(P) De ce este atât de importantă o farmacie precum Farmacia Ana Maria în cadrul unei comunități?

(P) De ce este atât de importantă o farmacie precum Farmacia Ana Maria în cadrul unei comunități?
Autor: Cristina Tapu
Data publicarii: 09 Noiembrie 2021
Data actualizare: 09 Noiembrie 2021
Deși inițial rolul unui farmacist era doar acela de a vine medicamente, în timp rolul acestuia s-a schimbat, devenind chiar esențial în ceea ce privește menținerea sănătății populației. Farmaciștii sunt acea parte din domeniul sănătății care au suficiente detalii și cunoștințe despre compoziția medicamentelor și cum funcționează acestea. 

Specialiștii din cadrul Farmaciilor Ana Maria îți sunt alături

O farmacie pentru care primează sănătatea pacienților este Farmacia Ana Maria. Acesta dispune de farmaciști specializați și în continuă specializare în fiecare zi, care au menirea nu doar de a vă pregăti medicamentele prescrise de medicii de familie sau specialiști, ci aceea de a vă oferi îngrijiri farmaceutice specifice, prin consilierea administrării medicamentelor, informarea despre eventualele alergii sau efecte secundare. 

Un farmacist din cadrul Farmaciei Ana Maria este capabil să identifice nevoile pacienților în urma unor discuții cu acesta și chiar să evalueze, cel puțin vizual, starea de sănătate. De foarte multe ori farmaciștii pot îndruma pacienții către medicii specialiști, dacă aceștia constată că anumite afecțiuni sunt mult mai grave decât par. 

Farmaciștii sunt cel mai la îndemână atunci când aveți probleme de sănătate. Un farmacist profesionist ce dispune de cunoștințe avansate, poate preveni internarea unui pacient, atunci când îi recomandă acestuia medicamente potrivite afecțiunii. 

Rețea vastă de Farmacii Ana Maria

De la înființare și până în prezent, grupul de Farmacii Ana Maria dispune de o complexă rețea farmacii, bucurându-se de notorietate în toată capitala, dar și Ilfov și Dâmbovița, reușind să fie aproape de oameni și oferind o gamă variată și un stoc desăvârșit de medicamente, medicamente OTC, accesorii medicale, produse pentru copii, suplimente  alimentare, produse cosmetice şi dermato – cosmetice pentru întreaga familie. 

Viziunea Farmaciilor Ana Maria este aceea în care siguranța și sănătatea oamenilor primează, oferindu-le medicamente le prețuri accesibile, variate, profesionalism și o ușoară accesibilitate la serviciile oferite. 

Veți beneficia de asemenea de produse la prețuri speciale, oferte avantajoase, reduceri, fiind locul unde veți găsi toate produsele și medicamentele de care aveți nevoie pentru o sănătate de fier. 

Servicii de optică medicală puse la dispoziția tuturor

Grupul farmaceutic Ana Maria cunoaște cât de importantă este sănătatea fizică și psihică a tuturor și a decis deschiderea unui serviciu de optică medicală în zona Sectorului 3. Aici veți beneficia de cele mai bune servicii oftalmologice, precum determinări de dioptrie, examen de fund de ochi, pleoape, cristalin, conjunctivă, corecție lentile de contact, dar și oferirea celor mai bune sfaturi în alegerea unei perechi de ochelari de vedere cu rame potrivite. Vă puteți bucura de rame din cadrul colecțiilor oferite de branduri de renume internațional precum Sprit, Polaroid, Thema sau Tommy Hilfiger. 

De asemenea, specialiștii noștrii vă vor recomanda și pune la dispoziție lentilele potrivite pentru ochelarii de vedere: heliomate, polarizate, cu protecție pentru calculator, protecție UV sau lentile de contact monofocale, bifocal, progresive, monofocale cu putere adăugată sau de contact, dar și accesorii pentru ochelari, tocuri, lavete, soluții pentru lentile de contact și lacrimi artificiale.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies