(P) Compania MAM Bricolaj își continuă extinderea și deschide al treilea magazin din București

(P) Compania MAM Bricolaj își continuă extinderea și deschide al treilea magazin din București
Citeste mai mult despre: MAM Bricolaj, magazin bricolaj,
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 14 Aprilie 2021
Data actualizare: 14 Aprilie 2021
Retailerul de materiale de construcții și accesorii pentru mobilier MAM Bricolaj își continuă strategia de dezvoltare și deschide al treilea magazin din București. Noul punct de lucru este cel mai mare și reprezintă rezultatul unei investiţii de 1,65 milioane de euro.

"MAM Bricolaj vizează atât extinderea la nivel naţional, cât şi creşterea numărului de puncte de lucru din Bucureşti, unde a ajuns acum la trei unităţi", a informat compania. 

Noul magazin de bricolaj este situat pe str. Prelungirea Ghencea nr. 301 și are o suprafață totală de 1.500 de metri pătrați, cu o suprafață de vânzare de 1.000 de metri pătrați. 

Magazinul MAM Bricolaj din Ghencea operează în sistem cash & carry și are o parcare cu capacitatea de 50 de mașini, dintre care 35 sunt pentru clienți. Punctul de lucru include spaţiu de depozitare şi birouri, care sunt situate la etajul 1. Acesta dispune de peste 11.000 de produse, care sunt împărțite pe categorii: profile din aluminiu, sisteme de balamale sau de închidere, sisteme de sertare, blaturi și panouri, electrice, scule, organe de asamblare, vopsele, materiale pentru curățenie, mobilier și decorațiuni. Pentru a primi consultanță specializată, clienții pot apela cu încredere la consilierii MAM Bricolaj. 

"Avem în plan extinderea la nivel naţional, tocmai de aceea suntem bucuroşi să anunţăm deschiderea celui de-al treilea magazin MAM Bricolaj din Bucureşti. Acesta vine ca o certitudine a ritmului susţinut de creştere pe care îl avem. Totodată, vrem să fim cât mai aproape de clienţii noştri şi să le oferim cele mai bune soluţii pentru orice proiect de amenajare interioară, astfel că avem un portofoliu extrem de diversificat de produse. Pe termen lung, vizăm creşterea reţelei MAM Bricolaj şi vrem să intrăm şi pe alte pieţe decât cea din Bucureşti. Următorul magazin va fi situat în Braşov, acolo unde am început deja o serie de demersuri pentru deschidere. Vrem să fim aproape de consumatori şi să ajungem la 12 magazine în marile oraşe din ţară şi nu numai", a declarat antreprenorul Cristian Găvan, fondator al MAM Bricolaj. 

Deschiderea noului magazin din Ghencea a fost marcată cu oferte consistente. De exemplu, în a doua săptămână a lunii aprilie,12.04 – 18.04.2021, clienții care cumpără un pat primesc salteaua gratis. Toate ofertele disponibile în magazin în această perioadă implică cumpărarea unui tip de produs și primirea gratuită a altuia din același segment. Este important de specificat că nu există o limită de număr de achiziții per client. 

Tot în luna aprilie, retailerul MAM Bricolaj mai sărbătorește împlinirea a 10 ani de activitate și organizează, în cinstea clienților care îi sunt alături, o campanie inedită - MAMîncezit. Condiția este ca clienții să facă cumpărături în oricare dintre magazinele MAM, în ultima săptămână a fiecărei luni din 2021, și să păstreze bonul fiscal până la extragerea pentru luna respectivă. Premiul este un voucher de cumpărături cu 10x valoarea bonului de cumpărături.

Pe lângă magazinul din Ghencea, MAM Bricolaj mai operează două magazine în București (MAM Bricolaj Morarilor – în estul orașului și MAM Bricolaj Luica -  în sudul orașului) și un magazin online. În punctul de lucru din Morarilor, există și mobilier gata făcut: paturi tapițate, noptiere, canapele și colțare ce pot fi cumpărate direct din magazin. 

În luna ianuarie, MAM Bricolaj a intrat pe piața AeRO din cadrul Sistemului Multilateral de Tranzacționare al Bursei de Valori București, unde a avut cele mai tranzacționate acțiuni în prima parte a ședinței. 

Compania MAM Bricolaj a luat naștere în 2011, când a dezvoltat cel mai inovator și comod sistem de achiziționare al materialelor pentru mobilier, fiind singurul magazin specializat din domeniu cu autoservire. Pe lângă comercializarea de materiale și accesorii pentru mobilier, MAM Bricolaj oferă servicii de proiectare mobilier, debitare panouri, aplicare cant ABS, găurire și frezare pe CNC.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies