(P) Cum să-ți accesorizezi iPhone-ul după ultimele trenduri?

(P) Cum să-ți accesorizezi iPhone-ul după ultimele trenduri?
Citeste mai mult despre: iPhone, accesorizezi, trenduri,
Autor: Redactia
Data publicarii: 16 Ianuarie 2020
Data actualizare: 16 Ianuarie 2020
Telefoanele iPhone sunt printre cele mai ofertante din punct de vedere al accesorizării.


Gigantul Apple vine în întâmpinarea tuturor utilizatorilor, indiferent de vârstă, ocupație, gusturi sau stil de viață.

Dacă dorești să te bucuri de experiența utilizării smartphone-ului acasă, la birou, în trafic, la sală sau în concediu vei găsi o mulțime de produse Apple compatibile. În cele ce urmează îți prezentăm câteva dintre accesoriile ce nu trebuie să lipsească din dotarea unui iPhone în 2020.

Huse de protecție

Prima grijă cu privire la telefonul tău este utilizarea în siguranță. Expunerea la praf sau umiditate crește riscul zgârieturilor și deteriorării aparatului. Cele mai grave sunt pagubele provocate de accidente, căderi sau lovituri, care pot duce chiar la distrugerea telefonului.

Husele de calitate sunt compatibile 100% cu modelul telefonului, se regăsesc în mai multe variante de materiale (silicon transparent sau mat, piele) și îți oferă un grad ridicat de protecție, prelungind astfel durata de viață a telefonului.

Există un model de husă iPhone 11 cu o carcasă inteligentă Smart Battery compatibilă cu încărcătoarele certificate Qi. Poți încărca simultan telefonul și carcasa bateriei, iar atunci când este complet încărcată, carcasa inteligentă a bateriei oferă o autonomie cu până la 50% mai mult a telefonului.
 

AirPods

Căștile AirPods îți oferă sunet de calitate în orice mediu te-ai afla. Anularea zgomotului de fond te ajută să te concentrezi doar pe ceea ce asculți, iar designul personalizabil pentru AirPods și AirPods Pro te ajută să le faci unice.

Cu o autonomie de 4.5 până la 5 ore de utilizare după o singură încărcare sau peste 24 de ore de utilizare conectate la carcasa de încărcare, căștile dedicate Apple te ajută să vorbești la telefon sau să asculți playlistul preferat acasă, la serviciu, la volan, în mijlocul de transport, în natură sau la sală. Compatibilitatea cu toate produsele Apple înseamnă că, pe lângă iPhone, le poți utiliza cu Mac, iPad sau Apple Watch.
 

Beats by Dr. Dre

Căștile produse de Beats Electronics pentru Apple sunt vârf de gamă în domeniul audio. Produse în variantă On-Ear, Over-Ear sau In-Ear și personalizabile, acestea acoperă cele mai diverse gusturi, stiluri și bugete.

Din când în când, compania lansează ediții aniversare, a căror valoare crește datorită numărului limitat de exemplare produse. Beats Pill este o boxă portabilă de dimensiuni reduse, sunet puternic, compatibilă Bluetooth și sincronizare facilă cu orice player Apple.
 

Rămâi conectat în timp ce faci sport

Accesul la telefonul mobil în timp ce faci sport indoor sau outdoor este o opțiune de care vor să se bucure tot mai mulți utilizatori. Activbody Activ5 îți permite personalizarea exercițiilor și monitorizarea rezultatelor de fitness în orice condiții.

Beedit Sleep este un monitor care te ajută să măsori, să gestionezi și să-ți îmbunătățești somnul, analizând timpul de odihnă, respirația, sforăitul, precum și date despre umiditatea și temperatura din dormitor.

Pentru ciclism ai de ales dintr-o gamă generoasă de căști Lumos, suporturi de telefon pentru ghidon și SmartHalo, un device care te ajută să pedalezi inteligent oferindu-ți, prin aplicația dedicată, navigație, iluminare automată, alarmă și monitorizare fitness.
 

Foto-video

Accesoriile Apple în materie de fotografie și video compatibile cu iPhone sunt de cea mai bună calitate. Compania DJI produce o serie de device-uri, standuri și drone care te ajută să creezi conținut la nivel de videografie.

Osmo Mobile, Osmo Pocket și Mavic 2 sunt doar câteva dintre accesoriile DJI realizate special pentru Apple. La acestea se adaugă camere GoPro, imprimante instant pentru fotografii, stative tripod sau telepod sau selfie stick menite să-ți îmbunătățească aptitudinile artistice în vacanță, din pasiune, în afacerea proprie sau la serviciu.

iPhone-ul în sine este mai mult decât un telefon. Iar dacă îi adaugi câteva dintre accesoriile pe care Apple ți le pune la dispoziție, te vei bucura de experiența celui mai bun telefon acasă, la serviciu, pe drum sau în vacanță.

 

 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies