(P) Computer SHOP & Service LAPTOP - service autorizat pentru reparații laptop în București

(P) Computer SHOP Service LAPTOP - service autorizat pentru reparații laptop în București
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 18 Ianuarie 2022
Data actualizare: 18 Ianuarie 2022
Ce facem atunci când avem o problemă cu funcționarea laptopului? Dacă laptopul este încă în perioada de garanție, atunci folosim garanția oferită de producător sau de comerciantul de la care am cumpărat laptopul respectiv. Dacă laptopul nu mai este în perioada de garanție, atunci cel mai probabil vom căuta soluții pe cont propriu pe Google sau vom apela la o cunoștință care „se pricepe mai bine” la rezolvarea unor astfel de probleme.

Cu toate acestea, trebuie spus că cea mai bună soluție pentru a remedia o defecțiune sau o problemă la funcționarea laptopului este un service laptop autorizat. Computer SHOP & Service LAPTOP este o companie care oferă astfel de servicii complete pentru diagnosticare, mentenanță și reparații laptop.

Servicii complete în reparații laptop

În momentul în care te confrunți cu o problema în funcționarea laptopului sau cu o defecțiune majoră ce nu permite pornirea acestui dispozitiv, este foarte posibil să nu știi exact cauza care a generat o astfel de situație. Însă atunci când apelezi la un service autorizat vei beneficia de diagnosticare profesională. Acest lucru asigură identificarea exactă și rapidă a oricărei defecțiuni, fapt ce permite remedierea rapidă și corectă a defecțiunii respective.

În acest sens la Computer SHOP & Service LAPTOP vei putea beneficia de diagnosticare profesională pentru repararea unui laptop, dar și de o gama completă de servicii pentru rezolvarea oricărei defecțiuni. În oferta de servicii prestate pentru remedierea problemelor sau a defecțiunilor la laptop regăsim următoarele: repararea sau înlocuirea plăcilor de baza; repararea chip-urilor video, înlocuirea display-ului laptopului, înlocuirea sau repararea balamalelor display-ului, înlocuirea cablului video, schimbarea tastaturii, înlocuirea SSD-ului sau a HDD-ului, reparații la unitatea optică, înlocuirea plăcii Wi-Fi, repararea sau înlocuirea porturilor audio sau video, înlocuire thermal pads, schimbarea porturilor USB sau repararea acestora, reparații sau înlocuire pentru cooler ori ventilator, înlocuirea carcasei sparte, dar și reconstrucția eventualelor elemente lipsa.

Servicii de mentenanță și întreținere laptop

Pe lângă serviciile de reparații laptop, în cadrul centrelor de service ale Computer SHOP & Service LAPTOP orice client va putea beneficia și de servicii pentru mentenanță și întreținerea laptopului. Aceste servicii au menirea de a asigura funcționarea optimă a laptopului pentru mai mult timp, dar și de a asigura prelungirea duratei de viață a dispozitivului. În acest sens în centrele de service vei putea beneficia de servicii precum curățarea prafului din interiorul carcasei laptopului, înlocuirea pastei termice, rescrierea BIOS-ului dacă este nevoie, actualizarea HDD-ului sau a SSD-ului, dar și actualizarea memoriei RAM.

Oferta de servicii IT

La serviciile pentru întreținere și reparații laptopuri se adaugă inclusiv o gama diversificată de servicii IT de care poți beneficia atunci când apelezi la acest service laptop autorizat. În rândul serviciilor IT vei putea beneficia de servicii pentru instalare Windows sau MAC OS X, actualizarea sistemului de operare, devirusarea laptopului, instalarea de programe antivirus sau antimalware, optimizarea configurației laptopului, recuperarea datelor șterse de pe laptop, configurarea sau actualizarea BIOS-ului, actualizarea drivere-lor, dar și servicii de consultanță privind anumite aplicații software care pot facilita funcționarea optimă a laptopului.

Serviciul de Pick Up & Return

Dacă din varii motive nu reușești să ajungi la unul dintre centrele de service din București, poți beneficia de reparații laptop prin serviciul de Pick Up & Return chiar la ușa ta. Acest serviciu implică ridicarea laptopului de la domiciliul clientului, diagnosticarea defecțiunii în centrele de service ale companiei și returul laptopului odată ce defecțiunea a fost remediată.

Ridicarea echipamentului se face doar în baza unei fișe de service completată în prealabil în urmă unui apel telefonic, iar reparațiile sunt efectuate doar în urmă acceptului venit din partea clientului. Pentru acest serviciu se percepe un tarif unic de 60 de lei pentru București, respectiv de 80 de lei pentru județul Ilfov.

Cum procedăm în remedierea defecțiunilor?

Odată ce alegi să te adresezi companiei Computer SHOP & Service LAPTOP pentru rezolvarea unei defecțiuni la laptop, poți avea încredere că vei beneficia de profesionalism, promptitudine și calitate. Primul pas este diagnosticarea problemei, diagnosticare ce durează cel mult 24 de ore. În funcție de problema sau defecțiunea identificată de specialiștii noștri în repararea laptopurilor, clientul este informat cu privire la durata reparațiilor și cu privire la costurile aferente.

În condițiile în care clientul acceptă planul de reparații propus de tehnicienii centrelor noastre de service, se va trece la etapă de remediere a defecțiunii. Reparațiile durează între 24-48 de ore, având în vedere că în cele 4 centre de service din București dispunem de o gama foarte variată de piese originale pentru foarte multe modele de laptopuri.

Oricând ai nevoie de servicii pentru mentenanță laptopului sau de reparații laptop, compania Computer SHOP & Service LAPTOP îți pune la dispoziții servicii complete în acest domeniu de activitate și o echipa cu vastă pregătire și experiență. Toate informațiile privind serviciile acestui service laptop pot fi găsite pe servicecomputer.ro.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!