(P) Cum te poți distra alături de colegi. Cu echipa la Laser Tag și Escape Room

(P) Cum te poți distra alături de colegi. Cu echipa la Laser Tag și Escape Room
Citeste mai mult despre: Laser Tag, Escape Room,
Autor: Ionela Lupu
Data: 27 Ianuarie 2020
Petrecem zilnic 8-9 ore alături de colegii de muncă, timp mai mult decât cel pe care îl putem acorda familiei și prietenilor.

De aceea, ideal ar fi nu doar să lucrăm alături de colegi, ci să ne și distrăm împreună. Știu că multe companii organizează excursii pentru team building sau își încurajează angajații să iasă seara la o bere sau la un film. Eu o să vă povestesc însă despre o altfel de „ieșire după program” și despre cum m-am distrat alături de colegi la LaserMaxx, în AFI Cotroceni.

Habar nu aveam care sunt regulile și credeam că la Laser Tag trebuie să tragi în jucători cu niște bile, ceea ce, mai mult ca sigur, este dureros. M-am bucurat să aflu că nu este deloc așa și că Laser Tag este mult mai dinamic decât mi-aș fi închipuit și foarte sigur, fără riscuri de accidentare. Ne-am împărțit în două echipe și ne-am urmărit unii pe alții printr-o zonă foarte frumos amenajată, întortocheată ca un labirint. Totul pe o muzică dinamică și într-un cadru foarte slab luminat.

Pentru că jucam pentru prima dată, a durat ceva până m-am obișnuit și am reușit să obțin și eu câteva puncte. Am fost împărțiți în două echipe și am crezut că va conta numai punctajul echipei, nu cel individual, așa că am încercat să-i ajut cât mai mult pe colegii din echipa mea. Astfel, am pierdut multe puncte, iar la final am ieșit pe unul dintre ultimele locuri, dar dacă n-am fi jucat în echipe și ar fi fost fiecare pe cont propriu, experiența nu ar mai fi avut același farmec.

Prin urmare, a fost o experiență deosebită pentru mine, care a continuat la Escape Room, unde trebuia să-l trezim la viață la gigantul RoboMaxx. Aici nu ne-am descurcat prea bine, dar cel puțin ne-am distrat de minune și până la urmă am terminat provocarea, cu ajutorul celor de la Lasermaxx, care ne-au oferit indicii și au venit să ne scoată „din capcană”. 

Pentru mine, concluzia provocării de la Escape Room a fost că esențial este să încerci, să te străduiești cât poți și să iei de la fiecare coleg tot ce are el mai bun. Unii preiau inițiativa și acționează, alții caută soluții, iar alții pun mâna pe telefon și cer indicii. Fiecare își aduce astfel o contribuție importantă pentru finalizarea misiunii.

În concluzie, dacă vreți să ieșiți cu colegii și v-ați plictisit de cluburi și restaurante, puteți merge la un Escape Room sau Laser Tag. O să vă distrați mai bine și veți descoperi lucruri neștiute despre oamenii alături de care lucrați zi de zi.

FULLSCREEN
(P) Cum te poți distra alături de colegi. Cu echipa la Laser Tag și Escape Room
  • /Vezi episoade in intregime pe
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO