(P) Ce tip de armă airsoft e potrivit stilului tău de joc

(P) Ce tip de armă airsoft e potrivit stilului tău de joc
Citeste mai mult despre: jocuri, airsoft,
Data publicarii: 30 Iulie 2021
Data actualizare: 30 Iulie 2021
Airsoft atrage foarte mulți jucători pasionați de jocurile online în care își testează skill-urile de luptători. Acum aceștia au posibilitatea să face același lucru și în viața reală fărăsă își pună în pericol partenerii de joc. 

Pentru a juca airsoft trebuie să ai minim 18 ani. Este foarte important ca înainte de a începe să intri într-o competiție de acest gen să cunoști cele mai importante reguli ce țin de siguranța ta și a jucătorilor din jur. Airsoft nu este un joc în care sunt permise greșeli grave sau în care poți trage oricum îți dorești. Pentru a juca în siguranță sunt bine stabilite reguli pe care nimeni nu are voie să le încalce, altfel este eliminat din joc.

Pentru acest sport sunt disponibile terenul speciale de Airsoft Bucuresti unde te poți întâlni cu prietenii pentru a pune în practică cele mai tari momente. Ai la dispoziție foarte multe tipuri de jocuri pe care le poți testa. Sunt create și zone speciale în care terenul de joc imită hărți din celebrele jocuri cu împușcături pe care cu toții le-am testat în copilărie.

La jocul de Airsoft se folosesc muniții neletale. Sunt bile plastic de 6 mm cu o greutate de aproximativ 0,2-0,5 grame. Este foarte importantă siguranța celor din joc. De aceea armele de airsoft sunt replici de arme adevărate care nu pot provoca leziuni grave, atata timp cât sunt utilizate în mediul controlat. 

Armele airsoft sunt diversificate în funcție de tipul de jucător pe care alegi să îl ai. De exemplu, cele mai folosite sunt replicile de arme electrice. Acestea permit o mobilitate mai bună pe terenul de joc, având o viteză de propulsare foarte bună și autonomie crescută a acumulatorului. Pentru un jucător începător o astfel de armă airsoft este cea mai potrivită.

Replicile de arme electrice sau AEG sunt foarte utile pentru tragere automată și semi-automată. Cele mai utilizate sunt AK, M4 sau MP5, dar și alte pistoale electrice. 

Jucătorii experimentați vor uneori să treacă la alt nivel în care simt pe bune adrenalina și senzația unui conflict real. De aceea aleg să folosească replici de arme cu recul, ce permite o senzație aproape reală ca cea a utilizării unei arme. Replicile pe gaz nu au aceeași putere de lansare a bilei și nici o autonomie crescută la fel ca cele electrice, însă jucătorii experimentați le preferă de cele mai multe ori.

O categorie mai specială este cea a armelor airsoft pe bază de arc. Acest tip de arme sunt utilizate de către jucătorii cărora le place să tragă la țintă din prima, nu să alerge pe tot terenul de joc. Sunt arme arisoft care au o putere mică de tragere, fiind utilizate în special de jucători de tip lunetiști. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies