(P) Copilul în scaun și pe drum

(P) Copilul în scaun și pe drum
Data: 29 Iunie 2020
Călătoria cu un bebeluș este întotdeauna captivantă, dar adesea îi pune la încercare pe părinți.

Dacă doriți să utilizați mașina de familie, pregătirea trebuie să includă instalarea unui scaun adecvat pentru mașină. Acesta asigură siguranța și confortul copilului. Liniștea sufleteasca a mamei si a tatălui în timpul călătoriei depinde și de el în mare măsură.

Prin urmare, alegerea unui scaun auto ar trebui să fie considerată sarcină serioasă, iar pentru a naviga în această zonă vă poate ajuta foarte mult magazinul online Kidso.

Cum să alegi scaunul cu mărimea potrivită pentru copilul tău?

Siguranța maximă a bebelușului în timpul călătoriei depinde de construcția și calitatea scaunului. Catalogul magazinului online vă oferă posibilitatea de a naviga mai bine în această zonă de articole pentru copii, pe care mulți o întâlnesc pentru prima dată.

Totuși, spre deosebire de suzete, haine și jucării, scaunele auto sunt cumpărate mult mai rar. La Kidso scaunele oferite sunt descrise în detaliu, începând de la vârsta și greutatea copilului și până la culoarea produsului și a articolelor suplimentare.

Înainte de a alege un design și o culoare, trebuie să alegeți dimensiunea potrivită a scaunului. Articolele sunt împărțite pe grupe, iar greutatea copilului are o importanță majoră.

Scaunele pentru cei mici sunt din „grupa 0+”. Sunt potrivite pentru copii de la naștere până la 12 luni sau pentru o greutate de până la 13 kilograme.

Bebelușii sunt poziționați în scaun pe direcția opusă sensului de mers. Scaunul este foarte practic, deoarece poate fi purtat în mână după terminarea călătoriei. O comoditate pentru copil este că, dacă doarme, îl poți scoate din mașină fără să-l trezești.

În următoarea grupă sunt scaunele „0 + / 1”. Sunt potrivite pentru copii de la naștere până la 48 de luni sau cu o greutate de până la 18 kilograme. Majoritatea modelelor sunt instalate permanent în mașină. Există mai multe poziții posibile de înclinare a scaunului, ceea ce oferă un plus de confort pentru cei mai tineri pasageri.

De asemenea, puteți găsi denumirea „grupa 1/2/3”. Aceste scaune acoperă o gamă mai largă de indicatori și pot fi folosite de copiii cu vârste între 9 luni și 12 ani sau cu o greutate de la 9 până la 36 de kilograme. Majoritatea sunt fixate permanent în mașină, tetiera este reglabilă în funcție de înălțimea copilului.

Scaunele au propriile centuri de siguranță pentru copii cu o greutate de până la 15 kg, iar apoi se folosesc centurile de siguranță auto. Există și alte grupe pentru copii mai mari.

Garanție de confort, siguranță și calitate

Kidso oferă o selecție largă de scaune auto la prețuri accesibile. Sunt fabricate în conformitate cu standardele UE pentru calitate și siguranță și provin de la mărci de renume, precum Zizito, Lorelli, Cangaroo, Moni, Cybex și altele.

Scaunele auto sunt confecționate din materiale durabile de calitate, cum ar fi plastic și materiale textile, care asigură protecția copilului cu un confort maxim în timpul călătoriei. Scaunele sunt potrivite atât pentru anotimpurile calde, cât și pentru iarnă.

Pentru o mai mare siguranță, sunt disponibile scaune cu centuri de siguranță în 3 puncte și 5 puncte. Centurile au căptușeli moi care nu deranjează copiii. Scaunele sunt echipate cu mânere confortabile de transport. De asemenea, au copertine mobile cu opțiune de reglare.

Unele modele sunt prevăzute cu un suport pentru picioare și o pernă pentru a menține capul copilului într-o poziție stabilă. Scaunele auto sunt compacte și ușoare. Sunt ușor de instalat și de îndepărtat de pe bancheta din spate a mașinilor de diferite mărci.

Kidso oferă și scaune înalte cu sisteme ISOFIX. Sistemul standardizat internațional permite instalarea mai ușoară a scaunelor. Acest lucru necesită ca mașina să aibă puncte speciale de montare. Banchetele din spate ale celor mai noi modele mașini fabricate după 2006 sunt echipate cu acest sistem.

După ce vă familiarizați cu dimensiunile și accesoriile scaunelor și modul în care sunt instalate, este timpul pentru cea mai plăcută parte pentru mămici - să alegeți un scaun frumos, astfel încât copilul să arate bine în el.

În magazinul online Kidso veți găsi o gamă largă de scaune de mașină originale, în culori și modele diferite. Design-urile sunt variate, iar nuanțele pot fi adaptate la genul copilului sau pot fi unisex. Există albastru, roșu, maro, bej, roz, gri și, de asemenea, combinații de culori diferite.

FULLSCREEN
(P) Copilul în scaun și pe drum
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO