(P) Dispozitivele inteligente de îngrijire corporală și facială - cadoul perfect pentru orice femeie

(P) Dispozitivele inteligente de îngrijire corporală și facială - cadoul perfect pentru orice femeie
Autor: Ionela Lupu
Data: 20 Decembrie 2019
Orice femeie își va dori ca aspectul său fizic să nu fie influențat de trecerea anilor, să arate mereu ca la 20 de ani, după cum se spune.

Acest lucru nu se poate realiza de la sine, iar în atenția lor trebuie să ajungă dispozitivele inteligente de îngrijire corporală și facială – aliatele lor de încredere!

Cele ce vor să arate mereu ca la 20 de ani nu își vor dori cadouri clasice, ci aceste dispozitive ce pot face minuni. Având în vedere funcțiile lor diverse, este de la sine înțeles că sunt o necesitate și implicit un cadou perfect pentru femeile dragi din viața ta.

Dispozitivul Virgo – pentru tinerețe fără bătrânețe!

Virgo este un dispozitiv pentru înfrumusețare 6 în 1. El poate realiza atât lifting facial, anti-aging, anti rid, masaj facial dar și masaj pentru stimularea circulației sângelui. Totodată, funcționează în două moduri moduri și anume modul de masaj rece și modul de masaj cald.

Folosind dispozitivul inteligent Vigro, porii utilizatoarelor se vor deschide datorită funcției de masaj cald, iar pătrunderea nutrienților în piele va fi accelerată.

Datorită formei sale și manierei în care poate fi utilizat, dar și faptului că înglobează 6 funcții diverse, Vigro tonifiază fața pentru a-i oferi acea formă de V și reduce, în același timp, bărbia dublă. Poate fi folosit și pentru a masa meridianele energetice, dar și pentru a reduce tensiunea acumulată în mușchii feței.

Pavo și maniera în care lupta cu îmbătrânirea prematură a tenului!

Îmbătrânirea prematură a tenului nu mai este de mult un tabu, ci doar o constatare a faptului că factorii externi influențează tenul în mod direct. Un aliat de temut în lupta cu îmbătrânirea prematură a tenului este PAVO - dispozitivul inteligent pentru îngrijire facială. 

Acesta poate îndepărta cu ușurință ridurile, dar și bărbia dublă. Totodată, nu uita nici de elasticitatea pielii – ea trebuie restaurată pentru că se pierde odată cu înaintarea în vârstă. Pavo este, dacă se poate spune așa, dispozitivul inteligent ce poate readuce pe fața femeilor acea strălucire a tenului, exact că la 20 de ani. El poate funcționa în 3 trepte de viteză – mod viteză redusă, mod viteză medie, mod viteză înaltă –, iar fiecare mod vine cu beneficiile sale la pachet, însă toate au același scop – reîntinerirea tenului!

Dispozitivul Deus - pentru un corp de invidiat!

Deus este un dispozitiv inteligent pentru ingrijire corporala, renumit pentru efecte uimitoare pe care le are asupra tuturor zonelor corpului. El este un dispozitiv EMS, mai exact folosește micro-curent cu frecvență redusă pentru a revitaliza pielea.

Deus nu acționează doar asupra epidermei și dermei, ci pătrunde mult mai profund și anume până la mușchi pe care îi stimulează să producă energie fermă. Totodată, acțiunea micro-curenților favorizează liftingul pielii, dar și contracția acesteia - ea își va recăpăta elasticitatea optimă.
 

Acest dispozitiv inteligent poate fi folosit atât pentru zona bustului, cât și pentru talie și coapse, mâini și picioare, spate, dar și brațe. El funcționează în mai multe moduri – femeile care vor beneficia din plin de acțiunea sa trebuie să seteze modul de funcționare în funcție de necesitățile diferintelor zone ale corpului - ecranul LCD este cel care afișează modul în care Deus funcționează.

Deus este un dispozitiv renumit și pentru simplul fapt că stimulează mușchii cu lumină roșie pentru a se relaxa și revigora, în detrimentul clasicelor masaje pentru redobândirea fermității pielii. El este o alternativă optimă și pentru acele persoane care se lupta cu kilogramele în plus și nu își doresc ca pielea lor să capete un aspect neplăcut.

Vigro, Pavo și Deus - pentru a arată splendid de sărbători!

După cum s-a spus și anterior, aceste 3 dispozitive minune sunt ideale pentru acele femei care vor ca aspectul fizic să nu le dea de gol vârsta. Acum, în preajma sărbătorilor, toate cele 3 dispozitive sunt un cadou perfect datorită efectelor inedite cu care vin la pachet pentru a revitaliza corpul.

Un cadou poate fi numit o alegere înțeleaptă doar atunci când aduce un zâmbet pe fața celui care îl primește, iar femeile merită din plin aceste 3 dispozitive!

FULLSCREEN
(P) Dispozitivele inteligente de îngrijire corporală și facială - cadoul perfect pentru orice femeie
  • /Românii talentați stau pe

VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO