(P) Cinci modele pentru rochiile elegante de damă, mereu în tendințe

(P) Cinci modele pentru rochiile elegante de damă, mereu în tendințe
Citeste mai mult despre: rochii elegante, rochii,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 18 Decembrie 2020
Data actualizare: 18 Decembrie 2020
Se spune mereu că orice femeie arată mult mai bine atunci când poartă o rochie, iar marii creatori de modă sunt întru totul de acord cu această afirmație. Bine, cu o singură condiție: rochia să fie aleasă așa cum trebuie, din toate punctele de vedere.

Atunci însă când vine vorba despre rochii elegante, alegerea lor nu este chiar atât de ușoară. Din fericire, chiar dacă nu ești o fashionistă adevărată, poți să ieși ușor din încurcătură deoarece există cinci modele de rochii elegante care vor fi mereu la modă. Și, un mic pont pentru tine: poți găsi chiar ușor modele diverse de rochii elegante, indiferent cât de cârcotașă ai fi în alegerile tale.

Rochia tip Sirenă

Cele mai multe dintre urmașele Evei adoră acest model de rochie. Din păcate, nu se potrivește oricui, fiind recomandat în special celor care au siluetă perfectă. Avem de a face cu una dintre acele rochii elegante care au trecut cu succes proba timpului, și cel mai probabil este și printre favoritele tale.

Pentru cei neavizați, acest tip de rochie pare oarecum… la fel. Realitatea este însă total opusă. Este o rochie ce conturează frumos silueta, iar în partea de sus, imaginația marilor creatori de modă a fost folosită din plin, așa că nu putem vorbi de ceva banal. Dimpotrivă.

Din păcate, dacă ești puțin mai plinuță, mai bine renunță la acest model, pentru că nu te avantajează deloc. Dar, nu-ți face griji, mai avem destule modele de rochii elegante pe care le poți purta cu încredere.

Rochia transparentă

Poate fi o alegere controversată, și nu toată lumea încadrează acest model la capitolul rochii elegante. Cu toate acestea, dacă este ales un mode potrivit, nu există niciun motiv să nu alegi această rochie senzuală, care va face furori la evenimentul la care vei participa. Trebuie doar să respecți anumite recomandări ale specialiștilor în domeniu. Primul, dar și cel mai important este ca niciodată să nu porți un astfel de model de rochie mulat. În schimb, una vaporoasă, va fi o imagine plăcută, va sugera senzualitate, și nu va dezvălui celorlalți nimic din ceea ce nu vrei tu să vadă. De menționat că este printre acele modele de rochii elegante care poate fi purtat și de doamnele sau domnișoarele mai plinuțe, dar nu exagerat.

Rochia cu imprimeuri

Atunci când vine vorba despre rochii elegante, cele cu imprimeuri nu sunt o alegere prea populară. Marii designeri sunt de părere că ar trebui să renunți la aceste prejudecăți și să le acorzi o șansă acestor articole vestimentare. Evident, trebuie să ai grijă să nu devii ridicolă în alegerea ta, pentru că riști să nu mai transmiți acea eleganță și senzualitate pe care ți-o doreai. Optează pentru unele imprimeuri florale delicate, și vei avea un look perfect, care poate fi purtat la multe evenimente speciale.

Rochia dintr-o singură culoare

Cele mai multe femei asociază ideea de rochii elegante cu cele dintr-o singură culoare, pentru că sunt mult mai ușor de accesorizat. Pare că nu ai cum să dai greș, nu-i așa? De fapt, este chiar ușor să greșești în acest caz, pentru că îți îndrepți atenția către acele culori terne, care nu ies cu nimic în evidență. Pentru a avea un look perfect, deși ai ales o rochie dintr-o singură culoare, optează către ceva aprins, cum ar fi un roșu aprins, un albastru electric. Dacă ești genul mai îndrăzneț, atunci ieși din tipare cu un galben neon sau portocaliu aprins.

Rochii vaporoase

Sunt preferatele creatorilor de modă, dar și ale urmașelor Evei. Se găsesc o mulțime de modele și se potrivesc perfect pentru toate siluetele și evenimentele. Dacă vrei un look cu adevărat rafinat, atunci completează-ți ținuta cu o pereche de pantofi stiletto!
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies