(P) De unde cumparam o carcasa iPhone calitativa?

(P) De unde cumparam o carcasa iPhone calitativa?
Autor: Maria Rusu
Data publicarii: 28 Septembrie 2020
Data actualizare: 28 Septembrie 2020
Știți sentimentul când ieșiți în oraș și vă dați seama că v-ați uitat telefonul acasă? Este vorba despre acel sentiment care se rezumă simplu la o senzație că și cum ai fi brusc deconectat de lume.

Trebuie să recunoaștem faptul că smartphone-urile au devenit o parte inseparabilă a vieții noastre de zi cu zi. Îl folosim pentru a seta alarma de dimineață pentru merge la serviciu sau la școală, pentru a comunica cu prietenii și familia oriunde în lume prin intermediul aplicatiilor de socializare, pentru a asculta muzică preferată prin intermediul aplicațiilor dedicate acestei activități, pentru a citi știri, pentru a viziona videoclipuri de pe YouTube, pentru a ne verifica e-mailurile și nu în ultimul rând, pentru a realiza fotografii și clipuri video.

Încă din anul 2007 de când au apărut primele telefoane inteligente, viață a început să ni se schimbe în sensul bun al cuvântului, având posibilitatea de a realiza simplu și rapid, toate acțiunile menționate anterior, accesul facil la internet fiind cel mai important lucru pe care ni-l poate furniza un astfel de dispozitiv.

Smartphone-urile ne oferă o mulțime de avantaje, având un rol în societate mult mai important față de cum conștientizăm noi acest aspect. Este vorba despre:

 • Economisire de timp: prin intermediul unui telefom inteligent avem posibilitatea de a face atâtea lucruri diferite pe un singur dispozitiv. De la verificarea e-mailului, trimiterea de mesaje text prietenilor, verificarea vremii și a știrilor, stabilirea de întâlniri, efectuarea de tranzacții bancare și lista poate continua
 • Siguranță: ne putem urmări prietenii și familia datorită numeroaselor aplicații, pentru a ne putea asigura că aceștia se află în siguranță și de asemenea, putem monitoriza inclusiv locuința dacă suntem plecați departe de casă. Inclusiv o simplă primbare la ceas de seară este mult mai sigură, având posibilitatea de a apela imediat numărul național de urgențe.
 • Informații accesibile: nu există metodă mai rapidă și mai simplă, prin care ne putem caută informații atunci când avem nevoie. Practic este un mini computer portabil pe care îl avem mereu în buzunar. Printr-un simple search în motorul de căutare, putem găsi rapid exact ceea ce ne interesează, fie că suntem acasă, la birou, în mașină, în autobuz, în tramvai, în taxi sau în metrou, la munte sau la mare, acasă sau în deplasare.
 • Navigare GPS: Smartphone-urile vă permit să găsiți orice locație în care trebuie să mergeți la numai o simplă apăsare a ecranului. Nu este nevoie de hărți de hârtie de modă veche, busole, indicatoare și așa mai departe. Aveți posibilitatea de a trasa chiar și rutele pe care le doriți astfel încât să vă puteți crea un traseu perfect pentru o vacanță de exemplu. Un tur al tarii îl puteți face mult mai simplu și mai ușor, având un smartphone în buzunar, iar dacă v-ați rătăcit, veți găsi imediat o cale de a reveni pe drumul cel bun.
 • Eficiență: unul dintre lucrurile care fac smartphone-urile atât de vitale pentru viața noastră de zi cu zi este eficiența lor. Viteza cu care puteți reliza un număr impresionant de sarcini pe un smartphone este aproape de neegalat. Vă permite să lucrați și să comunicați cu oamenii chiar și în timp ce vă deplasați și nu aveți nevoie decât de o baterie bine încărcată și de semnal pentru internet.

Este de menționat și faptul că pentru a vă putea bucura pe deplin de toate facilitățile pe care un smartphone le poate oferii, trebuie să aveți grija de acesta, astfel încât să nu se defecteze. Un smartphone este un dispozitiv care că oricare altul se poate defecta dacă nu este utilizat corespunzător și care poate avea destul de mult de suferit în cazul în care este scapăt pe jos și suferă șocuri puternice.

De-a lungul timpului producătorii au încercat și au reușit să realizeze telefoane inteligente din ce în ce mai rezistente, însă, nu și indestructibile. Totodată există și telefoane rezistente la apă, însă, numai în anumite condiții.

Pentru ca un astfel de device să aibă o durată cât mai mare de viață, va vi necesară și utilizarea unei huse de protecție, fie că este vorba despre carcasa iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, LG și așa mai departe, în funcție de brand-ul de care aparține dispozitivul dumneavoastră. Neapărat, pentru o eficiență sporită a carcasei ori a husei de protecție, este esențial să alegeți un accesoriu dedicat pentru smartphone-ul pe care îl aveți în posesie și bineînțeles, un accesoriu care să provină de la un producător serios și de încredere ale cărui produse sunt de-o calitate superioară.

În cazul în care doriți să vă bucurați de tot ceea ce vă poate oferii dispozitivul dumneavoastră și căutați accesorii GSM de cea mai bună calitate, atunci trebuie să accesați magazinul Tozmobile.ro, magazin care vă pune la dispoziție o gamă foarte variată de huse și carcase pentru un număr impresionant de modele de telefoane inteligente, iar lista produselor nu se oprește aici. La numai un simplu click distanță puteți găsi și adăuga ulterior în coșul de cumpărături, o mulțime de alte accesorii GSM, accesorii care se împart în următoarele:

 • Incarcatoare
 • Huse telefoane
 • Folii
 • Suporturi
 • Stocare date
 • Cabluri
 • Baterii externe
 • Boxe și difuzoare
 • Audio
 • Adaptori
 • Hub-uri
 • Smartwatch
 • Diverse

Toate aceastea sunt disponibile pe Tozmobile.ro și la un raport calitate/preț foarte avantajos, fiind acele accesorii GSM ce aparatin unora dintre cele mai bune brand-uri disponibile. Dacă și dumneavoastră sunteți în căutarea unor accesorii GSM potrivite nevoilor pe care le aveți, atunci trebuie să intrați pe acest magazin online.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies