(P) Cele mai bune 3 sfaturi pentru creșterea traficului pe site

(P) Cele mai bune 3 sfaturi pentru creșterea traficului pe site
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 20 Decembrie 2021
Data actualizare: 20 Decembrie 2021

Modalitățile prin care poți crește traficul pe site-ul pe care îl ai sunt numeroase, însă unele dintre acestea sunt mai eficiente ca altele. Procesul pentru optimizarea site-ului poate dura chiar luni de zile, fiind unul lung, însă rezultatele pe care le vei obține vor fi unele pe măsura așteptărilor. Iată cele mai bune sfaturi pe care le poți urma pentru a reuși să obții un trafic ridicat al site-ului.

Alege în mod potrivit cuvintele cheie

Cheia unui site de succes poate fi dată de cuvintele-cheie utilizate. Pentru a identifica cele mai bune opțiuni pe care le ai atunci când dorești să faci Optimizare SEO pentru atragerea traficului, trebuie să ai în vederea popularitatea, volumul de căutare și rata de conversie. Este important să integrezi în mod strategic cuvintele-cheie în articolele pe care le publici, fie în titlul H1 al paginii, fie în URL, fie în metadescriere sau în conținut. Pentru gestionarea corectă a referinței naturale, poți utiliza diverse instrumente, dintre acestea putând fi amintite SERanking, Woorank, Google Search Console, LudoSLn sau Seed Keywords. 

Conținut mult, dar de calitate

Orice site web are nevoie de conținut. În funcție de publicul țintă, conținutul trebuie să fie de calitate, pentru a converti mai bine traficul care ajunge pe site. Așadar, o altă cheie pentru a atrage un trafic ridicat este crearea de conținut de calitate, însă și într-o cantitate mare. Definește care sunt așteptările pe care le are publicul și oferă-i acestuia ceea ce este necesar, astfel încât să rămână fidel postărilor tale, ba chiar să atragi și noi vizitatori. Și nu uita că actualizarea conținutului vechi este esențială. 

Concentrează-te pe SEO pentru mobil 

Pentru că utilizatorii smartphone-urilor sunt din ce în ce mai numeroși, atunci când ai în vedere elementele de Web Design ale site-ului, nu uita să pui accent pe partea de SEO mobil. Sunt mulți cei care accesează site-ul de pe telefon, iar performanțele pe care le obțin utilizatorii sunt decisive pentru obținerea unui trafic crescut. Prima experiență pe care o are un utilizator pe site poate fi decisivă, iar dacă aceasta are loc prin intermediul unui telefon, atunci trebuie să te asiguri că poți câștiga un loc bun în SERP-uri prin posibilitatea utilizatorului de a accesa site-ul mobil într-un mod plăcut, fără dificultăți. 

Conținut calitativ, cuvinte-cheie bine alese, optimizare pentru accesarea site-ului pe mobil, acestea sunt doar trei dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le ai în vedere pentru a atrage cât mai mulți utilizatori, iar în acest fel afacerea ta online să aibă de câștigat. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!