(P) Dacă laptop-ul nu pornește, ia în calcul defectarea încărcătorului

(P) Dacă laptop-ul nu pornește, ia în calcul defectarea încărcătorului
Citeste mai mult despre: laptop, incarcator, OnLaptop,
Data publicarii: 05 Iulie 2022
Data actualizare: 05 Iulie 2022
Fie că ai aparate de ultimă generație, fie că te folosești de același laptop de câțiva ani, pot apărea situații în care acesta să nu mai funcționeze. 

De ce preferi un laptop? Datorită faptului că îți oferă o anumită independență. Ai acces la munca ta, la mail și la toate canalele de comunicare, în orice moment, atâta timp cât ai laptop-ul la tine și o conexiune de internet bună. Ce dezavantaj aduce însă folosirea unui laptop? Faptul că are o baterie, care în timp se consumă. De aceea este necesar să reîncarci laptop-ul pentru a-l putea folosi.

Ce defecțiuni semnalează frecvent oamenii la laptopurile lor?

Foarte multe persoane se prezintă la service OnLaptop semnalând faptul că laptopul nu mai funcționează. Iar dacă nu este vorba despre o problemă vizibilă, cum ar fi un ecran spart, de obicei este necesară o diagnoză pentru a astabili cauza exactă. Aceasta se face de către un specialist cu experiență în domeniul software și hardware, pregătit să rezolve orice problema ar apărea. 

Foarte des se constată că atunci când laptopul nu este funcțional, efectiv nu mai pornește, este din cauză că are un incarcator laptop defect. Din această cauză laptop-ul nu se încarcă și nu poate fi funcțional. Dacă constați că laptop-ul tău nu pornește atunci vin-o să verificăm aparatul, dar să aduci și încărcătorul cu tine. Ne găsești pe strada Ing. Vasile Cristescu numărul 6, sector 2, București, de luni până vineri între orele 9-19.

Iar dacă programul nu îți permite să ajungi la noi în acest interval orar dă-ne un telefon la numărul 031 005 9595 sau un mail la adresa [email protected] și spune-ne care este problema. Noi putem, de asemenea, să venim la tine să ridicăm laptop-ul defect și să te anunțăm care sunt problemele si ce ar trebui făcut pentru repararea lui după o diagnosticare corectă.

Ce oferă OnLaptop?

La noi găsești servicii de reparații laptop-uri și calculatoare, de la înlocuire touchpad, încărcător, balamale, port USB sau procesor și placă de bază, până la servicii software de instalare windows, recuperare de date sau instalare de pachete de antivirus. Un plus este dat de serviciul de pick-up, adică ridicarea de către noi a laptop-ului de la adresa pe care ne-o spui. Cu un stoc de peste 20.000 de piese compatibile cu o multitudine de modele de laptop, îți oferim garanția lucrului bine făcut. Și chiar dacă peste 90% dintre problemele apărute sunt unele ușoare care pot fi rezolvate în aceeași zi în care a fost făcută constatarea, ia totuși în calcul că pot exista situații în care nu vom putea să rezolvăm problema și probabil laptop-ul tău va trebui înlocuit.

Și pentru că laptop-urile necesită curățare o dată la o anumită perioadă de timp, în felul acesta prelungindu-i durata de funcționare, vei primi acest serviciu la jumătate de preț dacă achiziționezi o piesă de schimb de la noi și îi efectuăm și montajul. În acest fel, la final de intervenție, vei avea un laptop complet funcțional și curat. 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies