(P) De Black Friday încearcă brandurile internaționale!

(P) De Black Friday încearcă brandurile internaționale!
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 16 Noiembrie 2020
Data actualizare: 16 Noiembrie 2020
Black Friday se apropie cu pași repezi, iar imediat după el începe un lanț de sărbători care necesită o minima pregătire. Fie că te pregătești să-ți sărbătorești ziua onomastică sau pentru sărbătorile de iarnă, anul acesta poți încerca o gamă mult mai variată de băuturi. 

De Black Friday ofertele sunt nenumărate, așa că îți poți permite cel puțin o băutură celebră a unui brand internațional. Pentru a veni în ajutorul tău, ți-am pregătit o selecție a băuturilor alcoolice emblematice pentru anumite branduri internaționale.

Moet & Chandon - regina șampaniilor

Moet&Chandon este un brand cunoscut în toată lumea datorită calității excepționale și al personalității fără egal a șampaniilor pe care le produce. Din anul 1743, atunci când a fost înființată casa Moet & Chandon și până în prezent, rețetele șampaniilor și calitățile lor au fost transmise din generație în generație. Fondatorul Claude Moet a fost prima persoană care a implementat valorile definitorii ale șampaniei, făcând dintr-un simplu sortiment, cea mai căutată băutură din Europa. Popularitatea mondială a casei Moet & Chandon a fost atinsă atunci când era condusă de nepotul fondatorului, Jean Remy Moet. Moet & Chandon este cel mai important brand de șampanie din lume și reprezintă un simbol al succesului internațional.

Gama largă de produse îți oferă posibilitatea să alegi o șampanie pe gustul tău. Moët & Chandon Brut Imperial este șampania iconică a casei Moet. Aceasta întruchipează stilul unic al lui Moët & Chandon, un stil distins de fructuozitatea sa, de gustul său seducător și de maturitatea sa elegantă.

The Macallan - whisky-ul oamenilor puternici

Macallan este whisky-ul preferat al pasionaților. În ultimii 50 de ani, sortimentele de whisky Macallan și-au dobândit o reputație excelentă, oferind doar whisky de calitate premium. În anul 1824, Alexander Reid a obținut licențierea distileriei Macallan, care pe atunci se numea Elchies Distillery. La sfârșitul secolului al XIX-lea, distileria s-a extins și a fost redenumită Macallan - Glenlivet, iar din anul 1980 este numită simplu Macallan.

Macallan este în continuare reprezentantul single malt-urilor din întreega lume, fiind admirat și recunoscut datorită aromelor sale sofisticate. Whisky The Macallan Triple Cask este unul dintre sortimentele celebrului brand, apreciat de toți consumatorii. Acesta este rezultatul unui ideal mix de arome citrice, vanilie și stejar.

Savurează un whisky de calitate în cele mai importante momente din viața ta.

Courvoisier -  un coniac autentic

Courvoisier este unul dintre cele mai prestigioase branduri de coniac din întreaga lume. Bazele Casei au fost puse în anul 1809 de către Emmanuel Courvoisier. Reputația coniacului produs aici a crescut rapid, astfel încât depozitele din Bercy au fost vizate de Napoleon Bonaparte. Legenda spune că acesta a îndrăgit atât de mult coniacul Courvoisier încât a luat cu el în exil câteva sticle. Odată cu trecerea timpului, reputația acestuia era tot în ascensiune, fiind prezent la mesele Curților Regale din Danemarca, Anglia și Suedia.

Coniac Courvoisier VSOP  este supranumit și ”coniacul lui Napoleon Bonaparte”. Aroma și gustul său sunt inconfundabile, fapt ce a atras admirația tuturor consumatorilor. 

Așadar, de Black Friday este momentul perfect pentru a încerca o băutură autentică, cu o poveste interesantă în spate și arome moderne și plăcute. Apreciate de toată lumea, aceste băuturi pot define momentele tale de relaxare din preajma sărbătorilor.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies