(P) Cum susține tehnologia pasiunea ta pentru pariurile sportive?

(P) Cum susține tehnologia pasiunea ta pentru pariurile sportive?
Autor: Maria Rusu
Data: 16 Octombrie 2020
Agențiile de pariuri online le oferă astăzi jucătorilor o serie întreagă de soluții digitale, menite să promoveze experiențele din jurul parierii la un nivel superior. Chiar dacă dinamica acestei activități a rămas neschimbată, modalitățile de pariere și instrumentele de care pariorii pot beneficia, atunci când își deschid un cont online pe o platforma de profil, generează noi dimensiuni ale aceste alternative de distracție.

Pariurile sportive nu reprezintă o noutate pentru români, însă reprezintă esența unei industrii ce reușește să se reinventeze de la an la an, susținută de inovațiile în tehnologie. Iată câteva exemple clare de “digitalizare” a pariurilor pe evenimente sportive:

Posibilitatea de a paria astăzi online 

Jucătorii au acum posibilitatea de a paria online, pe site-uri ce le oferă acestora o listă extinsă de evenimente sportive, din diferite sporturi: fotbal, tenis, baschet, handbal etc Cei care realizează tranziția dinspre offline către online, atunci când vor să parieze, au parte de mai mult confort, mai multe opțiuni de pariere (pariuri live, pariuri virtuale, pariuri pe eSports), mai multe resurse din care pot afla informații esențiale despre evenimentele respective. 

Vezi acum oferta de astăzi cu pariuri sportive online de pe Betano și pune rapid pe biletul zilei evenimentele tale preferate, fără a mai fi nevoit să te deplasezi până la cea mai apropiată agenție de pariuri stradală! 

Pariuri online pe terminale mobile 

Tehnologia dezvoltată în jurul pariurilor sportive online îți permite să pariezi atât de pe mobil sau PC, cât și de pe terminale mobile - smartphone și tabletă. Nu doar că eviți atmosfera din agențiile de pariuri stradale, dar îți poți permite și luxul de a miza pe meciurile preferate, din orice loc în care ai o conexiune foarte bună la internet. 

Dezvoltatorii platformelor online de pariuri le oferă jucătorilor șansa de a retrăi aceleași experiențe de pariere chiar și de pe device-urile mobile, adaptând interfața site-urilor pentru telefoanele mobile sau tablete. Așadar, tehnologia îți permite acum să pariezi când și de unde vrei, fără a mai fi constrâns de spațiu sau timp. 

Pariuri virtuale în lipsa unui calendar competițional

Am fost cu toții martorii unui calendar competițional lipsit de evenimente sportive, determinat de răspândirea fulgerătoare a noului coronavirus. Măsurile de distanțare socială au afectat pentru câteva luni sporturile de performanță, iar ca un efect de domino, ofertele caselor de pariuri au avut și ele de suferit. Însă puterea de adaptare în timp real reprezintă un element definitoriu pentru pariurile online din 2020. 

Pariorii au avut șansa de a miza pe meciuri virtuale din fotbal, baschet, tenis, curse de câini, curse de ogari, ciclism sau speedway, adică animații grafice de o claritate uimitoare, ce imită cu o acuratețe fantastică evenimente sportive reale. Cote dinamice, comentatori români și animații ce trasează o linie cât se poate de subțire între realitate și grafică - pariurile pe sporturi virtuale reprezintă o alternativă de luat în calcul, pe care tehnologia le-o pune la dispoziție pariorilor, atunci când lumea sportului ia o binemeritată pauză. 

Pariuri live ce oferă jucătorilor cote dinamice 

Celor care pariază online li se oferă șansa de miza și în timp real, pe evenimente ce au cote dinamice. Cotele variază în funcție de soarta unui meci, sau de timpul rămas până la finalul partidei, astfel încât pariorii pot plasa mize chiar în mijlocul acțiunii. Tehnologia din spatele acestei categorii de pariuri are la bază algoritmi pentru estimarea în timp real a cotelor, oferind mai multe posibilități de joc, independente de fluierul de start al arbitrului. 

Mai este important de precizat fatpul că utilizatorii unei platforme online pot paria live pe meciuri ce oferă și transmisii live ale partidelor, implementând în site și serviciul de video streaming. Iată cum pariorii îmbină în aceeași experiență două elemente vitale, ce îi aduc mai aproape de meciurilor lor preferate: pasiunea de a privi în direct o partidă dintr-un anumit sport și adrenalina oferită de parierea pe evenimente sportive live. 

Statistici simplu de accesat de pe orice terminal

Nu în ultimul rând, merită precizat faptul că tehnologia din spatele pariurilor online le oferă un acces facil userilor la informații esențiale, vitale pentru realizarea unui bilet cu șanse mai mari de câștig. Un site de pariuri online cu respect pentru propriii săi jucători trebuie să le garanteze acestora și o secțiune de statistici, actualizate în timp real și descrise de o cât mai mare claritate. 

Astfel, cei care vor să studieze mai multe informații despre parcursul unui jucător, sau despre evoluția unei echipe de club, au astfel șansa de a le descoperi cu doar câteva click-uri, fără a fi nevoiți să iasă de pe site. Trebuie precizat un lucru extrem de important: tehnologia vine cu date despre trecut, nu cu ponturi privind viitoarele meciuri. Niciun rezultat favorabil din istoria recentă a unei echipe nu poate determina șansele viitoare pe care clubul respectiv le are.  

Testează chiar acum interfața user-friendly a celor de la Betano și vezi care sunt cele mai tari meciuri ale acestei zile. Ai parte de o gama variată de pariuri sportive online, astfel încât să îți construiești rapid un bilet cu evenimente din sporturile pe care le preferi! 
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies