(P) Cele mai la modă genți pentru iarnă 2022: 5 tendințe cheie

(P) Cele mai la modă genți pentru iarnă 2022: 5 tendințe cheie
Citeste mai mult despre: geanta dama, genti tendinte iarna 2022,
Data publicarii: 24 Noiembrie 2022
Data actualizare: 24 Noiembrie 2022
Ești în căutarea unui model de geantă la modă, foarte în vogă, unul care să completeze de minune toate ținutele tale de toamnă sau de iarnă și care să înveselească în același timp toate ținutele mai mohorâte din această perioadă? Numai bine, deoarece în acest articol vei afla care sunt cele mai la modă modele atunci când vorbim despre geantă damă care te vor însoți peste tot.

Asta pentru că, geanta damă este un accesoriu fetiș al fashionistelor din lumea întreagă care urmează și el variațiile modei și afișează cele mai în vogă tendințe ale sezonului.

Geanta tip bandulieră, cea mai șic și cea mai practică

Geanta tip bandulieră este un veritabil must have atunci când vine vorba despre cele mai la modă modele de geantă damă. Este un accesoriu foarte șic, dar și foarte practic și uneori, convertibil. Dar, cel mai în vogă model în acest sezon nou va fi geanta mini cu bandulieră. Este cea mai șic și cea mai practică geantă. 

Geanta în formă de semi-lună sau tip croissant

Geanta tip croissant își continuă accesiunea încă din anul 2021 și a știut cum să cucerească toate fashionistele din lumea întreagă. Este un model de geantă popularizat de cea mai șic femeie, Jackie Kennedy, în anii 1960 și este un model de geantă puțin mai vintage și mai minimalist. Dar, este un model de geantă damă care va veni cu un plus de caracter pentru ținutele tale din viața de zi cu zi și va deveni cel mai practic accesoriu de care nu ai cum să te desparți. Dacă vrei să te bucuri de un accesoriu plin de clasă și de distincție care să te ajute să ai cel mai retro și mai elegant stil, este modelul de geantă de care ai nevoie.

Geanta cu lanț XXL

În toamna aceasta, dar și în iarna aceasta, gențile vor avea lanțuri XXL. De când a apărut pe piață celebra deja geantă Slouchy de la Bottega Veneta, toată lumea își dorește genți cu un lanț mai mare și mai impozant. Iar un lucru e sigur- lanțurile XXL sunt cele mai estetice. În plus, vei avea impresia că ai o bijuterie în loc de geantă.

Geanta tip ghiozdan

O veste foarte bună pentru toate cele care adoră să aibă un look mai preppy. Este vorba despre reîntoarcere în forță a unui stil de școlăriță care ne duce cu gândul la anii de liceu. În acest nou sezon, geanta tip ghiozdan are cea mai frumoasă alură preppy și este tip bandulieră.

Gențile cabas extrem de încăpătoare sunt și ele foarte la modă

Aici poți strecura o pereche de ochelari de vedere și de soare, o umbrelă, o trusă de machiaj și chiar și un laptop. Nu, nu vorbim despre geanta lui Mary Poppins, ci despre geanta tip cabas. Mai elegantă decât un totebag, este modelul de geantă damă cel mai în vogă, deoarece este și mai practică decât o geantă mini. Alege un model din piele indemodabilă, dar poți alege și unui din pânză atunci când vrei să fii cea mai originală. Va pune cel mai bine în valoare atât ținutele mai casual, cât și cele mai elegante, de birou. 

Cu alte cuvinte, noul sezon toamnă- iarnă 2022-2023 se anunță unul foarte stilat cu ajutorul acestor modele de genți damă. Sunt modele de genți care vor deveni culte și care au o mulțime de calități. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies