(P) D&P Parfum - aromă care te reprezintă

(P) D P Parfum - aromă care te reprezintă
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 19 Noiembrie 2020
Data actualizare: 19 Noiembrie 2020
Un parfum bun și de calitate reprezintă acea notă de senzualitate și rafinament care îți va scoate în evidență personalitatea. Doar o picătură de parfum este deajuns că să îți coloreze ziua și să te facă să fii plin de energie și bună dispoziție.

D&P Parfum, brandul original prezent în România de mai bine de 15 ani promovează și oferă clienților săi dar și iubitorilor de frumos din toată lumea parfumuri de bună calitate, într-o gamă foarte variată și cel mai important – la prețuri avantajoase.

D&P Parfum susțin ideea că oricine are dreptul de a explora frumusețea și beatitudinea oferită de un parfum, fără că acest lucru să afecteze prea mult bugetul familiei.

Atunci când alegem un produs pentru noi înșine, prețul lui ocupă un rol primordial. Din acest motiv, compania D&P Parfum optează pentru prețuri corecte și avantajoase, din motiv că toate parfumurile oferite de ei sunt comercializate în sticle standard. Această permite că cheltuielile de publicitate să fie minime, iar sticlele special concepute sub formă și marca proprie oferă un plus de siguranță și notoritate în față clienților fideli, aceștia oferind la rândul lor doar recomandări și feedbackuri pozitive.

Un parfum este de obicei descris în limba muzicii. Așa cum un compozitor creează o piesă muzicală, la fel un parfumer creează un parfum! Că într-o piesă muzicală, în parfumerie, mai multe note creează diferite acorduri care la rândul lor creează arome unice. Aromele complexe formează într-un final melodia parfumului și aromei complete. Da, în ciuda faptului că ajungem să cunoaștem mirosurile cu ajutorul simțului olfactiv, este greșit să numim acest proces „adulmecare”. Un parfum este o compoziție de esențe numite note. Notele se adaugă la o melodie, o melodie olfactivă care sună și sclipește. Iar noi oascultam. Este o adevărată desfătare să poți trăi emoții unice atunci când simți o aromă, sau să-ți amintești anumite lucruri demult uitate.

D&P Parfum investește în calitatea parfumurilor sale, acestea fiind realizate din esențe naturale produse în Franța și în alte țări din Uniunea Europeană, după norme UE și la standarde IFRA (Internațional Fragrance Association). Încă de la început, se pune accent pe conținutul sticlelor de parfum și pe esențele naturale care fac diferența.

Parfumurile fac parte din viață noastră, emoțiile și starea noastră de spirit. De exemplu, japonezele folosesc parfumuri pentru a găși liniște sufletească, femeile franceze folosesc parfumuri pentru a seduce, iar cele americane cred că un parfum bun îți poate oferi încredere în forțele proprii. Nu contează ce arome preferi, important e să îți placă și să te simți bine în pielea ta.

Un parfum bun poate conține mai mult de o sută de ingrediente și numai dozarea corectă a fiecăruia dintre ele da un rezultat pozitiv. Se știe că receptorii din nasul nostru sunt conectați direct la sistemul limbic - cea mai veche parte a creierului uman care ne determina emoțiile. Că urmare, diferite arome ajută la crearea anumitor imagini, și nu degeaba se spune că aromă pe care o porți te reprezintă și te face deosebit de ceilalți.

Intră acum pe www.dpparfum.ro, descoperă povestea fiecărui parfum și alege-l pe cel care ți se potrivește.

FULLSCREEN
(P) D&P Parfum - aromă care te reprezintă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies