(P) Colecția de reviste cu figurine „Viețuitoarele mărilor și oceanelor”

(P) Colecția de reviste cu figurine Viețuitoarele mărilor și oceanelor
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 04 Noiembrie 2020
Data actualizare: 04 Noiembrie 2020
În octombrie 2020, editura DeAgostini a lansat colecția de reviste cu figurine „Viețuitoarele mărilor și oceanelor”. Aceasta își propună să răspundă, într-o manieră care îmbină armonios joaca și informațiile, curiozităților maritime și oceanice ale copiilor - „mici exploratori cu acte în regulă”. 

Colecția „Viețuitoarele mărilor și oceanelor” cuprinde, în total, 20 de numere, iar fiecare număr al revistei vine însoțit de câte una sau două figurine reprezentative: orcă, pisică de mare, meduză, balenă, broască țestoasă și multe alte viețuitoare care, fără doar și poate, îi vor stârni curiozitatea copilului tău imediat ce le va vedea.

Ba mai mult, s-ar putea ca și paginile colorate și bogat ilustrate ale revistelor să-i stârnească interesul pentru numeroasele și fascinantele mistere ale universului acvatic.

Unde găsești revistele „Viețuitoarele mărilor și oceanelor”? 

Revistele apar în fiecare zi de miercuri la chioșcurile de ziare din toată țara. Primul număr a avut un preț promoțional, de doar 9,99 lei, al doilea de 14,99 de lei. Începând cu cel de-al treilea număr, prețul fiecărei reviste este de 19,99 lei. 

Nu ai timp să ajungi la un chioșc din oraș sau preferi mai degrabă cumpărăturile online în această perioadă? Ei bine, avem o veste care te va încânta!

Colecția „Viețuitoarele mărilor și oceanelor” - disponibilă și online

Colecția „Viețuitoarele mărilor și oceanelor” este disponibilă și online: pe site-ul Deajoaca.ro, magazin existent pe piață încă din 2010. 

Deajoaca.ro aduce în atenția publicului produse educaționale pentru copii, benefice pentru dezvoltarea, exersarea sau descoperirea aptitudinilor, precum și pentru îmbogățirea cunoștințelor generale, potrivit descrierii de pe site. 

De pe Deajoaca.ro poți comanda (sau precomanda!) revistele pe rând sau poți opta pentru varianta de a le cumpăra „la pachet”: există 4 pachete, fiecare alcătuit din câte 5 reviste.  Prețul unui pachet este cuprins între 84,5 și 99,5 lei.

În plus, fiecare pachet vine însoțit de câte un cadou care este oferit în mod gratuit de magazinul online Deajoaca, după cum urmează:

  • primul pachet vine însoțit de barca biologului marin Gianni
  • al doilea pachet vine însoțit de o planșă de joc cu dimensiunile de 100x100 cm
  • al treilea pachet vine însoțit de o banchiză
  • al patrulea pachet vine însoțit de un iglu

În cazul în care pachetele se epuizează, nu trebuie să-ți faci griji: vei putea cumpăra cadourile în continuare, separat. 

Nu uita: dacă faci cumpărături online de minimum 200 de lei, beneficiezi de transport gratuit. Gama de produse de pe Deajoaca.ro este foarte generoasă, astfel că, răsfoind paginile magazinului, s-ar putea să găsești multe produse pe placul tău și, mai ales, al copilului tău!

Fie ca micul tău explorator adoră universul maritim, fie că este un adevărat colecționar de figurine, sunt șanse mari că noua colecție DeAgostini, „Viețuitoarele mărilor și oceanelor”, să fie o încântare pentru el.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies