(P) Clientele salonului tău merită să beneficieze de cele mai bune scaune de pedichiură!

(P) Clientele salonului tău merită să beneficieze de cele mai bune scaune de pedichiură!
Autor: Maria Rusu
Data: 13 Octombrie 2020
Vizita la un salon de înfrumusețare ar trebui să reprezinte o ședință de relaxare pentru fiecare persoană, nu un motiv de regret sau de îngrijorare. De cele mai multe ori, o ,,escapadă” la coafor, la manichiură și pedichiură sau la cosmetică, reprezintă singurul motiv de relaxare în timpul săptămânii. 

Știm cu toții că ziua pare să nu mai ajungă pentru toate activitățile pe care ni le-am propus, așa că o oră  de răsfăț poate să îți schimbe total starea de spirit. 

Dacă deții un salon de înfrumusețare, știi deja cât de important este să oferi cele mai bune servicii, astfel încât fiecare client să radieze de fericire la plecare. Mai sunt și momente neplăcute, cauzate de o comunicare deficitară, însă acestea pot fi depășite cu succes și se poate ajunge la o soluție de comun-acord. 

Cele mai bune servicii de înfrumusețare sunt oferite în primul rând de către oameni, așa că formează-ți o echipă de specialiști care vor ști să gestioneze orice situație și cărora le plac provocările, astfel încât să poată avea cele mai frumoase rezultate. Apoi, dotează salonul cu aparate, produse și accesorii profesionale și calitative, care pot fi folosite foarte ușor. Cel mai bun exemplu este cel al foarfecelor de frizerie și pentru coafor: acestea trebuie să poată fi ușor dezinfectate, să taie perfect din prima și să reziste la utilizare intensivă. 

Bineînțeles, să nu uităm de igienă, care este primordială. În acest caz, nu este loc de greșeli, iar pentru a le evita, este bine să stabilești proceduri care să funcționeze pentru fiecare departament, astfel încât toate ustensilele și aparatele ce trebuie sterilizate să fie puse deoparte imediat după ce au fost folosite. Sănătatea clienților și cea a echipei ar trebui să reprezinte prioritatea numărul unu a ta. 

Să nu uităm nici de confortul clienților în timpul procedurilor. Indiferent dacă este vorba despre coafor, manichiură și pedichiură, cosmetică, proceduri corporale și așa mai departe, este important să alegi mobilier de calitate, care să ofere atât susținere, dar să îi și permită clientului să se relaxeze. Un scaun de coafor rigid poate provoca dureri de spate sau de picioare, mai ales dacă este vorba despre proceduri care durează câteva ore, așa cum se întâmplă în cazul unui vopsit.

Chiar și în cazul procedurilor care nu durează foarte mult, ar trebui să primeze confortul, atât pentru client, dar și pentru specialist. Să luăm ca exemplu pedichiura: este o procedură  care implică multă atenție, astfel încât clientul să se bucure de cele mai frumoase unghii și cele mai îngrijite  tălpi, însă este nevoie și de mobilier special. În acest sens, îți recomandăm să alegi cele mai bune scaune pedichiura, pe care le poți comanda de la ProCosmetic. Poți alege orice varianta, în funcție de specificul salonului tău și bineînțeles de exigențele tale. 

În încheiere, sperăm că te-am convins să alegi cele mai bune produse, aparate și mobilier pentru salonul tău, astfel încât clienții să fie mulțumiți ori de câte ori îți trec pragul și să se simtă în siguranță, indiferent de serviciile pentru care optează. 

FULLSCREEN
(P) Clientele salonului tău merită să beneficieze de cele mai bune scaune de pedichiură!
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies