(P) Cel mai simplu și frumos gest – dăruiește flori când mergi în vizită

(P) Cel mai simplu și frumos gest ndash; dăruiește flori când mergi în vizită
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 20 Septembrie 2021
Data actualizare: 20 Septembrie 2021
Cel mai frumos lucru este să fii iubit, să fii înconjurat de oameni care te iubesc și te apreciază, de aceea sunt prietenii. Dacă ai prieteni, cu siguranță că mergi să-i vizitezi pentru că simți lipsa persoanelor pe care le apreciezi dacă nu le vezi. Și de ce să nu îi faci să zâmbească de când intri pe ușă? Pentru a le fura zambetul, alege cu încredere să le duci în dar flori, se știe că acestea au puterea de a schimba starea oricui și fac oameni fericiți.
Pentru că vara este pe sfârșit și vine vremea rece cu siguranță că vizitele vor deveni mai dese, mai lungi și tu poți alege de fiecare dată să mergi cu o mica atenție. Flori, un mic desert, pe care îl poți pregăti chiar tu sau ceva de băut.
 
Vizitele – prilej de a face oamenii fericiți
În cadrul oricărei vizite pe care o faci poți face gazda fericită, și dacă obișnuiești să-i faci vizite des nu trebuie să fie un cadou fastuos de fiecare data, gesturile mici sunt apreciate pentru că sunt din suflet.
Trebuie să ții cont de câteva criterii când alegi ce să dăruiești, de vârsta gazdei, dacă are copii, cu siguranță că trebuie să duci ceva dulce, aceștia se vor bucura nespus, te vor aprecia mult și te vor aștepta cu drag de fiecare dată, trebuie să știi sentimentul și tu făceai în mod sigur acest lucru.
 
Florile – cel mai potrivit cadou
Printre deserturi și băuturi, pe care le poți dărui, florile sunt mai speciale pentru că sunt frumoase, atrag atenția, aduc veselia și încântă prin mirosul lor încântător. Florile pe care le dăruiești le vei alege în funcție de gazda la care mergi și de gusturile pe care știi că le are.
 
Cel mai simplu, dar și mai frumos, varianta în care alegi florile de sezon, acestea vor fi potrivite de fiecare data. Însă trebuie să verifici și dacă sunt pe gustul gazdei și în plus trebuie să fii atent la culorile pe care le alegi. Poți opta pentru culorile care exprimă veselie, transmit buna dispoziție și aduc stare de bine și armonia în casei prietenei tale.
 
Atunci când mergi într-o vizită spontană la o persoană pe care nu ai mai vazut-o de multă vreme poți alege fără îndoială superbul buchet alcătuit din crini. Crinii transmit bucuria revederii, în plus au un aspect atât de plăcut și fascinant, având un aer regal și impunător. Pe lângă frumusețea vizuală, aceștia reușesc să încânte și din punct de vedere al mirosului plăcut pe care îl lasă în urma lor.
 
Printre alegerile potrivite se numără și trandafirii, aceștia au fost întotdeauna apreciați, cu orice ocazie. Poți alege trandafiri de diverse culori pentru a crea un buchet multicolor, acestea va transmite fericire, veselie, bună dispoziție și vor fi foarte apreciați, fiind puși cu siguranță într-o vază în living, pentru că vor fi atât de frumoși și potriviți în decor. 
Dacă nu te poți hotărî la un anumit tip de flori, poți alege varianta de a dărui aranjamente florale. Poți combina câteva dintre tipurile de flori amintite, vei obține un cadou plăcut și impresionant. 

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/7ZphwmJYNSg
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!