(P) DentoCare: Clinici stomatologice din București care oferă servicii profesionale

(P) DentoCare: Clinici stomatologice din București care oferă servicii profesionale
Autor: Maria Rusu
Data: 30 Octombrie 2020
Dacă cel mic are nevoie de un aparat dentar, sau dacă aparatul este chiar pentru tine (da, inclusiv adulții pot purta aparate dentare și își pot corecta cu succes dantura), atunci poți apela cu încredere la o clinica specializată.

În urma tratamentului, mușcătura va fi realizată corect, iar dinții vor fi estetici. Un lucru mai puțin știut este că tratamentul cu un aparat de corecție dentară are rolul de prevenție al problemelor care au legătură cu circulația temporo-mandibulară și riscul de apariție a bolii parodontale.

Clinicile stomatologice DentoCare oferă servicii stomatologice complete, fiind una dintre alegerile de top din București pentru momentele când ai nevoie de ajutor de specialitate.

Clinicile DentoCare sunt partenere Ormco, lider mondial în producția și furnizarea de aparate dentare și produse ortodontice, dar și cu Nobel Biocare, lider mondial în producția și furnizarea de implanturi dentare, cu peste 50 de ani de experiență în cercetare și inovație.

Datorită acestor parteneriate, medicii DentoCare sunt permanent instruiți și școliți de către cei mai buni profesori internaționali. Pentru a putea ține pasul cu metodele noi de tratament apărute, aceștia participă anual la numeroase cursuri organizate de către cele mai bune companii și școli de practică din domeniul stomatologic. 

Aparatura modernă, materialele de cea mai bună calitate și medicii specialiști cu experiență asigură pacienților cele mai bune, moderne și sigure tratamente.

O clinică stomatologică bună trebuie să poată trata orice tip de afecțiune sau problemă. Menționăm aici importanța tratamentelor endodontice moderne, realizate la microscop, esențiale pentru pregătirea corectă a coroanelor dentare, implanturilor și fațetelor dentare.

Pentru persoanele care doresc să aibă un zâmbet plăcut, dacă nu optează pentru corecția cu ajutorul unui aparat dentar, pot obține un zâmbet perfect cu ajutorul fațetelor dentare. 

Fațetele dentare sunt un înveliș ceramic subțire, dar foarte rezistent, care se aplică peste suprafața vizibilă a dinților și sunt folosite pentru a corecta, dar și a îmbunătăți aspectul general al dinților și al zâmbetului. Cu ajutorul fațetelor dentare, defectele dinților din partea frontală sunt mascate perfect! 

Poate nu o să îți vină să crezi, însă fațetele dentare sunt mici opere de artă. Acestea sunt realizate în laboratoarele de tehnică dentară și reprezintă soluții personalizate create de către echipa de tehnică dentară pentru fiecare pacient și cazul său individual. 

Tehnicienii buni au atât simț artistic, dar și practic, reușind să creeze fațete dentare care să se potrivească perfect cu restul dinților.

Poți avea un zâmbet de invidiat și prin albirea dinților

Albirea dinților reprezintă una dintre cele mai rapide metode atunci când vrei să îți îmbunătățești aspectul danturii. În societatea actuală, zâmbetul este cartea ta de vizită - unul dintre primele lucruri pe care oamenii îl vor observa atunci când vor sta de vorbă cu tine. 

Dacă vrei să adaugi strălucire zâmbetului tău, să te pregătești pentru ziua nunții, să ai un aspect mai îngrijit la locul de muncă sau în cadrul întâlnirilor de afaceri, ori pur și simplu vrei dinți mai albi, atunci, albirea dinților reprezintă soluția pentru tine.

Albirea dinților trebuie precedată de un detartraj profesional

Alimentele pe care le consumăm regulat, precum cafeaua sau sucurile (care conțin coloranți) vor afecta culoarea și sănătatea dinților. Iar dacă fumezi, riscul ca acest lucru să se întâmple crește și mai mult. Însă, poți scăpa de aspectul inestetic al zâmbetului tău provocat de aceste colorații într-o singură ședință la medicul stomatolog.

Echipa DentoCare de igienizare dentară profesională (detartraj, periaj, airflow), formată din medici stomatologi de top, este pregătită să îți readucă un zâmbet mai sănătos, mai alb și mai curat.

Vrei să ai un zâmbet minunat?

DentoCare te așteaptă la una din clinicile sale (Lujerului, Virtuții sau Timpuri Noi), unde poți beneficia de o consultație gratuită. 

Vei afla într-un mod profesinal și plăcut exact care sunt opțiunile cele mai bune pe care poți să le urmezi, astfel încât să îți recapeți atăt zâmbetul perfect, dar mai ales funcționalitatea danturii.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies