantică la malul mării

Obiectele de valoare sunt frumoase, dar dacă vrei să adaugi un plus de romantism, surprinde-o cu o cină romantică la malul mării, chiar dacă aniversarea voastră de un an nu este chiar mijlocul sezonului estival. Cu atât mai bine...veți putea sta în liniște, să admirați stelele și valurile înspumate, savurând o cupă de șampanie fină, pentru a celebra un an de iubire.

Parfumul preferat într-un aranjament floral deosebit

Arată-i că-i știi preferințele și că remarci lucrurile care-i plac, printr-un cadou sensibil care va fi cu siguranță apreciat: comandă un aranjament floral în culori calde, romantice și așează în mijloc parfumul ei drag, acel parfum pe care-l purta atunci când v-ați cunoscut și care a devenit între timp o aromă ce te cucerește de fiecare dată când o simți.

Serenadă cu rosé și trufe de ciocolată

Fii un sensibil creator de emoții și pune în scenă un moment demn de filmele de dragoste: fă-i o serenadă sub balcon și urcă-te pe scară, ca un Romeo îndrăgostit, ca să-i oferi trufe de ciocolată fină și să beți împreună un pahar de rosé frizzante. 

Va fi un moment amuzant și emoționant deopotrivă, iar peste ani vă veți aminti cu drag de prima aniversare a relației voastre. 

Un an petrecut alături de iubita ta trebuie sărbătorit cu un cadou festiv, care să-i arate cât de mult o îndrăgești. Alege inspirat, ține seama de recomandările prezentate și surprinde-o cu spontaneitatea ta, pentru că, nu-i așa, ce poate fi mai frumos decât s-o vezi veselă și fericită...

Foto: freepik.comVIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!