• PRO TV
  • (P) Cele mai bune seriale de văzut în 2020

(P) Cele mai bune seriale de văzut în 2020

(P) Cele mai bune seriale de văzut în 2020

În cazul în care ai rămas în până de idei și vrei să știi care sunt cele mai bune seriale de văzut în 2020, iți prezentăm în cele ce urmează recomandările noastre.

1. Las Fierbinți - Din 2012 încoace, comedia este la ea acasă la Pro TV. Las Fierb-inți este deja un serial fenomen, iar multe replici au intrat direct în folclor. Acțiunea se petrece în satul Fierbinți, unde cârciumarul Bobiță, smecherașul Giani,  Dorel, Celentano, Firicel, Vasile și ceilalți localnici ne arată că și viața de la sate poate fi trăită cu zâmbetul pe buze. În această vară, fanii Las Fierbinți au motive de bucurie, deoarece de luni până vineri putem vedea câte un episod, de la ora 20:30, pe Pro TV. În plus, toate episoadele sunt disponibile și pe platforma ProTVPlus.ro.

2. Expresul Zăpezii (Snowpiercer) - Este unul dintre cele mai bune producții pe care le poți vedea la ora actuală pe Netflix și nu avea cum să lipsească de pe această listă cu cele mai bune seriale de văzut în 2020. Acțiunea din Expresul Zăpezii are loc la 7 ani de când lumea a înghețat și singurii supraviețuitori sunt cei aflați într-un tren care are 1.001 vagoane. Trenul este în continuă mișcare și orice oprire sau orice contact cu lumea de afară echivalează cu înghețul care duce la moarte. În tren, oa-menii sunt împărțiți în mai multe clase sociale: cei de la clasa 1 beneficiază de tot luxul existent, în timp ce cei din "Coadă" trăiesc în condiții mizere. Astfel, apare o luptă pentru supraviețuire. Primul sezon din Expresul Zăpezii a avut 10 episoade care s-au bucurat de succes. Iar cei care se întrebă când începe Expresul Zăpezii sezonul 2, trebuie să știe că mai au de așteptat până anul următor.

3. Chernobyl - Serialul este de fapt o mini-serie cu 5 episoade care a apărut anul trecut pe HBO și HBO Go. În cazul în care nu l-ai văzut încă, ți-l recomandăm cu încredere pentru că își merită cu siguranță locul pe lista cu cele mai bune seriale de văzut în 2020. Povestea este inspirată din accidentul nuclear ce a avut loc în aprilie 1986. Din Chernobyl aflăm cine sunt oamenii care se fac vinovați de întreg haosul creat, cum s-a încercat mușamalizarea proporțiilor dezastrului, cum au intervenit oamenii și urmările teribile ale accidentului. Ultimul episod din Chernobyl a fost văzut de peste 2 milioane de oameni în Marea Britanie și peste 1 milion de oameni în SUA.

4. Stranger Things - Primele trei sezoane sunt disponibile deja pe Netflix, iar al patrulea va apărea în perioada următoare. Acțiunea se petrece în anii '80, în orășelul Hawkins din Indiana. Pentru pasionații de filme horror și SF, Stranger Things este un serial ce nu trebuie ratat. În plus, de la sezon la sezon a devenit mai bun. A câști-gat deja 6 premii Emmy, dintr-un total de 31 de nominalizări. În plus, a avut și 4 nominalizări la Globurile de Aur.

5. The Office - Încheiem lista cu cele mai bune seriale de văzut în 2020 cu un clasic. În perioada asta în care foarte mulți oameni lucrează de acasă, cu siguranță ne este dor, măcar un pic, și de atmosfera de la birou. Comedia The Office este remediul potrivit care să ne aline dorul de colegi și de clipele petrecute alături de ei. The Office a avut 9 sezoane, care au rulat între 2005 și 2013. În rolul principal îl găsim pe Steve Carell, care joacă rolul unui șef pus mereu pe șotii. Colegii săi, la fel de glumeți și puși pe comploturi, completează atmosfera din compania de birotică Dunder Miffin, aflată în Scranton. The Office a avut 42 de nominalizări la Premiile Emmy și 5 trofee primite. Totodată, a primit un Glob de Aur, din 9 nomi-nalizări. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni