(P) Ce șanse de creditare mai avem în plină pandemie de coronavirus?

(P) Ce șanse de creditare mai avem în plină pandemie de coronavirus?
Autor: Maria Rusu
Data: 19 Mai 2020
Trăim momente de vulnerabilitate, când economia nu este la cote bune, când joburile sunt mai puține, când rata de șomaj este tot mai mare. În speranța că acest context se va redresa, rămân sub semnul întrebării șansele de creditare. Băncile sunt sceptice și nu acordă împrumuturi într-o astfel de perioadă, indiferent că vorbim despre creditare pentru persoane fizice sau juridice.

Există însă opțiuni. Pentru cei care găsesc acest context ca fiind ocazia ideală pentru investiții, pentru cei care profită de prețurile poate mai mici și de condiții pe care le pot negocia altfel cu anumiți prestatori de servicii sau furnizori, dorința de extindere, nevoia de a obține un împrumut poate fi posibilă prin ofertele de la instituții nebancare. Simplu Credit este una dintre acestea. Oferă împrumut rapid, în condiții avantajoase, ca și până acum de altfel; vezi aici despre ce este vorba.

Credite rapide – posibile și într-o astfel de perioadă?

Pare un vis și chiar vine presărat cu neîncredere: credite obținute rapid, cu minimă de birocrație, acordate într-o perioadă în care unii se tem de evoluția piețelor. Simplu Credit dezvoltă însă încredere în publicul interesat. Ca și până cum, acordă credit pentru IMM-uri, în condiții avantajoase după cum înțelegem chiar din cadrul paginii oficiale – click aici. Pot fi acordați până la 500.000 de euro, cu rambursare de până la 60 de luni.

Nu doar rapiditatea este un avantaj aici. Sistemul de la Simplu Credit este gândit să țină pasul cu dinamica afacerilor, indiferent de nișă. Documentele solicitate sunt analizate în scurt timp, pentru ca un răspuns să vină pe măsură de rapid. Modul în care va fi acordat, dar și restituit creditul este unul stabilit de la bun început. Sunt rate fixe, dar atenție, ofertele sunt personalizate, ceea ce înseamnă că valoarea creditului și rambursarea acestuia depind de fiecare firmă în parte.

Pentru persoane fizice, aceeași instituție nebancară, Simplu Credit, are o ofertă curentă ce sfidează scepticismul față de această perioadă de pandemie. Cei interesați pot obține un credit rapid, chiar și fără garanții. Un maximum de 20.000 de lei, la un credit cu durată de până la 48 de luni este mai mult decât avantajos. Pentru o solicitare în acest sens este suficient să completați datele în cadrul unui filtru pus la dispoziție pe pagina oficială.

Simplu Credit a adaptat serviciile pe care le oferă în acest context de pandemie. Atenție însă, asta nu înseamnă excluderea ofertelor de creditare. Pentru clienții existenți însă, au aplicat varianta de amânare a plății ratelor, chiar înainte ca aceasta să fie o lege adoptată de guvernanți. Clienții au avut parte de consiliere și au înțeles rapid ce avantaje pot avea prin această măsură.

Nevoia de bani este constantă

Perioada de pandemie de coronavirus ne-a oferit o veritabilă lecție de viață. Este vorba despre cât suntem de vulnerabili în fața unor situații precum starea de urgență. Nimic nu este sigur, nici măcar ceea ce pare a fi un job sigur. Rămâne o certitudine însă că avem nevoie de bani, că taxele sunt încă de plătit de asemenea. Așadar creditarea este de multe ori o nevoie urgentă, chiar dacă nu vorbim despre sume foarte mari.

Indiferent care este motivația, că este vorba de persoană fizică sau de firme mici, un credit obținut rapid este salvarea unor probleme sau șansa de a investi avantajos. Pentru astfel de cazuri soluția rămâne la agenții nebancare precum Simplu Credit.

Detalii despre cum pot fi obținute sumele de bani dorite, despre cum va decurge procedura, până la aprobare și ulterior la primirea banilor aflați de la agenții Simplu Credit sau din cadrul paginii oficiale, unde poate fi făcută o solicitare de ofertă. 
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO