(P) Cum Alegem Cea Mai Bună Remorcă În Funcție de Masină

(P) Cum Alegem Cea Mai Bună Remorcă În Funcție de Masină
Autor: Maria Rusu
Data: 14 Mai 2020
Cat de mult vei folosi remorca? Această întrebare este importantă atunci când decideți cât de mult va puteți permite sau sunteți dispus să cheltuiți pe remorcă. Dacă doriți o remorcă pentru utilități din motive personale, puteți fi interesat de una folosită - dacă dețineți o întreprindere mică, este posibil sa căutați o nouă remorcă utilitară.

Indiferent, vă putem ajuta să vă reduceți cheltuielile cu marea noastră varietate de remorci auto de vanzare. Acestea oferă o capacitate mare de spațiu de stocare și greutate optimă, cu opțiuni închise și deschise, mici și mari pentru orice nevoie.

Ce mărime ar trebui să aibă remorca?

Remorcile sunt extrem de utile pentru proprietarii de afaceri mici și alte persoane care au nevoie de echipamente de tractare în mod regulat. Ar trebui sa știți de cat spatiu aveți nevoie, precum și capacitatea totală de greutate. Dacă utilizați o remorcă în scopuri comerciale, poate doriți să achizitionati una mai mare, astfel incat sa aveti spațiu suplimentar. Dacă afacerea dvs. se extinde rapid, este posibil ca cea mai bună decizie este aceea de a achiziționa mai multe remorci.

Cum va fi remorcat utilajul tău nou achiziționat?

O vei remorcă cu un camion, tractor sau un alt vehicul mare? Sau remorca va fi tractată de mașina familiei? De asemenea, cât timp va dura călătoria cu remorca și în ce mediu veți călători? Aceste întrebări sunt importante, deoarece fiecare remorcă are o capacitate de remorcare și ar trebui să fie aleasă cu vehiculul care o va tracta. În plus, asigurați-vă că remorcă poate fi montată pe vehiculul dvs. Dacă vehiculul dvs. nu are cârlig de remorcare, asigurați-va că puteți avea unul instalat.   

Care sunt diferitele tipuri de accesorii ale remorcii?

Există multe tipuri diferite de accesorii utilizate pentru tractarea unei remorci. Cârligele receptoare sunt poate cele mai frecvente, împărțite în cinci clase. Unele dintre celelalte tipuri de cârlige includ cârligul la a 5-a roată. 

Fiecare tip de cârlig de remorcare are un scop unic și un stil de cuplare, precum și un set propriu de capacități și dimensiuni.   

Alegerea celui mai bun carlig de remorcare pentru vehiculul dvs.

Găsirea cârligului de remorcare perfect pentru vehiculul dvs. este simplă cu CGR Auto. Practic, toate accesoriile noastre sunt realizate specific pentru fiecare vehicul, permițându-va să folosiți anul, marca, modelul și stilul vehiculului dvs. pentru a găsi exact cârligul necesar în doar câțiva pași. 

Începeți să vă căutați detaliile vehiculului, în principal va interesează sarcină maximă admisă cu remorcă și masă maximă admisă a remorcii la îmbinarea cu cârligul de remorcare. Cele două informațiile de mai sus va vor dicta în mare ce fel de remorcă și ce fel de cârlig de remorcare sunt potrivite pentru mașina dumneavoastră. 

Un fapt pe care toți cumpărătorii de remorci și accesorii trebuie să-l aibă în vedere este acela că  vehiculele cu tracțiune față sau spate au o capacitate de tractare mai mare decât vehiculele cu tracțiune integrală, fie AWD sau 4WD. Acest lucru se datorează faptului că modelele 4WD sunt cu mult mai grele decât modelele echivalente cu tracțiune cu două roți, având carcasă de transfer, arbore de antrenare suplimentar și osie suplimentară. 

Maximizeaza-ti potențialul de remorcare

Ce cârlig de remorcare am nevoie? Dacă mai multe accesorii ale remorcii sunt compatibile cu vehiculul dvs., va poate fi util să luați în considerare ce și cât de des veți tracta. 

Dacă intenționați să remorcați frecvent remorci mai grele, ar trebui să maximizați potențialul de remorcare cu un cârlig de calitate mai mare și un receptor cu cârlig mai mare. Când veți remorcă doar remorci ușoare sau veți folosi cârligul de remorcare pentru gestionarea încărcăturii cu un suport pentru biciclete sau un transportator de marfă, este posibil să fie suficient un cârlig de remorcare mai mic.   

De asemenea, ia în considerare estetica vehiculului

Estetică vehiculului poate fi de asemenea un factor la cumpărarea unui cârlig de remorcă. În oferta noastră de accesorii de remorcare puteți găsi elemente cu corpuri cu tub rotund și corpuri cu tuburi pătrate. Un cârlig rotund va oferi un aspect mai elegant, dar poate costă ceva mai mult .

Care este cel mai bun carlig de remorcare pentru călătorii?

Cel mai bun cârlig pentru remorcile de călătorie sunt cele de clasă 3, clasă 4 sau clasă 5. Aceste accesorii oferă capacitatea de a remorcă în siguranță remorcile mai mari. Majoritatea acestor accesorii sunt, de asemenea, compatibile cu un cârlig de distribuție a greutății, un dispozitiv necesar de obicei pentru remorcarea remorcilor de călătorie. 

Nu toate vehiculele pot fi echipate cu un cârlig clasă 3, 4 sau 5. Aceste accesorii cu o calitate mai mare sunt de obicei disponibile doar pentru camioane de ridicare și SUV-uri.

La CGR AUTO, va vom ajuta că procesul de cumpărare al unei remorci auto să fie ușor și cât mai eficient. Va punem la dispoziție o varietate de producători consacrați, precum și remorci de toate tipurile, dimensiunile și prețurile care se potrivesc nevoilor dvs. unice. 
Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO