(P) De ce este acesta cel mai bun lanț de drujbă de pe piață la ora actuală?

(P) De ce este acesta cel mai bun lanț de drujbă de pe piață la ora actuală?
Citeste mai mult despre: drujbă, ora actuala,
Data: 14 Ianuarie 2020
În momentul în care au nevoie să schimbe lanțul drujbei, utilizatorii amatori sau semi-profesioniști au tot felul de întrebări, pe care le adresează pe forumuri sau în secțiunile special dedicate ale magazinelor online de piese și accesorii.

Este și cazul Roco Piese, care oferă atât lanțuri de drujbă și alte piese pentru motoferăstraie, dar și piese pentru motocositoare, scutere, ATV, biciclete, motoutilaje, motosape, generatoare, scule electrice etc.

Clienții săi adresează angajaților acestui e-shop numeroase întrebări referitoare la lanțul de drujbă potrivit, mai exact la compatibilitatea dintre un anumit produs și un anumit tip de motoferăstrău.

Răspunsul este unul relativ simplu: întotdeauna, trebuie să ții cont de trei variabile. Este vorba despre numărul de zale, numărul de dinți (numiți și ochiuri) și pasul. Spre exemplu, pentru un motoferăstrău modelul Stihl 029, vei avea nevoie de un lanț cu următoarele caracteristici: numărul de zale - 60, numărul de dinți - 30 și pasul - 3/8.

În continuare, vom vorbi, însă, despre ceea ce considerăm noi că este cel mai bun lanț de drujbă din lume, la ora actuală. Mai exact, ne referim la modelul X-CUT SP33G Semi chisel PIXEL .325" de la Husqvarna, de 1,3 milimetri și cu o lungime de 30,48 de metri. Te asigurăm că performanțele sale sunt cel puțin la fel de complexe precum pare denumirea, la prima vedere.

Acesta este primul lanț de drujbă gândit, realizat și fabricat în exclusivitate de Husqvarna, unul dintre cei mai importanți "jucători" de pe piața mondială a motoferăstraielor și altor motoutilaje. 

Mai mult decât atât, acesta a fost realizat chiar în Huskvarna, orașul suedez de la care concernul își trage denumirea. Cu o populație de 21.500 de locuitori, localitatea face parte din împrejurimile orașului Jonkoping, din provincia Smaland.

Prin testarea riguroasă, Husqvarna a reușit să realizeze un lanț de drujbă cu un design și caracteristici optimizate, astfel încât să ofere cel mai înalt grad de eficiență a echipamentelor de tăiere. Pasul acestui model este de .325", iar canelura - 1,3 milimetri. 

Produsul este disponibil în două variante: rolă cu lungime de 30,48 de metri - 581 64 31-01, respectiv 64DL / 15" - 581 64 31-64. Prețul recomandat, cu TVA inclus, este de 1.790 de lei.

Printre dotările de ultimă generație cu care este prevăzut acest lanț de drujbă se numără kickback reduction, dumper drive link și semi chisel. Toate acestea, dar și restul pieselor care intră în componența motoferăstraielor Husqvarna asigură fiabilitate maximă și oferă utilizatorilor garanția că vor putea utiliza produsele în cel mai sigur și confortabil mod cu putință.

Este important de precizat că, dacă vrei să achiziționezi un lanț de drujbă, nu trebuie neapărat să mergi în magazinele fizice de profil sau pe site-urile marilor producători. Este suficient să intri pe Roco Piese, unde găsești nu mai puțin de 54 de modele, compatibile cu majoritatea motoferăstraielor Husqvarna și Stihl.

Vorbim atât despre lanțuri de drujbă produse chiar de aceste două mari firme, dar și de produse provenite de la Holzfforma, Oregon sau Saratoga. Ele nu se potrivesc doar pe drujbele nemțești sau suedeze, ci și pe modele de la Alpina, Dolmar, Jonsered, Makita, Oleo Mac, Partner, Poulan, Ruris, Solo sau cele chinezești.

FULLSCREEN
(P) De ce este acesta cel mai bun lanț de drujbă de pe piață la ora actuală?
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO