(P) Conceptul Pergole de Lux pe piața din România: când inovația vine la un preț accesibil

(P) Conceptul Pergole de Lux pe piața din România: când inovația vine la un preț accesibil
Citeste mai mult despre: pergole, pergole de lux, Romania,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 24 Februarie 2021
Data actualizare: 24 Februarie 2021
Când vizitezi locuri noi în țara noastră sau peste hotare, rămâi fascinat de peisajele naturale, de clădiri, arhitectura lor, stilul de viață al celor care trăiesc acolo. Oamenii s-au străduit dintotdeauna să își facă viața mai frumoasă, mai ușoară, iar tehnologia și inovațiile au venit mereu în sprijinul lor.

Majoritatea turiștilor caută locuri deosebite în care să se cazeze și să servească masa, pentru confortul lor și pentru zile memorabile în concediu, iar proprietarii pensiunilor și restaurantelor se întrec în a le oferi aceste lucruri. 

Ce trebuie să le oferi ca să revină, să fie mulțumiți și să te recomande? O terasă încălzită iarna, în care lumina naturală pătrunde din abundență, iar ei își pot savura masa privind peisajul. Vara vor dori răcoare, umbră, seri prelungite cu ambianță modernă și muzică bună. Iar tu poți să le oferi toate acestea într-un singur spațiu, pe tot parcursul anului dacă alegi pergole retractabile de lux pentru terasa ta.

În funcție de zona în care este locația ta, găsești soluții inovative pentru a o transforma într-un loc cu adevărat memorabil! Pergolele bioclimatice sunt în topul preferințelor, deoarece acoperișul lor retractabil susține peste 200 kg/mp de zăpadă, care ulterior se îndepărtează fără efort, cu un sistem de scurgere al apei integrat. 

Construit din lamele de aluminiu retractabile, acoperișul pergolei bioclimatice permite rotirea și retragerea lamelelor pentru reglarea luminii, acoperirea și descoperirea terasei fără efort prin simpla apăsare a unui buton. 

Pentru o terasă funcțională în orice anotimp, sunt recomandate închiderile din sticlă. Foile din sticlă glisante se pot instala adaptat preferințelor tale, putând delimita și spațiile interioare. Așadar poți opta pentru sisteme glisante electrice sau manuale, foi de sticlă verticale sau orizontale.

Poți alege o pergolă cu acoperiș din membrană PVC sau pergole bioclimatice, ambele fiind rezistente condițiilor meteo extreme. Acestea se instalează rapid, sunt ușoare dar durabile, fiind construite din aluminiu vopsit în câmp electrostatic și le poți acționa din telecomandă sau aplicația mobilă.

În plus, beneficiezi de multiple opțiuni pentru accesorizarea terasei: sistem de lumini și sunete, umbrire laterală - toate acționate cu ajutorul telecomenzii.

Există mai multe tipuri de pergole care se adaptează oricărui spațiu – atât pentru terase în mijlocul orașului, cât și la munte, la mare sau în zone greu accesibile cu dimensiuni mari sau mici. 

Pergolele retractabile sunt un lux acessibil, un must have pentru domeniul HoReCa și pentru antreprenorii care vor să aibă terasele mereu pline, clienți mulțumiți și să fie cu un pas în fața concurenței! Companii specializate precum Pergole de Lux sunt mereu alături de proprietarii restaurantelor, hotelurilor, cafenelelor și sălilor de evenimente cu proiecte remarcabile, care le-au adus profit imediat după implementare.

Însă și în proiectele rezidențiale, cu terase acasă sau la casa de vacanță, aceste pergole retractabile au succes. 

Află și tu ce înseamnă conceptul Pergole de Lux pe piața din România, și cum poate arăta terasa ta atunci când inovația vine la un preț accesibil și corect pe termen lung! 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies