(P) Cum îţi alegi mobila pentru dormitor?

(P) Cum îţi alegi mobila pentru dormitor?
Citeste mai mult despre: mobila dormitor, mobila ieftina,
Data publicarii: 26 Mai 2020
Data actualizare: 26 Mai 2020
Dormitorul, poate cea mai importantă cameră a locuinţei, se cere a fi un mediu relaxant şi armonios, un refugiu pentru linişte şi odihnă după o zi încărcată de activităţi.

Însă amenajarea unui dormitor se poate dovedi, de cele mai multe ori, destul de dificilă.  Crearea unui mediu confortabil, care să îndeplinească întru totul preferinţele fiecăruia dintre noi, se poate transforma într-o adevărată provocare.

De aceea, Vento, importator şi distribuitor direct de mobilă de calitate, îţi vine în ajutor cu o varietate de seturi de dormitor ce includ ca piese principale paturi, şifoniere, noptiere şi comode care să îţi aducă liniştea şi odihna de care ai atât de multă nevoie.

Corpurile realizate din PAL, în culori Wenge şi Alb, corpurile construite din PAL în culorile stejar şi alb,  precum şi cele construite din PAL Melaminat  în culori Stejar Sonoma  şi Alb asigura, pe lângă calitate, funcţionalitate şi diversitate.

Descoperă o gamă variată de paturi!

În catalogul nostru găseşti o varietate de paturi realizate din materiale calitative şi la un preţ redus, accesibile pentru orice cumpărător.

Vento oferă paturi matrimoniale, single, cu tăblie, tapiţate, inclusiv paturi pentru copii şi tineret cu care pot fi amenajate spaţii practice şi eficiente, definite printr-un ambient plăcut.

Pentru a avea parte de odihna cuvenită, alege paturi matrimoniale cu design deosebit, elegant sau clasic, ce pun în valoare orice dormitor cu dimensiuni generoase.

Paturile tapiţate scot din anonimat orice cameră. Confortabile şi cu un design atrăgător, acestea conferă dormitorului stil şi bun gust, un aer primitor ce îmbie la linişte şi relaxare.

Tăblia, elementul central al oricărui pat tapiţat, prin finisajul şi detaliile acesteia, conferă un impact vizual aparte, dar şi confort sporit în cazul în care doreşti să citeşti, să iei micul – dejun în pat sau să lucrezi pe laptop din pat.

Paturile de o persoană de la Vento nu ocupă  atât de mult spaţiu, astfel că ele pot fi amplasate în dormitoare mici sau în dormitoare de tineret, moderne sau minimaliste.

Paturile pentru copii, confecţionate din PAL, cu o cromatică deosebită, le oferă celor mici atât confortul, cât şi spaţiul liber necesar pentru a se simţi în largul lor. Pentru un dormitor cu stil, pe care să îl aranjezi după bunul plac, optează pentru dormitoarele cu două paturi, ideale pentru spaţiile ce nu permit amplasarea mai multor piese de mobilier.

Şifoniere, pentru decorare şi depozitare

Pentru un spaţiu de depozitare nu doar funcţional, ci şi aspectuos, care să se încadreze cu succes în decorul dormitorului, Vento a inclus în catalogul sau online şifoniere încăpătoare şi de calitate, cu finisaje, culori şi dimensiuni diferite.

La Vento găseşti şifoniere într-o gamă bogată de culori şi materiale, şifoniere cu oglinzi, cu mânere şi uşi clasice ori glisante, care nu iau din spaţiul dormitorului şi care permit multiple posibilităţi de ambientare.

Toate modelele de şifoniere disponibile în oferta de mobilă dormitor aduc numeroase beneficii legate de spaţiu şi depozitare, precum şi de design interior.

Noptiere şi comode, pentru completarea mobilierului

Printre cele mai importante piese de mobilier pe care trebuie să le integrezi în amenajarea interioară a dormitorului se număra noptierele şi comodele.

În colecţia Vento găseşti piese de mobilier realizate calitativ, special structurate pentru a optimiza spaţiul şi pentru a completa decorul dormitorului. Extrem de practice, ele te ajută să ţii la îndemână lucrurile de care ai nevoie, completând cu succes mobilierul necesar pentru amenajarea sau reamenajarea dormitorului.

Atent finisate şi realizate din pal de înaltă calitate, comodele şi noptierele Vento devin, astfel, corpuri de mobilier indispensabile oricărui dormitor. Dă o notă de originalitate camerei cu modele de noptiere şi comode vintage sau moderne, cu sertare spaţioase sau rafturi deschise, de diverse dimensiuni şi funcţii.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies