(P) Cel mai bun producator senzori, Baumer, este prezent pe piata din Romania prin sensodata.store.ro!

(P) Cel mai bun producator senzori, Baumer, este prezent pe piata din Romania prin sensodata.store.ro!
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 28 Septembrie 2020
Data actualizare: 28 Septembrie 2020
Tot ceea ce reprezintă senzori în ziua de astăzi în ceea ce privește procesele tehncologice dintr-o fabrică și nu numai, fie că este vorba despre senzori pentru măsurarea presiunii, senzori pentru rotație, senzori pentru mișcare, senzori pentru temperatură și așa mai departe, sunt de-o importanță cu adevărat deosebită, deoarece numai cu ajutorul lor lucrurile se pot desfășura cu viteza dorită și în deplină siguranță.

Mașinăriile care fac parte dintr-un proces de fabricare nu ar putea funcționa la fel dacă nu ar fi implantați în acestea, anumiți sensori care să permită sau să oprească anumite subansamble, ori să monitorizeze starea lor.

Evoluția tehnologică a dus la lumea pe care o cunoaștem în ziua de astăzi, o lume în care viață ne este mult mai ușoară și mai simplă, o lume care ne permite să ne bucurăm mai mult de adevăratele placeri ale vieții și care ne ajută să muncim mai puțin. Deși foarte multă lume este speriată de procesul de tehnologizare și se gândește la faptul că apariția unor utilaje și a unor roboti meniți să preia anumite sarcini ar putea duce la pierderea locurilor de muncă, în același timp, creează locuri noi de muncă deoarece toată această tehncologie va avea nevoie constant de operațiuni ce țin me mentenanță, de piese de schimb, de supraveghetori și oameni care trebuie să fie prezenți pentru operare și așa mai departe. Totul doar se schimbă și capătă o altă formă.

Chiar și acești senzori care în aparență sunt niște jucării banale, sunt extrem de importanți pentru că utilajele și roboții să poată funcționa corespunzător și să ne poată ușura mai departe sarcinile. 

Pentru achiziționarea senzorilor și a altor echipamente și utilaje industriale, există pentru dumneavoastră o soluție perfectă din toate punctele de vedere. Atât în ceea ce privește prețurile cât și în ceea ce privește calitatea produselor, echipa sensodata.store.ro poate reprezenta pentru nevoile dumneavoastră, exact ceea ce aveți nevoie.

Dacă vă numărați printre aceia care sunteți la conducerea unei fabrici, cu siguranță sunteți în temă cu importanța echipamentelor și utilajelor necesare pentru fiecare proces de fabricație, precum și în ceea ce privește acei banali senzori. Echipa sensodata.store.ro este aici și gata să vă ajute și să vă înțeleagă nevoile individuale, astfel încât să puteți beneficia de acele soluții inovatoare pentru a vă putea duce la bun sfârșit toate sarcinile de zi cu zi. Cei de la sensodata.store.ro, au încheiat un parteneriat cu unii dintre cei mai importanți producători din domeniu, producători consacrați precum Baumer, Schmersal, Werma, Hokuyo sau Captron, pentru a vă putea pune la dispoziție soluții personalizate, cât și tehnologii de ultimă generație.

În ceea ce privește acei senzori, producătorul Baumer care este unul dintre cei mai importanți la nivel mondial, este reprezentativ pentru acest tip de echipamente, deoarece specializarea companiei, se rezumă la acești senzori care sunt atât de importanți pentru bunul mers al proceselor de fabricație. Compania Baumer se ocupă cu fabricarea senzorilor precum cei de detecție/prezență, senzori de măsură smart cu laser, senzori de măsură a distanței, senzori unghiulari sau encodere, senzori de proces, senzori de forță și întindere și lista poate continua.

Filozofia managementului companiei Baumer, se referă la accentul principal care se pune pe responsabilitatea pentru angajați și nevoile clienților. Bazele puse pentru ca această companie să evolueze și să ajungă rezultatul din prezent, s-au făcut strict prin calitate, precizie, spirit inovator. Printr-o prezență locală foarte puternică, echipa Baumer este capabilă să fie aproape de clienții săi și îi veți putea găsi în 38 de filiale și 19 țări. Baumer reprezintă parteneriat, precizie, spirit de pionierat - de la dezvoltare până la producție și până la contactul cu clienții.

La noi în țară, compania Baumer a făcut posibilă funizarea de senzori de cea mai bună calitate, prin intermediul celor de la sensodata.store.ro, adică printr-un partener de totală încredere care se ocupă cu comercializarea echipamentelor și utilajelor pentru domeniul industrial, de foarte mult timp.

În ceea ce îi privește pe cei de la sensodata.store.ro, aceștia oferă clienților nu numai echipamente și utilaje calitative precum sunt cele ale companiei Baumer, ci și servicii personalizate astfel încât clienții să poată beneficia de tot ce-i mai bun. Astfel, în ceea ce privește serviciile, echipa sensodata.store.ro se ocupă cu:

  • Vânzări interne care presupun sfaturi gratuite în ceea ce privește modelele de produse necesare și informații cu privire la preturi și disponibilitate, deci veți beneficia de consultanță
  • Vizite la clienți ce au că scop presatarea de servicii personalizate și bineînțeles bazate pe mediul de lucru în care vă desfășurați activitățile, având astfel posibilitatea de a benficia de acele soluții eficiente pentru nevoile dumneavoastră
  • Suport tehnic specializat dedicat prin consultanță în ceea ce proveste echipamentele și utilajele necesare pentru a pune în mișcare aplicațiile, primind toate informațiile de care aveți nevoie
  • Laborator pentru dezvoltarea aplicațiilor unde sunt realizate teste reale și foarte bine gândite, fiind utilizate echipamente reale pe aplicații realie, astfel încât să existe siguranța că dumneavoastră ca clienți, veți beneficia de un produs care nu vă va lăsă la greu
  • Stoc și depozit în care vă așteaptă o gamă foarte variată de echipamente și utilaje precum senzoristica, sisteme de control și verificare, sisteme de siguranță, termocuple, termorezistente și multe alte accesorii.

Tot ceea ce aveți nevoie pentru că afacerea pe care o conduceți să-și poată menține o poziție fermă, iar procesele de fabricație să nu fie afectate în sensul negativ, vă așteaptă la numai un simplu click distanță pe sensodata.store.ro, unde vă sunt puse la dispoziție și toate detaliile de care aveți nevoie.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies