(P) Cum alegi cea mai bună cadă cu hidromasaj

(P) Cum alegi cea mai bună cadă cu hidromasaj
Citeste mai mult despre: amenajari interioare, baie, design,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 10 August 2021
Data actualizare: 10 August 2021
În zilele noastre relaxarea apare ca o nevoie primară și este esențială pentru sănătatea fizică și psihică a fiecăruia dintre noi.

Cu toții am simțit de multe ori nevoia de a ajunge cât mai repede acasă pentru a ne bucura de momente de liniște și relaxare. Astfel, ideea unei investiții într-o metodă de relaxare eficientă în propriul cămin devine din ce în ce mai populară. Și ce poate fi mai reconfortant decât momentele petrecute într-o cadă cu hidromasaj? Aceasta nu mai este un lux, ci o necesitate. De altfel, există disponibilitate pentru o gamă variată de modele, pentru bugete diferite. 

Este important ca atunci când achiziționezi o astfel de cadă să te orientezi cu atenție pentru a te asigura că produsul este de calitate și îți oferă de fiecară dată o experiență unică de relaxare. Iată mai jos câteva criterii după care te poți ghida: 

Tipul de cadă cu hidromasaj

- simple: sunt ideale pentru băile de dimensiuni reduse; de regulă acestea au aspectul, capacitatea și dimensiunile unei căzi normale; se deosebesc însă de acestea prin prezența duzelor de hidromasaj, plasate în special în părțile laterale.

- tip jacuzzi: se deosebește de cea simplă prin formă și dimensiune; de regulă aceasta are o capacitate mult mai mare cu spațiu disponibil pentru cel puțin două persoane; de asemenea, acestea au mai multe funcții, lumini și opțiuni de control variate. 

- cu jet de aer: aceasta funcționează prin emiterea de aer cald prin duze, creând o senzație subtilă de masaj; dacă preferi efectul SPA, aceasta este varianta ideală pentru tine. 

- cu jet de apă: duzele sunt poziționate strategic pentru a ținti diferite grupe musculare; în cazul anumitor modele jeturile de apă pot fi reglabile și îndreptate în zona în care dorești tu.

 

Unele modele de căzi cu hidromasaj pot integra atât jetul de aer, cât și cel de apă. 

Dimensiune și formă 

Pentru ca instalarea căzii să decurgă rapid și eficient trebuie să stabilești locul unde dorești poziționarea acesteia. Ia în considerare faptul că pentru montajul unei astfel de căzi este nevoie de o instalație mai complexă formată cabluri, pompe și țevi și aflată în apropierea acesteia. Ia măsurătorile corect pentru a selecta o cadă de dimensiuni potrivite. De asemenea, în funcție de locul unde va fi amplasată, te poți orienta către un model cu formă pătrată, dreptunghiulară, rotundă sau pe colț. 

Material 

Cel mai comun material folosit pentru căzile cu hidromasaj este acrilul. Este un material durabil și ușor de curățat, păstrându-și culoarea și luciul în timp. Asigură-te însă că este un acril de calitate. 

Recomandări

Îți oferim mai jos câteva modele de cazi cu hidromasaj de la GQS German Quality ca și sursă de inspirație. Există mai multe funcții pe care o astfel de cadă le poate avea: control termic termostatic, jeturi de apă/aer ajustabile, iluminat sub apă, tetieră etc. Totul ține de ceea ce îți dorești tu și de investiția pe care ești dispus să o faci. 

1. Cadă cu hidromasaj tip jacuzzi Arga Swirlpool

Este un model ce oferă experiența unică jacuzzi. Relaxarea atinge un alt nivel datorită funcțiilor de care dispune: panou control tactil iluminat din sticlă, 4 jeturi swirlpool ilumaterapie, controlul temperaturii apei, tehnologie Whisper+ (aproape silențios, doar sunetul lin al fluxului de apă), senzor pentru nivelul apei, infuzor și dispenser de săruri, etc. 

2. Cadă cu hidromasaj Belform Sunset Duolight

Este un model dreptunghiular ce iese în evidență datorită multitudinii de funcții și formei deosebite. Experiența excepțională de relaxare este oferită atât de cele 6 duze cu hidromasaj, cât și de cele 12 duze de aeromasaj. De asemenea, modelul dispune și de 6 micro-jeturi pentru masaj dorsal. 


Sursă foto: www.germanquality.ro


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies