(P) Cum să economisiți bani cu ajutorul microcreditelor

(P) Cum să economisiți bani cu ajutorul microcreditelor
Data publicarii: 27 Decembrie 2021
Data actualizare: 27 Decembrie 2021
Reprezentanții portalului online MyCredy.com vorbesc despre câteva dintre principiile de economisire a bugetului.

Bugetarea și economisirea sunt condiții importante pentru supraviețuirea în lumea de astăzi. Există o mulțime de sfaturi pe această temă, dar acestea pot fi rezumate în câteva reguli de bază.

Monitorizarea atentă a cheltuielilor

Fondurile primite trebuie să fie alocate în mod corespunzător, adică să fie cheltuite pe lucruri de care aveți cu adevărat nevoie. Prin urmare, este important să faceți o listă a costurilor de funcționare inevitabile și să stabiliți prioritățile de achiziție.

Încercați să faceți economii

Ori de câte ori este posibil, ar trebui să încercați să economisiți chiar și sume mici de bani pentru a constitui o rezervă de numerar.  

Fiți critici cu privire la campaniile de marketing ale lanțurilor de magazine

Trucuri de marketing bine cunoscute, cum ar fi "cumpărați 1 la prețul de 2", încurajează de fapt clienții să cumpere lucruri de care nu au nevoie cu adevărat. În plus, este posibil ca ofertele de credit din partea magazinelor să nu fie la fel de bune ca cele oferite de instituțiile de microfinanțare.

Faceți cumpărături online

Piețele online oferă adesea termeni și condiții mai bune decât cele ale comercianților cu amănuntul și permit compararea prețurilor.

Serviciile de microcreditare sunt utilizate atunci când este nevoie de bani pentru cheltuieli urgente. Astfel de situații includ:

Defectarea aparatelor electrocasnice sau electronice necesare;

Urgențe medicale; cheltuieli de urgență pentru servicii medicale;

O nevoie de a cumpăra un cadou;

Cheltuieli sezoniere pentru o mașină sau pentru reparațiile acesteia.

În cazul în care clientul unei instituții de microfinanțare se comportă prudent și disciplinat, adică ia împrumuturi care pot fi rambursate la timp, este posibil să obțină un al doilea imprumut credit rapid online cu cardul fără refuz și să economisească o anumită sumă de bani.

În plus, un microcredit vă poate ajuta să vă concentrați cheltuielile și să direcționați banii către îndeplinirea obligațiilor legate de împrumut, în loc să cheltuiți inutil. Principala regulă de economisire este să vă abțineți de la decizii impulsive și să vă controlați clar cheltuielile. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!