(P) Detectivii particulari, soluția pentru probarea rapidă a infidelității partenerului

(P) Detectivii particulari, soluția pentru probarea rapidă a infidelității partenerului
Autor: Alina Popa
Data publicarii: 14 Mai 2021
Data actualizare: 14 Mai 2021
Infidelitatea partenerului este o "pastilă" greu de înghițit, iar suspiciunile privind o posibilă relație clandestină a persoanei iubite pot săpa uneori adânc la rădăcină relației. Pentru a scăpa de bănuieli sau, dimpotrivă, pentru a confirma dacă sunt adevărate, cea mai bună soluție este să apelezi la detectivi particulari.

Probarea infidelității partenerului poate fi uneori o ambiție personală sau pur și simplu o nevoie pentru a ști dacă merită sau nu să continui o relație. În cazul mariajelor aflate pe buza prăpastiei sau în proces de divorț dovada că persoana cu care ți-ai împărțit viața a călcat strâmb este, mai mult decât o chestiune de principiu, o nevoie legală, mai ales acolo unde se împart averi sau unde trebuie stabilită custodia copiilor.

Cum acționează detectivii pentru a proba infidelitatea

Oricare ar fi motivul, suspiciunile privind infidelitatea trebuie confirmate înainte de a lua masuri ferme. Iar serviciile unor detectivi profesioniști sunt cea mai simpla cale pentru a obține informațiile de care ai nevoie.

Ai nevoie de detectiv particular in Bucuresti? Există o firmă de detectivi care își pun priceperea și resursele în slujba aflării adevărului pentru persoanele care sunt victime ale infidelității partenerului.

Când iți suspectezi jumătatea de infidelitate, dar nu o poți dovedi, detectivii de la Vestigo.ro pot prelua imediat cazul, iar investigația se va desfășura cu discreția de care cu siguranță ai nevoie. Aceștia acționează în condițiile legii, asigurând confidentialitatea anchetei, pentru a rezolva cazul în interesul clientului. Mijloacele lor specifice de ancheta includ filaje realizate profesionist, realizarea de fotografii sau înregistrări audio-video pentru obținerea de informații relevante pentru ancheta.

Un detectiv poate lucra inclusiv sub acoperire cu scopul de a afla chestiuni de interes pentru clientul care suspectează o posibila infidelitate a jumătății sale, ori poate audia persoane cheie în ancheta.

Detectivul poate fi martor într-un proces de divorț

Cei mai mulți dintre cei care apelează la serviciile unui detectiv particular în cazuri de infidelitate sunt oameni aflați în pragul divorțului sau chiar în timpul procesului. Prin urmare, este bine de știut că informațiile obținute de detectivii particulari prin mijloace și metode specifice pot fi folosite, la nevoie, că probe în instanță. Mai mult, detectivul care a soluționat cazul poate fi citat chiar că martor în proces, daca instanță vă considera că are nevoie de explicații privind modalitatea de obținere a dovezilor de infidelitate sau daca are nevoie de lămuriri suplimentare privind realitatea surprinsă în timpul investigației.

Când poți apela la un detectiv particular

Detectivii particulari nu mai sunt doar personaje din filme, ci sunt cât se poate de reali. De serviciile Vestigo pot beneficia persoane fizice și juridice, atât în chestiuni private, cât și cu probleme legate de mediul de afaceri. Detectivii particulari nu se ocupă doar cu probarea infidelităților, ci pot desfășură anchete privind anturajele unor copii care au comportament suspect, persoane dispărute, concurenta neloiala, verificarea angajaților sau identificarea unor amenințări externe în mediul de afaceri.

Costul unei anchete poate varia în funcție de de complexitatea acesteia; tarifele practicate de Vestigo nu sunt fixe, la ora sau în funcție de obiectul investigației, ci se stabilesc numai după analiza atenta a cazului și după identificarea și planificarea resurselor tehnice și umane necesare pentru desfășurarea anchetei.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies