(P) Cum să alegi corect parfumurile de nișă: sfaturi din interior

(P) Cum să alegi corect parfumurile de nișă: sfaturi din interior
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 26 Octombrie 2020
Data actualizare: 26 Octombrie 2020
Ce este util să știi despre parfumurile de nișă și cum să alegi aroma potrivită pentru tine sau pentru cadou cuiva drag? Răspunsurile la aceste întrebări le vei primi citind informația de mai jos!

Cum să alegi un parfum cadou

Când sarcina este de a „face un cadou celor care au totul”, un parfum de nișă poate fi o opțiune excelentă. Experiența arată că nu toată lumea are astfel de arome. În același timp, emoțiile sunt cel mai bun cadou, iar parfumeria este, în primul rând, emoții, care cu siguranță vor rămâne ca amintire încă mult timp. Deseori ne este frică să greșim atunci când alegem un parfum - considerându-se un subiect foarte personal. Dar o consultație la un specialist bun cu siguranță vă va veni în ajutor, oferindu-vă încredere în alegerea făcută. Astfel de arome sunt cele mai potrivite ca cadou - compozițiile versatile sunt populare în majoritatea cazurilor. Informațiile despre mirosurile pe care le folosește o persoană sau despre ceea ce a avut înainte vor facilita alegerea. Dar vârsta, stilul și obiceiurile destinatarului vor fi mai puțin de ajutor: preferințele în parfumeria de nișă nu coincid întotdeauna cu aspectul sau stilul de viață al celor care le poartă. 

Parfumuri universale în „nișă”

Există o mulțime de astfel de arome în lumea parfumeriei moderne. Într-un grad sau altul, suntem cu toții influențați de publicitate și de formate familiare. Dar în nișă îți poți găsi parfumul unic chiar și printre parfumurile "politically correct" - nu va fi banal și va fi cu siguranță plăcut. Încercați să accesați https://makeup.ro/categorys/653677/ și să vă începeți cunoștința. Procesul te va captiva cu siguranță și vei găsi atât parfumuri universale, cât și parfumuri care se vor potrivi unei anumite dispoziții, evenimente, anotimpuri și sentimente. 

Cum se testează aroma

De obicei, suntem mai sensibili la arome în orele de dimineață - le „auzim” mai bine și mai luminos. Dar există și sunt cei care „se trezesc”, inclusiv emoțional, doar până la prânz sau chiar seara. Mirosul este întotdeauna o ancoră emoțională, deci este mai bine să luați o decizie și să faceți o achiziție cu bună dispoziție. Sau cel puțin neutru. 

Vremea este, de asemenea, critică. Vă rugăm să rețineți: în Orientul Mijlociu, le plac aromele groase și complexe - în ciuda temperaturii exorbitante a aerului. Întregul secret se află în umiditatea aerului. Experimentați singuri - pe vreme uscată, aplicați o compoziție de oud, iar în ploaie - un parfum cu o notă de iris. Vei fi surprins. 

Deseori se întâmplă, aroma ți-a plăcut, te-a fascinat - l-ai cumpărat, iar apoi nu v-ați mai putut înțelege. Și aici ai la dispoziție două opțiuni: să-l lași poziționat undeva pe un raft îndepărtat și să reveniți după un ceva timp, percepția va fi diferită, adesea pozitivă. A doua opțiune - a dărui. Cu siguranță vei găsi în anturajul tău, persoana potrivită pentru aroma dată. 

Totuși pentru a nu da greș cu alegerea, este important să testați parfumul pe piele - și nu numai pe încheietura mâinii. Aplicați parfumul în magazin așa cum o faceți acasă. Analizați, faceți o plimbare cu el. Este cea mai eficientă metodă de a nu da greș.

Câte arome poți încerca dintr-o singură dată?

Parfumierii nu recomandă să încercați mai mult de 4-5 parfumuri dintr-o singură dată. „Nasul” mediu este capabil să perceapă mai mult sau mai puțin adecvat până la 10 arome, apoi simțul mirosului se stinge. Dacă doriți să vă familiarizați cu parfumeria, se recomandă să beți o înghițitură de apă - spre deosebire de cafea, acest lucru nu va estompa sensibilitatea receptorilor.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies